Jump to content

την εκανα τη βλακεια μου με τις ram! τωρα?

redbighunter

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μετα απο πληροφορηση πηγα κι εγω να δω στο multirama extreme του πειραια τι και τι υπαρχει πλεον απο watercooling parts κτλ! πηρα ram blocks καθαρα για ομορφια μιας και οι ddr3 δεν εχουν ποτε θεμα με θερμοκρασιες! στην προσπαθεια μου να βγαλω το stock heatshinks απο τις ram, στο ενα στικακι ξεκολλησαν οι επαφες στη μια μερια απο το ενα chipaki! το κρατησα ενωμενο και εβαλα πιστολακι μαλλιων 2000watt αλλα δεν ενιωσε τιποτα! μονο τα χερια μου εκαψα! καμια βοηθεια?

Aν δεν εχεις κοψει τα pins και απλα εχουν ξεκολισει απο το pcb με ενα κολλητηρι με λεπτη μυτη ισως να μπορεσεις να κανεις δουλεια αλλιως

BB RAM:hm:

Aν δεν εχεις κοψει τα pins και απλα εχουν ξεκολισει απο το pcb με ενα κολλητηρι με λεπτη μυτη ισως να μπορεσεις να κανεις δουλεια αλλιως

BB RAM:hm:

http://img861.imageshack.us/img861/2788/img2214h.jpg

http://img31.imageshack.us/img31/5694/img2215hq.jpg

http://img856.imageshack.us/img856/6752/img2212s.jpg

http://img857.imageshack.us/img857/4395/img2213i.jpg

http://img815.imageshack.us/img815/8563/img2212b.jpg

λογικα με πιστολι θερμου αερα θα κολλησει κανονικα!:hmm:

λοιπον προσεξε να δεις τη θα κανεις.

με αλουμινοχαρτο θα καλυψεις ολοι την επιφανεια της μνημης εκτος απο το τσιπακι αφτο που θες να κολισεις.

μετα με το μπιστολακη ψαξε να βρεις καποια στενη φυσουνα και θα επικεντρωθεις στο να το καψεις το τσιπ μονο εκει και οχι ολω το υπολοιπο κυκλωμα.μεσω χρονο περιπου 5 λεπτα 140 ++ βαθμους κελσιου αν εχεις μπιστολη θερμου αερα εννοειτε θα το προτιμουσαμε η εστω καποιος φιλος σου.

οτι σου λεω δεν μπορω να σου εγγυηθω οτι θα δουλεψει !!!

ολα με δικη σου ευθυνη γινονται :)

με αλουμινοχαρτο θα καλυψεις ολοι την επιφανεια της μνημης εκτος απο το τσιπακι αφτο που θες να κολισεις.

μετα με το μπιστολακη ψαξε να βρεις καποια στενη φυσουνα και θα επικεντρωθεις στο να το καψεις το τσιπ μονο εκει και οχι ολω το υπολοιπο κυκλωμα.μεσω χρονο περιπου 5 λεπτα 140 ++ βαθμους κελσιου αν εχεις μπιστολη θερμου αερα εννοειτε θα το προτιμουσαμε η εστω καποιος φιλος σου.

πιστολι θερμου αερα δυστηχως δεν εχω, ουτε γνωριζω καποιον που να εχει! θα δικιμασω με το αλουμινοχαρτο! το αλουμινοχαρτο δεν θα αφησει τιποτα καταλλειπα πανω στο στικακι ή να βραχυκυκλωσει τιποτα?

εφοσον δεν εχει ρευμα το κυκλωμα της RAM δεν υπαρχει βραχυκυκλωμα το αλουμινοχαρτο θα το βαλεις για να καλυψεις το υπολοιπο κυκλωμα απο την θερμοκρασια.

και οχι δεν αφηνει καταληπα.

Μόνο κολλητήρι!

Άν έχεις κανέναν ηλεκτρονικό κοντά σου, πήγαινε να σου κάνει μία εξυπηρέτηση.

r u for real?

φερτο να κανουμε μια δοκιμη ρε Χρηστο...

δεν το ηξερα ρε συ γιωργο οτι εχεις... + οτι εχω πελαγωσει τωρα!

θα περασω κατα τις 6¨30 σημερα! my savior:worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:

Ρέ σείς τί πατέντες είναι αυτές με το θερμομπίστολο, είστε καλα?

ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ και λυώσει το καλάι ώστε να κολλήσει, θα έχετε κάψει το σύμπαν πρώτα.

Σκοπός σε μιά κόλληση είναι να ζεστάνεις ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Ρέ σείς τί πατέντες είναι αυτές με το θερμομπίστολο, είστε καλα?

ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ και λυώσει το καλάι ώστε να κολλήσει, θα έχετε κάψει το σύμπαν πρώτα.

Σκοπός σε μιά κόλληση είναι να ζεστάνεις ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

μεταξυ ram chip Και ram pcb υπαρχει κενο 0.5mm! δεν χωραει τιποτα απο κατω! γι'αυτο και το θερμοπιστολο ειναι μονοδρομος!

Τα ξέρω όλα αυτά παιδιά.

Το θέμα είναι μήν ξεκολλήσετε τίποτα άλλες επαφές με το μπιστόλι...

το σκεφτηκα αρχικα αλλα το θεμα ειναι οτι θελω απλα να κολλησουν τα πινακια στο 1 αυτο chipακι και οχι να ψησω ολο το stick με κινδυνο να τα χαλασω ολα!:help:

Τα ξέρω όλα αυτά παιδιά.

Το θέμα είναι μήν ξεκολλήσετε τίποτα άλλες επαφές με το μπιστόλι...

μονο τοπικα απο τη μερια που εχουν ξεκολλησει οι επαφες θα πεσει ο θερμος αερας! το υπολοιπο στικακι θα καλυφθει λογικα με αλουμινοχαρτο! εξαλλου δεν νομιζω να χρειαστει πανω απο 1' να το χτυπησουμε με αερα! ισα ισα να λιωσει το καλαι που υπαρχει και να ενωσουν ξανα οι επαφες!:weep:

ο Μπιστολάκης ποιός είναι ? :p

πωωωω.. ρε billpepas μου κοπηκε η ορεξη! Του τυπα στο βιντεο του εχει τελειωσει το χαρτι υγειας εδω και μια βδομαδα να πουμε και χρησιμοποιει τα νυχια του! :hang3:

το θερμοπιστολο δεν καταφερε τπτ δυστυχως

ισιωσε μεν η κολληση αλλα το dimmακι παραμενει νεκρο

οποτε Χρηστο κανε ενα κοπο και χτυπα ενα πμ στον outlaw

μπας και μπορει να κανει κατι παραπανω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.