Terminator Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2004 Τώρα τελευταία σκέφτομαι να αγοράσω μια καινούργια μητρική και να την συνδιασω με έναν καινούργιο επεξεργαστή. Συγκεκριμένα, έναν Intel Pentium 4 Prescott 3,2 GH. Είμαι όμως σε δίλημμα. Να πάρω μια μητρική ASUS P4C800 E-Deluxe ή GIGABYTE 8KNXP. Εσείς τι θα μου προτείνατε; Ποιες οι διάφορες ανάμεσα σαυτες τις δυο; Υ.Γ. Δεν ενδιαφέρομαι για overclocking Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Θές και καρτα γραφικων και cpu και mobo??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιούνιος 3, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 17:00] Θές και καρτα γραφικων και cpu και mobo??? Ηρέμησε ρε Lord. Μπορεί να θέλει να τα πάρει όλα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Terminator Ιούνιος 3, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 19:00] Θές και καρτα γραφικων και cpu και mobo??? Για πρόσεχε πως μου μιλάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 3, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Τerminator ο Lord μια ερώτηση έκανε. Δε νομίζω ότι σου μίλησε άσχημα.Παρακαλώ όλους τους συμμετέχοντες να επικεντρωθούν στο θέμα του thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 3, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Terminator για χαλαρωσε λιγο...γκρρρρρ!Μη παρεις preskott γιατι θα πεθανεις απο τη ζεστη...γιατι οχι northwood? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούνιος 3, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 :OT: Μαλλον μπερδεψε τα τοπικς* . Διπλα θα πρεπει να ηθελε να το βαλει -λογικα. *Threads whatever Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιούνιος 3, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 ελα τη παρασκευη στον καφε να τα πουμε απο κοντα.στις 6 στο εγκωμιο,περιοχη ροτοντα.θα σου τα εξηγησει ο βαγγουρας που ειναι ειδικος στα π4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.