gazzetakias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2011 Γεια σας..λοιπον να ξεκινησω με το προβλημα μου γιατι μου εχει σπασει τα νευρα..εδω και καιρο ο υπολογιστης εκανε πολυ φασαρια και απο οτι καταλαβα εφταιγε το τροφοδοτικο μου και το ανεμηστηρακι του ειπα λοιπον να δοκιμασω καποιο αλλο τροφοδοτικο να σιγουρευτω οτι ειναι αυτο το προβλημα για την φασαρια.το δικο μου ειναι 600W του φιλου μου ειναι 650W..το εβαλα και σιγουρευτικα για το θορυβο αλλα το προβλημα ειναι αλλου..απο την στιγμη που εβαλα το αλλο τροφοδοτικο δεν ανοιγει το πισι..δηλαδη ανοιγει σταματαει για λιγο και ξαναξεκιναει παλι δεν δινει ΣΗΜΑ να ανοιξει η οθονη..δεν ξερω τι να κανω τα εχω δοκιμασει τα παντα και φοβαμαι πως καηκε η καρτα γραφικων..εχω δοκιμασει να βγαλω την μπαταρια του υπολογιστη για 5 λεπτα να βγαλω σκληρους δισκους εναν-εναν μνημες μια-μια να καθαρισω την καρτα γραφικων και να ξαναελενξω ολο το πισι..αν εχετε καμια ιδεα θα μ βοηθουσατε παρα πολυ ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!
HellhammeR Ιούνιος 28, 2011 #2 Ιούνιος 28, 2011 Σίγουρα έχεις συνδέσεις κανονικά όλα τα ρεύματα? το 4πινο που μπαίνει δίπλα στον επεξεργαστή το σύνδεσες? Ανέβασε μια φότο να δούμε απο μέσα πως είναι συνδεμένα.
gazzetakias Ιούνιος 28, 2011 Author #3 Ιούνιος 28, 2011 το εχω συνδεσει...δοκιμασα και με αλλη καρτα γραφικων και παλι τα ιδια δεν ξερω τι να κανω...!!!
javaneze: Ιούνιος 28, 2011 #4 Ιούνιος 28, 2011 Με αλλο καλωδιο ή/και σε αλλη οθονη δοκιμασε μη τυχον το προβλημα δεν ειναι σε mobo/gpu.
sakis0000 Ιούλιος 4, 2011 #5 Ιούλιος 4, 2011 Μηπωσ δεν εχεις συνδεσει την τροφοδοσια της καρτας γραφικων?ελενξε τις συνδεσεις σου με την μητρικη πλακετα, μηπωσ οταν εβαλεσ το νεο τροφοδοτικο δεν πατασει\ κατι σωστα ή εχεις στραβωσει κανενα Pin ειτε στην μητρικη σου ειτε στα φισακια του τροφοδοτικου!
filip123go Ιούλιος 9, 2011 #6 Ιούλιος 9, 2011 Μηπωσ δεν εχεις συνδεσει την τροφοδοσια της καρτας γραφικων?Κ εμενα εκει πηγε το μυαλο μου...Επισης, δοκιμασες με το παλιο σου τροφοδοτοικο και παλι δεν δουλευει η οθονη...;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.