kuza Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2011 Γινεται?Θελω να ενωσω 2 ή 3 γραμμες adsl, υπαρχει καποιος τροπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 27, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 mikrotik Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούνιος 27, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 ψαχνω ηδη στο google, αλλα με 2 λογια τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 27, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Λειτουργικο και Hardware για αυτό που θεςκαλό διάβασμαMikroTik Wiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούνιος 27, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 χιλιες φορες να εγρφα πανεληνιες, ευχαριστω θα το κοιταξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούνιος 27, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Vigor 2820n & 2x ADSL Load Balanced - ( HWBOX ) O/C on first boot Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούνιος 27, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Vigor 2820n & 2x ADSL Load Balanced - ( HWBOX ) O/C on first bootεχεις καποια εμπειρια με αυτο?Στην Ελλαδα παιζει να το βρω ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 28, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Τελικά τι θέλεις να ενώσεις; Στο τίτλο λέει για ασύρματες, στο πρώτο post για dsl.Όπως και να έχει καλό διάβασμα: Dual-WAN.com - Your Second Opinion on Business Networking and Internet Applications: Which is better, a Multi-WAN Router or an open source router software? Cisco RV042 Dual WAN VPN Router - Cisco Systems ClearOS - Wikipedia, the free encyclopedia Zentyal - Wikipedia, the free encyclopedia pfSense - Wikipedia, the free encyclopedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
etheo Ιούνιος 28, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 και αυτή η εταιρεία βγάζει πολύ καλά μηχανήματαPeplink Balance - Compare Specsκαι Live demo Live Demo - Peplink Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούνιος 28, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 ασυρματες γραμμες θελω.Ωχ, θα θελει πολυ δουλεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
etheo Ιούνιος 28, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 μπορείς να μας πεις τι εννοείς ασύρματες γραμμές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούνιος 28, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 wifi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 29, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 Οπότε ξεχνάς τα multi-wan modem-routers μιας και έχουν είσοδο για adsl. Γενικά να ξέρεις ότι θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά, αλλά όταν το πετύχεις είναι μεγάλη η ικανοποίηση. Καλύτερα για αρχή να βάλεις 3 κάρτες δικτύου σε ένα παλιό υπολογιστή και να κάνεις εκεί τις δοκιμές σου με τα διάφορα λειτουργικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιούνιος 29, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 Οπότε ξεχνάς τα multi-wan modem-routers μιας και έχουν είσοδο για adsl. Γενικά να ξέρεις ότι θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά, αλλά όταν το πετύχεις είναι μεγάλη η ικανοποίηση. Καλύτερα για αρχή να βάλεις 3 κάρτες δικτύου σε ένα παλιό υπολογιστή και να κάνεις εκεί τις δοκιμές σου με τα διάφορα λειτουργικά.μηπως εννοει να παιρνει internet απο το καθε adsl router ασυρματα και να κανει το bonding σε ενα μηχανημα?Αναθεμα δλδ και αν καταλαβει κανεις τί θελει.. καθε ποστ ειναι και πιο λακωνικο απο το προηγουμενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούνιος 29, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 Πρωτον εχω φορητο.Τα πραματα ειναι απλα:Εχω ξεκληδωσει 3 δυκτια σε μενα, και θελω να ενωσω.Τωρα περνω απο το ταχυτερο adsl, αυτο της υπογραφης μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιούνιος 29, 2011 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 ε, που να καταλαβουμε ανθρωπε μου.... Οχι, δε γινεται με το λαπτοπ αυτο. Πρεπει να εχεις καποιο αλλο μηχανημα/router με τρεις ασυρματες καρτες και κεραιες για να το κανεις. Και θα χρειαστεις scripting σιγουρα. Αλλα αν ειναι τοσο λακωνικος και με αυτο, δυσκολα θα τα καταφερεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 29, 2011 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 ε, που να καταλαβουμε ανθρωπε μου....Οχι, δε γινεται με το λαπτοπ αυτο. Πρεπει να εχεις καποιο αλλο μηχανημα/router με τρεις ασυρματες καρτες και κεραιες για να το κανεις. Και θα χρειαστεις scripting σιγουρα. Αλλα αν ειναι τοσο λακωνικος και με αυτο, δυσκολα θα τα καταφερεις.. Και τρύσκολα μη σου πω. Scripting πάντως δεν είναι απαραίτητο. Υπάρχουν διανομές έτοιμες για αυτή τη δουλειά με web interface. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούνιος 29, 2011 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 omg, τεσπα θα δω τι θα κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούνιος 29, 2011 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 Πρωτον εχω φορητο.Τα πραματα ειναι απλα:Εχω ξεκληδωσει 3 δυκτια σε μενα, και θελω να ενωσω.Τωρα περνω απο το ταχυτερο adsl, αυτο της υπογραφης μου.Εννοείς ότι έχεις ξεκλειδώσει 3 ξένα ασύρματα δίκτυα γύρω από το σπίτι σου και θέλεις να τα ενώσεις σε ένα ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούνιος 29, 2011 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.