Jump to content

Ενωση ασυρματων γραμμων

kuza

Recommended Posts

Οπότε ξεχνάς τα multi-wan modem-routers μιας και έχουν είσοδο για adsl. Γενικά να ξέρεις ότι θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά, αλλά όταν το πετύχεις είναι μεγάλη η ικανοποίηση. Καλύτερα για αρχή να βάλεις 3 κάρτες δικτύου σε ένα παλιό υπολογιστή και να κάνεις εκεί τις δοκιμές σου με τα διάφορα λειτουργικά.

Οπότε ξεχνάς τα multi-wan modem-routers μιας και έχουν είσοδο για adsl. Γενικά να ξέρεις ότι θα σε ταλαιπωρήσει αρκετά, αλλά όταν το πετύχεις είναι μεγάλη η ικανοποίηση. Καλύτερα για αρχή να βάλεις 3 κάρτες δικτύου σε ένα παλιό υπολογιστή και να κάνεις εκεί τις δοκιμές σου με τα διάφορα λειτουργικά.

μηπως εννοει να παιρνει internet απο το καθε adsl router ασυρματα και να κανει το bonding σε ενα μηχανημα?

Αναθεμα δλδ και αν καταλαβει κανεις τί θελει.. καθε ποστ ειναι και πιο λακωνικο απο το προηγουμενο!

ε, που να καταλαβουμε ανθρωπε μου....

Οχι, δε γινεται με το λαπτοπ αυτο. Πρεπει να εχεις καποιο αλλο μηχανημα/router με τρεις ασυρματες καρτες και κεραιες για να το κανεις. Και θα χρειαστεις scripting σιγουρα. Αλλα αν ειναι τοσο λακωνικος και με αυτο, δυσκολα θα τα καταφερεις.. :p

ε, που να καταλαβουμε ανθρωπε μου....

Οχι, δε γινεται με το λαπτοπ αυτο. Πρεπει να εχεις καποιο αλλο μηχανημα/router με τρεις ασυρματες καρτες και κεραιες για να το κανεις. Και θα χρειαστεις scripting σιγουρα. Αλλα αν ειναι τοσο λακωνικος και με αυτο, δυσκολα θα τα καταφερεις.. :p

Και τρύσκολα μη σου πω. Scripting πάντως δεν είναι απαραίτητο. Υπάρχουν διανομές έτοιμες για αυτή τη δουλειά με web interface.

Πρωτον εχω φορητο.Τα πραματα ειναι απλα:Εχω ξεκληδωσει 3 δυκτια σε μενα, και θελω να ενωσω.Τωρα περνω απο το ταχυτερο adsl, αυτο της υπογραφης μου.

Εννοείς ότι έχεις ξεκλειδώσει 3 ξένα ασύρματα δίκτυα γύρω από το σπίτι σου και θέλεις να τα ενώσεις σε ένα ;;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.