Jump to content

Πρόβλημα με western digital green 2Tb

pargotzi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Αγόρασα χθες ένα σκληρό δίσκο του τίτλου απο Πλαίσιο και διαπίστωσα ότι είχε κάποια θεματάκια. Πρώτο πρόβλημα δεν μπορώ με τίποτα να του κάνω ολοκληρωμένο format μόνο το γρήγορο. Στο ολοκληρωμένο κολλάει στην αρχή μετά απο δέκα περίπου λεπτά. Δεύτερο πρόβλημα αν του κάνω αντιγραφή ένα μεγάλο μέρος αρχείων (250 Gb) στη μέση σταματά και εξαφανίζεται απο τα windows. Εμφανίζεται μόνο μετά απο επανεκκίνηση. Έχω δοκιμάσει 2-3 διαφορετικά καλώδια sata καθώς και διαφορετικές υποδοχές στη μητρική με τα ίδια αποτελέσματα. Το πρόγραμμα Hard disk sentinel του βγάζει 28 weak sectors και 83% health. Κάνω κάτι λάθος ή ο δίσκος πάει για επιστροφή;

Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Αγόρασα χθες ένα σκληρό δίσκο του τίτλου απο Πλαίσιο και διαπίστωσα ότι είχε κάποια θεματάκια. Πρώτο πρόβλημα δεν μπορώ με τίποτα να του κάνω ολοκληρωμένο format μόνο το γρήγορο. Στο ολοκληρωμένο κολλάει στην αρχή μετά απο δέκα περίπου λεπτά. Δεύτερο πρόβλημα αν του κάνω αντιγραφή ένα μεγάλο μέρος αρχείων (250 Gb) στη μέση σταματά και εξαφανίζεται απο τα windows. Εμφανίζεται μόνο μετά απο επανεκκίνηση. Έχω δοκιμάσει 2-3 διαφορετικά καλώδια sata καθώς και διαφορετικές υποδοχές στη μητρική με τα ίδια αποτελέσματα. Το πρόγραμμα Hard disk sentinel του βγάζει 28 weak sectors και 83% health. Κάνω κάτι λάθος ή ο δίσκος πάει για επιστροφή;

RMA fast και ολας !!!

Συμφωνώ και εγώ. Προβληματικό εξαρχής κομμάτι.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, πήγαινέ τον πίσω και πάρε 2 μικρότερους.

Παιδια τον πήγα τελικά πίσω στο κατάστημα και περιμένω ειδοποίηση. Μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Τελικά μου δώσαν άλλο δίσκο ίδιο ο οποίος μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.