Jump to content

την εκανα τη βλακεια μου με τις ram! τωρα?

redbighunter

Recommended Posts

το θεμα ειναι οτι τωρα δεν μου δουλευει και το 2ο dimmακι απο τα 3! θα αρχισω να τραβαω τα βυζια μου που λεει και μια ψυχη...:wall::wall::wall:

το θεμα ειναι οτι τωρα δεν μου δουλευει και το 2ο dimmακι απο τα 3! θα αρχισω να τραβαω τα βυζια μου που λεει και μια ψυχη...:wall::wall::wall:

Δεν αποπειράθηκες να ανοίξεις και 2ο DIMMάκι ελπίζω. Ή... ?

Τα βγάλατε τελείως Γιώργο και δοκιμάσατε μπας και θέλανε reballing ?

οχι,

δεν ειχαν αποκολληθει πληρως

οποτε δεν ειχε νοημα να τα βγαλω εφοσον δεν εχω εξοπλισμο για reballing

Πολλα heatsinks είναι κολλημενα πανω στα τσιπάκια, και δεν ξερω αν μπορείς να τα αφαιρέσεις από πάνω τους σ'όλες τις περιπτώσεις. Καλη τύχη ;)

Χρήστο είχα θερμομπίστολο αλλά αφού δεν καταφέρατε τπτ...!

Να σου πω,δε μας λες και ποιες μνήμες είναι για να έχουμε υπόψιν μας κιόλας για παν ενδεχόμενο ρε man!

Χρήστο είχα θερμομπίστολο αλλά αφού δεν καταφέρατε τπτ...!

Να σου πω,δε μας λες και ποιες μνήμες είναι για να έχουμε υπόψιν μας κιόλας για παν ενδεχόμενο ρε man!

G.SKILL-Products

edit: πως μπορω να δω ποια chipakia δεν δουλευουν σε καθε dimmακι?

μηπως να εκανες την αποπειρα να ξαναβαλεις της stock ψυκτρες και να κανεις το κουνελη και να πας για εγγυηση ????

G.SKILL-Products

edit: πως μπορω να δω ποια chipakia δεν δουλευουν σε καθε dimmακι?

Δεν μπορείς δίχως ειδικό εξοπλισμό ( αν εννοείς να δείς ποιά chips δεν "πατάνε" καλά ).

Προσοχή στο άνοιγμα των μνημών παιδιά.

Θέλει διαδικασία, προσοχή και υπομονή.

Πρώτα ζέσταμα με το πιστολάκι μαλλιών στο καυτό για κάμποσα sec μέχρι να είναι καυτές στο άγγιγμα και όσο είναι καυτές με ένα αρκετά λεπτό flat κατσαβιδάκι σηκώνεις σίγα σιγά, λίγο λίγο προοδευτικά από την μια μεριά πρός την άλλη την "κουβέρτα" ( ψύκτρα ).

Αν θες να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα σηκώσεις τσιπάκι παρέα, τότε με το λεπτό κατσαβίδι "σκάβεις" την επιφάνεια ( την θερμοαγώγιμη ταινία ή πάστα-κόλλα ότι βάζει ο κατασκευαστής των μνημών ανάλογα ) πάνω από το κάθε τσιπάκι και μετά σηκώνεις την ψύκτρα πάλι σταδιακά σιγά σιγά ( θα χρειαστείς νέα θερμοαγώγιμη ταινία ή πάστα-κόλλα αν το κάνεις έτσι φυσικά αφού θα έχεις καταστρέψει την μαμίσια ).

Μερικές φορές ( συνήθως σε κάποιες mid-end & high-end Corsair ) βάζουνε κάποια δυνατή κόλλα, όπου το ζέσταμα δεν κάνει τίποτα, και θέλει πάγωμα της μνήμης σε κάμποσους βαθμούς υπό του 0 και έπειτα σκάψιμο με το κατσαβίδι για να "σπάσει" η κόλλα και να ανοίξεις έπειτα την κουβέρτα-ψύκτρα.

Θέλει πολύ προσοχή η διαδικασία, και πάντα υπάρχει μια μικρή περίπτωση να σου ξεφύγει κάπου λίγο και να έχεις τα δυσάρεστα αποτελέσματα.

μηπως να εκανες την αποπειρα να ξαναβαλεις της stock ψυκτρες και να κανεις το κουνελη και να πας για εγγυηση ????
χωρίς να θέλω να σε αποθαρύνω, ρίξε και μια παραγγελία για τις ίδιες μνήμες ή καλύτερες :)

για να βγαλεις τις ψυκτρες πρεπει να τις ξεβιδωσεις και ως δια μαγειας οι βιδες ειναι κατω απο τα αυτοκολλητα ασφαλειας και εγγυησεως! αρα αμεσως χανεις την εγγυηση! και απο την αλλη δεν μου αρεσει γιατι κι εγω να ειχα ενα μαγαζι...δεν θα μου αρεσε να μου το εκαναν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.