gto234 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2004 Γεια χαρά,ήθελα να ρωτήσω ποιόν Browser χρησιμοποιείτε και γιατί τον θεωρείτε καλύτερο του internet explorer.Εγω χρησιμοποιώ τον internet explorer αλλά αν υπάρχει κάτι καλύτερο και πιό ασφαλές θα το έβαζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Κοιτα εδω κι εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Ιούνιος 3, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Mozilla Firefox φίλε μου πού πιο γρήγορος απο τον explorer, Tabbed Browsing , Απειρα Plugins και τον φέρνεις στα μέτρα σου Επίσης έχει και έναν αρκετά καλλό Download Manager και popup Blocker... Ειμαι Απόλυτα Ευχαριστημένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 το θέμα έχει ξανασηζητηθεί εδώ και εδώ η είναι φίλος σου με πρόλαβε το αφεντικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
gto234 Ιούνιος 3, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Ok,thanx.Απλά θεώρησα οτι σε αυτή την κατηγορία έπρεπε να μπεί και δεν κοίταξα στις άλλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.