Jump to content

Ερωτηση για μονωση

kss207rc

Recommended Posts

Γειας παιδια,

Θελω να μονωσω το κουτι μου και ψαχνω καταστηματα online για να αγορασω μονωτικα.

Μεχρι στιγμης εχω βρει στην Ελλαδα το checkmate Checkmate Int'l > Accessories > Noise Reduction με καποια λιγα κομματια,και απο εξω το quietpc Quiet PC Ellas - Acoustic Materials Soundproofing Kits for Quiet PC Cases

Αν γνωριζετε καποιο αλλο θα με βοηθουσε παρα πολυ.

Ευχαριστω.

Δες και αυτά -σαν πηγές υλικών που θα χρειαστείς-:

http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/cooler-master-atcs-840-modding-78196-2.html

δες το post 35.

Τα πιο αποτελεσματικά ηχοαοροφητικά είναι αυτά που περιλαμβάνουν μια στρώση από βαρύ και σχετικά μαλακό υλικό.

Τα εχω δει Στελλιο...αλλα για να μην μπω σε ολλη αυτη τη διαδικασια,λογο οτι θα κοστισει περισσοτερο και εχω αλλες πρωτερεοτητες τωρα ειπα να προτιμησω καποια ποιο απλη και οικονομικη λυση.

Έρμη κρίση τι μας έχεις κάνει!!:wall:

Πάντως κάπου είχα δεί και κάτι σε στυλ "πατημένου" ricofon, αλλά δεν μπορώ να το βρώ.

(Νομίζω ότι ήταν σε κάποια συζήτηση εδώ , αλλά...

Άμα το εντοπίσω θα σου πώ.

Άντε καλή διασκέδαση!

κάτι σαν αυτό που λες έβγαζε η Akasa. Paxmate λεγόταν θυμάμαι, αλλά δεν έχω ιδέα να κυκλοφορεί στα ελληνικά καταστήματα πλέον.

Και το ρικοφον (νομίζω το έιχα δει και ως τεκνοφον καπου) δεν είναι κακή περίπτωση. Στο πράκτικερ θα βρεις κομμάτια διαφόρων διαστάσεων και με διαφορετικό πάχος και είναι αρκετά φτηνά.

Απλά να έχεις υπόψη σου ότι για να κάνεις απόλυτα σωστή δουλειά θα θυσιάσεις λίγο από την ροή αέρα και την θερμοκρασία του συστήματός σου (η οποία θα ανέβει προφανώς)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.