aristos87 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2011 Καλησπέρα κατ' αρχήν Η ερώτηση μου είναι αν ξέρετε που μπορώ να βρω Αθήνα αυτό 3M 2mm ADHESIVE STICKER TAPE FOR TOUCH SCREEN REPAIRING | eBay UK ρωτάω μιας και το χρειάζομαι άμεσα και δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο για αναμονή για να το πάρω απο ebay. Ο Φανός και το ραδιο κατουμά που ρώτησα δεν το πουλάει σαν εξοπλισμό ηλεκτρονικών (όπως λέει και ο τίτλος του είναι διαδεδομένο για χρήση σε ενώσεις μεταξύ digitizer και οθόνης lcd) Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaotic1416003342 Ιούνιος 27, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Παρε ενα τηλ. εδω 2106885300 3M HELLAS θα βρεις ακρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούνιος 27, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Λίστα Διανομώνδοκίμασε εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιούνιος 27, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Σε Leroy Merlin, Praktiker και AlexPak δεν βρήκες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 27, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 (edited) Λίγα μέτρα μακριά από το μετρό του Αγ. Δημητρίου, υπάρχει η 3Μ ΑΛΚΗ.Αν δεν το έχουν, πιστεύω πως θα μπορούν να σου το παραγγείλουν (πράγμα που ίσως να είναι και πάλι πιο γρήγορο από το eBay) Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 27, 2011 από nickstamat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 27, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 (edited) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Googlara και βρήκα και γώ αρκετούς και θα κάνω μια έρευνα απο αύριο. Πιο πολύ ρώτησα μηπως τύχαινε κάποιος να έχει δοκιμάσει ήδη κάποιο κατάστημα. Δυστυχώς όμως σε κάποιους που ρώτησα που πουλάγανε προιόντα 3Μ ήταν πιο ειδικευμένοι σε φιμέ για αμάξια κτλ.. Όταν έχω νέα θα ενημερώσω. Σε Leroy Merlin, Praktiker και AlexPak δεν βρήκες; Εκεί πιο πιθανό είναι να βρω καμιά ταινία διπλής όψεως για χαλιά και δάπεδα παρά ταινία 2mm για digitizer Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 27, 2011 από aristos87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 28, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Πήρα τηλέφωνο σήμερα αρχικά στην 3Μ ΑΛΚΗ και αυτή με παρέπεμψε στην 3Μ στο Μαρούσι (κεντρικά). Η 3Μ στο Μαρούσι με έστειλε σε αλλον και ο άλλος σε παράλλο... Κανείς δεν είχε αυτό που ζήταγα παρα μόνο καρούλια 40μετρα πλατους 18mm... Τελικά πήρα απο ebay 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vis Δεκέμβριος 3, 2014 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2014 (edited) @aristos87, ψάχνοντας και εγώ για ταινία για digitizer έπεσα στο post σου. Μήπως σου έχει περισσέψει να αγοράσω ένα κομμάτι για το gps μου ? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2014 από vis Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 8, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2014 Και να μου είχε περισσέψει σίγουρα δεν την έχω πια :-/ Ρίξε μια ματιά ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts