cyberdyne Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2011 Ξεκινώντας αυτό το θέμα - παράπονο, θα ήθελα να επισημάνω οτι δεν ξεκινάω μια προσπάθεια εντυπωσιασμού ή κλαψίματος και παρακαλώ τους admin-mod καθώς και τα μέλη αυτού του forum να εκφράσουν την γνώμη τους.Απλά πιστεύω οτι αδικήθηκα (σε κάποιο βαθμό).Στο παρακάτω θέμα http://www.thelab.gr/eidiseis/microsoft-stis-22-oktwvriou-to-telos-twn-96802.html έκανα το εξής post: Βρε ούστ! :shout:Αυτό μου στοίχισε μία κόκκινη κάρτα από τον administrator chosen.Έλαβα το εξής μύνημα:Αγαπητέ/ή cyberdyne,Λάβατε μία Κόκκινη Κάρτα από το TheLab.gr.Αιτία: Εκκίνηση τσακωμού (Flames)-------Αν δε μπορείς να συμμετέχεις εποικοδομητικά σε ένα διάλογο, δεν υπάρχει λόγος να ποστάρεις.-------Αυτή η Κόκκινη Κάρτα σας στοιχίζει 2 πόντο(πόντους). Μέγιστο όριο πόντων ποινών είναι οι 5. Σε περίπτωση που συμπληρώσετε 5 πόντους, θα απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας αυτόματα για 5 ημέρες. Η κάρτα θα μείνει 'χρεωμένη' στο λογαριασμό σας μέχρι να λήξει. Σοβαρές ποινές δεν λήγουν ποτέ.Αρχική καταχώρηση:Microsoft: Στις 22 Οκτωβρίου το τέλος των πωλήσεων των Windows VistaΠαράθεση:Βρε ούστ! Με εκτίμηση,TheLab.grΑπάντησα στο θέμα δίνοντας διευκρινήσεις αλλά και στον administrator ως εξής:Μάλλον παρεξηγήθηκα από τον admin choosen για το παραπάνω post και έλαβα κάρτα... Το "βρε ούστ" αφορούσε τα windows vista και όχι κάποιον συνφορουμίστα.Αν βέβαια είναι αυτός ο λόγος που έλαβα την κάρτα τότε λυπάμαι πραγματικά γιατί τα μισά μέλη που ποστάρισαν στο θέμα πρέπει να λάβουν κάρτα. Σαφέστατα δεν έκανα καμία εκκίνηση τσακωμού...Θα εκτιμούσα αν θα μπορούσες να μου απαντήσεις chosen.Ευχαριστώ.Έλαβα την εξής απάντηση:Δηλαδή τι το ποιοτικό βλέπεις σε ένα ποστ που λέει μόνο "βρε ουστ"; Τι προσθέτει σε μια συζήτηση; Οι ελαφρότητες είναι ευπρόσδεκτες στο Off Topic, αλλά στις υπόλοιπες κατηγορίες προσπαθούμε να κρατάμε ένα "α" επίπεδο.Συμφωνώ με τον administrator chosen για το χαμηλό επίπεδο αλλά την κόκκινη κάρτα την έλαβα για Αιτία: Εκκίνηση τσακωμού (Flames), όποτε και πλέον αρχίζω να απορώ εάν τελικά έπρεπε να "τιμωρηθώ"¨τελικά.Παραθέτω τα εξής από τους κανόνες του Thelab.gr:Σύστημα ΠοινώνΤο σύστημα αυτό επιτρέπει στους moderators/administrators να χρεώνουν τους χρήστες με κάρτες και πόντους ποινής στις περιπτώσεις όπου διαπιστωθεί παραβίαση των κανόνων του site.Η Κίτρινη Κάρτα αντιστοιχεί σε παρατήρηση και αποτελεί μία φιλική προτροπή προς τον χρήστη ότι είτε παραβιάζει κάποιον κανόνα άθελά του, είτε ότι με τις καταχωρήσεις του δεν βοηθά στην ομαλή εξέλιξη της συζήτησης.Η Κόκκινη Κάρτα αντιστοιχεί σε πόντο ποινής και αποτελεί σαφή προειδοποίηση προς τον χρήστη ότι η καταχώρησή του είναι αντίθετη με τους όρους και τους κανόνες του TheLab.Θα ήθελα τις απόψεις σας.ΥΓ: Αν η διοικητική ομάδα του Thelab.gr πιστεύει οτι με τα παραπάνω τους προσβάλλω ή οτι έχω πρόθεση να θίξω κάποιον από το team, αν κρίνει σκόπιμο είναι στην διακριτική τους ευχέρεια να με αποκλείσουν (ban) από το forum αυτό. Καμία πρόθεση δεν έχω να προσβάλλω κανέναν.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
DJD Ιούνιος 27, 2011 #2 Ιούνιος 27, 2011 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το θέμα, εδώ είμαστε να δίνουμε εξηγήσεις όταν χρειάζεται.Από κει και πέρα, η διαφωνία σου είναι στον τίτλο για τον οποίο πήρες την ποινή ή για την ποινή την ίδια; Γιατί μου φαίνεται ότι αν την είχαμε ονομάσει πχ.. "Άσκοπη καταχώρηση" δε θα σε πείραζε.
cyberdyne Ιούνιος 27, 2011 Author #3 Ιούνιος 27, 2011 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση DJD!Λέω οτι ο admin αρχικά έκανε λάθος εκτίμηση για τo post μου, νομίζοντας οτι θέλω να θίξω κάποιον και στη συνέχεια μου απάντηση με διαφορετικό αιτιολογικό.Στο κάτω κάτω, εάν και εφόσον είναι αξιόποινο αυτό που έκανα, βάση των κανόνων έπρεπε να λάβω κίτρινη κάρτα.Νομίζω οτι με το προηγούμενο μου post περιγράφω επαρκέστατα το πρόβλημα μου, το οποίο και σαφέστατα δεν είναι η ποινή αλλά ο λόγος που επιβλήθηκε και η αιτιολογία σε δεύτερο χρόνο.
Tsakonas Ιούνιος 27, 2011 #6 Ιούνιος 27, 2011 Μάλιστα... Ελλάς Ελλήνων. Ευχαριστώ.να δουμε αν την επομενη φορα που θα γκουγκλαρεις να μαθεις κατι που ΔΕΝ ξερεις,και ξοδευεις τον πολυτιμο χρονο σου στο ιντερνετε μπαινοντας σε ενα συγκεκριμενο σαιτ,οπου οι μισες απαντησεις ειναι σκετο "lol wut-βρε ουστ-κλαψ-λυγμ-problem?-u mad" αντι για "kkthxbi" πεις "ΒΡΕ ΠΟΣΑ ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ"
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.