dunkel_Stern Ιούνιος 28, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 μην γίνεσαι κακός.θέλω απλά να κάνω σπάσιμο στον Securitά άμα πιάσει έπιασε αν δεν πιάσει δεν έγινε και τίποτα.δεν ξέρω μου πάει κάπως όταν βλέπω την θείτσα να τα κάνει επάνω τις γιατί νομίζει πως είναι αστυνομικόςedit: και στην τελική θα μπορούσε να ήταν πιο ευγενικός, τρελάθηκα όταν άρχισε να μου λέει πως έχει άδειες και μπούρδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούνιος 28, 2011 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Εγω θα συμφωνησω με τσακωνα.αστις επιστολες.αν σου ξανακανει τσαμπουκα φωναξε την αστυνομια.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 28, 2011 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 μην γίνεσαι κακός.θέλω απλά να κάνω σπάσιμο στον Securitά άμα πιάσει έπιασε αν δεν πιάσει δεν έγινε και τίποτα.Δεν γίνομαι κακός.Απλώς πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να στέλνεις έτσι απλά μία οποιαδήποτε επιστολή στην οποία μάλιστα "απειλείς" ότι θα κινηθείς νομικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 28, 2011 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 ok τότε βγάζουμε το θα κινηθώ νομικά απλά να μείνει πως θέλω να πέσει στην αντίληψη του υπευθύνου.βασίζομαι πως όπως και να έχει εγώ δεν θα γούσταρα στο κατάστημα μου να έχω υπάλληλο που δεν ξέρει ποτε να σταματήσει την μαγκιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Ιούνιος 28, 2011 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 τι ακριβως εγινε και ηθελε να σε ψαξει?χτυπαγε κανας συναγερμος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 28, 2011 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 τι ακριβως εγινε και ηθελε να σε ψαξει?χτυπαγε κανας συναγερμος?ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 28, 2011 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Done?!UpdateΧθες 28/06/2011 και ώρα 19:20 στον κατάστημα σας το οποίο βρίσκετε στην Θεσσαλονίκη, Λαγκαδά 11.Εκτυλίχθηκε περιστατικό με υπάλληλο Security το οποίο έχει πέσει στην αντίληψη μου ουκ ολίγες φορές.Ο υπάλληλος ο οποίος εργαζόταν ως Security μου ζήτησε να ψάξει την τσάντα μου χωρίς φανερή αιτία επειδή χτύπησε κάποιο μηχάνημα, επίσης με απέτρεψε από το να αποχωρήσω από το κατάστημα, κάτι το οποίο πίπτει στο άρθρο 325 ΠΚ (Κατακράτηση παράνομη) επίσης μου ζήτησε να κοιτάξει στο περιεχόμενο της τσάντας κάτι το οποίο εμπιπτει σε αρκετά άρθρα όπως Άρθρο 283, Άρθρο 281, Άρθρο 282 & Άρθρο 331 ΠΚ.Εγώ εθελοντικά συνεργάστηκα, ώστε να εξηγήσω πως δεν είναι υποχρεωμένος κανένας πολίτης να εκτελέσει εντολή του, στην οποία εξήγηση είχε άκρως αρνητική στάση και προσπάθησε να με παραπλανήσει λέγοντας πως έχει εξουσιοδότηση την οποία αρνήθηκε να μου δείξειΕπίσης αρνήθηκε κατηγορηματικά με πλάνη "λέγοντας πως είναι ο ίδιος υπεύθυνος του καταστήματος" να με αφήσει να επικοινωνήσω με τον τυχόν αρμόδιο του καταστήματος για να τον ενημερώσω για την συμπεριφορά του υπαλλήλου όπως επίσης προσποιήθηκε παράλληλη ιδιότητα δικηγόρου.Θα ήθελα το συγκεκριμένο συμβάν να ληφθεί σοβαρά υπόψιν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 28, 2011 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 αλλαξε το πιπτει με το "εμπιπτει" ,θα ψοφησει στα γελια ο υπαλληλος αμα το διαβασει και θα σε ρωταει αν χτυπησεσβησε του αστικου δικαιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 28, 2011 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Μήπως χτύπησε το gaydar; /Chosenoutofthisthread -a Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 28, 2011 Author #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Tnx ρε man.Δεν θέλω κ εγώ να πρήζω κόσμο, αλλα θεωρώ πως ο κόσμος έχει αρκετά προβλήματα ώστε να τρώει τραμπουκισμό και σε τέτοια θέματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 28, 2011 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 θέλω απλά να κάνω σπάσιμο στον Securitά άμα πιάσει έπιασε αν δεν πιάσει δεν έγινε και τίποτα.Sorry κιόλας, αλλά μας τα "πρήζεις" για ένα καπρίτσιο. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, εκτός αν πηγαίνεις μέχρι 4η δημοτικού... Ζήτησες τη βοήθεια κάποιου, αφού στη δίνει, πράξε ανάλογα. Αν θέλεις να παίξεις με το securitά, μπορεί να παίξει κι αυτός μαζί σου. Έχω βαρεθεί να ακούω σκυλιά που γαβγίζουν, αλλά δε δαγκώνουν.Ορίστε η απάντησή σου:Γνωμη μου.Θες να το τραβηξεις?Τσαμπουκα στον σεκιουριτα να σε ακουσει ολο το μαγαζι του στυλ "φωναξε την αστυνομια ΤΩΡΑ να μου τα ψαξει." και οταν ερθει υποβαλλεις μηνυση ενωπιον του καπ κι ας γνωρισει το Αυτοφωρο Μονομελες απο κοντα.Εχει βεβαια 120 ευρω παραβολο δημοσιου η μηνυση...[MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]: Δώσε του και μια τάξη μεγέθους για το σύνολο των εξόδων (δική σου αμοιβή, παράβολα, ανακοπές, εφετεία, κλπ) και πόσα μπορεί να πάρει αν το πάει Αστικό να αποφασίσει. Όλοι "θα του κάνουν μήνυση" είναι, αλλά όταν έρχεται η ώρα δεν πάνε ούτε για μάρτυρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούνιος 28, 2011 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 και γι'αυτό απλά την επόμενη φορά που θα γίνει κούνια μπέλα από τον ινσεκιουριτά κάνε φασαρία και καπάκι αστυνομία.... είμαι σίγουρος ότι ο ιδιοκτήτης/διευθυντής/υπεύθυνος του καταστήματος δεν θέλει να έχει την αστυνομία στο μαγαζί του και να είναι στην πλευρά του "κακού" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 28, 2011 Author #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 βασικά θεώρησα πως είναι γενικά χρήσιμο το να ασχολουμουνα με αυτό το θέμα τουλάχιστον για να βεβαιωθώ το πως έχω μια ελαφρά αίσθηση του αδικου.ειλικρινά δηλαδή μονο εμενα με τρελαίνει ο τραμπουκισμός των securitadwn, των ελεγκτων στα λεωφορεία και γενικά του κάθε τυπά που νομίζει πως είναι εξουσία (δεν μιλάω για όλους, αλλα για εξαιρέσεις που σου κάνουν την καθημερινότητα λίγο πιο δύσκολη από ότι είναι σήμερα)και χθες επίτηδες είχα υψωμένη την φωνή ώστε όλοι όσοι είναι στο ταμείο να χαμπαριάσουν πως ο τυπάς είναι πολίτης και όχι αστυνομικό όργανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 28, 2011 Author #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Λοιπόν πήγα στο supermarket, ζήτησα τον υπεύθυνο, του έδωσα να το διαβάσει με πήγε στον διευθυντή το ξαναδιαβάσαμε μαζί (την ώρα που διαβάζανε το κείμενο τους σηκώθηκε η τρίχα).του εξήγησα πως όπως βλέπουνε στο χαρτί το αφήνω ανώνυμα και χωρίς ούτε απειλές ούτε τίποτα και το μονο που με ενδιαφέρει είναι να εξηγήσουνε η οι ίδιοι τις αρμοδιότητες του securitα η να ζητήσουν από την εταιρία που τους τον παρέχει να του εξηγήσουν τις αρμοδιότητες.επίσης πως το χαρτί το αφήνω κατά συνείδηση, άμα θέλουν το πετάνε. το τι θα κάνουν είναι "δικοτους" θέμα, όμως ενημέρωσα πως την επομενη φορα θα αναγκαστώ να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία.παρα πολύ ευγενικά μου ζητήσανε συγγνώμη και ευχαριστώ πως δεν κινήθηκα νομικά και πως τους έπιασα από κοντά έτσι και τους τα είπα (φυσικά και είπαν πως δεν θα επαναληφθεί), τους ζήτησα και εγώ συγγνώμη και έφυγα.όπως έφευγα άκουσα στα μεγάφωνα να φωνάζουν τον securitα Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούνιος 28, 2011 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 like a boss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Ιούνιος 28, 2011 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 πηγαινε μετα απο 2 βδομαδες με εκεινα τα γυαλια που εχουν ενσωματωμενη μυτη και μουστακι,και κανε τον συναγερμο να βαρεσει να δουμε τι θα γινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούνιος 28, 2011 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 πηγαινε μετα απο 2 βδομαδες με εκεινα τα γυαλια που εχουν ενσωματωμενη μυτη και μουστακι,και κανε τον συναγερμο να βαρεσει να δουμε τι θα γινει. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!:dance3::dance3::dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 28, 2011 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Πάντως dunkel το θεωρώ πολύ φυσιολογικό που σου ζήτησε να ψάξει την τσάντα σου από την στιγμή που χτύπησε το alarm. Δεν σε ξέρει και απο χθες, και αμα εκλεβες τίποτα μετά αυτός θα έβρισκε τον μπελά του. Οι εποχές είναι δύσκολες και πιθανώς με αυτά που είπες και έκανες να πεινάσει ένα σπίτι, για ένα καπρίτσιο. Φιλικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Ιούνιος 29, 2011 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 Πάντως dunkel το θεωρώ πολύ φυσιολογικό που σου ζήτησε να ψάξει την τσάντα σου από την στιγμή που χτύπησε το alarm. Δεν σε ξέρει και απο χθες, και αμα εκλεβες τίποτα μετά αυτός θα έβρισκε τον μπελά του. Οι εποχές είναι δύσκολες και πιθανώς με αυτά που είπες και έκανες να πεινάσει ένα σπίτι, για ένα καπρίτσιο. Φιλικά φανταζομαι δε θα σε πειραζε να εμπαινε σπιτι σου ενας της εποε να εψαχνε το σκληρο σου δισκο για τυχον ταινιες του ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 29, 2011 Author #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 Πάντως dunkel το θεωρώ πολύ φυσιολογικό που σου ζήτησε να ψάξει την τσάντα σου από την στιγμή που χτύπησε το alarm. Δεν σε ξέρει και απο χθες, και αμα εκλεβες τίποτα μετά αυτός θα έβρισκε τον μπελά του. Οι εποχές είναι δύσκολες και πιθανώς με αυτά που είπες και έκανες να πεινάσει ένα σπίτι, για ένα καπρίτσιο. Φιλικά sorry φιλε, θα μπορούσε να πει "δεν ξέρω, έτσι μου είπαν" και όχι να μου λέει "είμαι δικηγόρος και είμαι προϊστάμενος και έχω δικαίωμα" ουτε να μου πηγαίνει κόντρα χωρίς λόγο από την στιγμή που δεν του πήγα κόντρα κατά τα αλλα εγώ μπορώ να σε πληρώνω για να δέρνεις κόσμο, άμα σε μαζέψει η αστυνομία δεν θα πεις έκλεισε ένα σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.