paynemax Ιούλιος 29, 2011 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Θα δω τον φίλο μου μέσα στην βδομάδα που έρχεται και θα του πω αυτά που αναφέρεται εδώ.Επειδη κρινω με γνωμονα τον εαυτο μου ..............(δεν ειναι παντα σωστο)ο φιλος σου ειναι computeras δηλαδη του αρεσει η τεχνολογια και παρακολουθει τις εξελιξεις στον χωρο των H/Y? .....Αν ναι , τοτε την 6990.Αν οχι , οτι προτεινανε οι φιλοι παραπανω ! ! !Η απαντηση μου οπως καταλαβαινεις εχει να κανει με καθαρα ψυχολογικους λογους και οχι με αντικειμενικους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούλιος 29, 2011 Author #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Επειδη κρινω με γνωμονα τον εαυτο μου ..............(δεν ειναι παντα σωστο)ο φιλος σου ειναι computeras δηλαδη του αρεσει η τεχνολογια και παρακολουθει τις εξελιξεις στον χωρο των H/Y? .....Αν ναι , τοτε την 6990.Αν οχι , οτι προτεινανε οι φιλοι παραπανω ! ! ! Η απαντηση μου οπως καταλαβαινεις εχει να κανει με καθαρα ψυχολογικους λογους και οχι με αντικειμενικους. Ναι μόνο που απάντησες 1 μήνα μετά και η κάρτα έχει ήδη αγορασθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
paynemax Ιούλιος 29, 2011 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Ναι μόνο που απάντησες 1 μήνα μετά και η κάρτα έχει ήδη αγορασθεί χααχαχαχαχαχαχαχ sorry ! ! ! Tελικα τι πηρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούλιος 29, 2011 Author #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2011 Tελικα τι πηρε? 6990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.