billpeppas Ιούνιος 3, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Εγω έβαλα το Panda EnterpriSecure.Φυσάει από όλες τις απόψεις το πρόγραμμα.Κάποια στιγμή θα κάνω μια δοκιμή σχεδόν όλα τα Antiviruses... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 3, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Με βλέπω για συνδυασμό McAfee Anti-Virus & Sygate.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 3, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από RootXΤον χάλασε βέβαια το ενσωματωμένο antivirus στην pro έκδοση, αλλά αυτό μπορεί να είναι και παραξενιά του Chosen, Χεχε.. Να τονισουμε εδω οτι η Winroute Firewall εκδοση, παιζει σε ολες τις Windows Server εκδοσεις και διατιθεται σε δυο μορφες: με ή χωρις το McAfee. Εβαλα εχτες την "χωρις" και με μια πρωτη και νυσταγμενη ματια, το εργαλειο εχει πολυ ψαξιμο. Και εννοω _πολυ_ ψαξιμο... Αρχική απάντηση από RootX Δεν παίζει, μέχρι ΧΡ φθάνει η χάρη του(ίσως και επειδή είναι server τα 2003, μπορεί και στα 2000 server να μην παίζει) . Το Kerio Personal Firewall ΔΕΝ παιζει σε καμια εκδοση Server. Το Kerio Winroute Firewall παιζει παντου, αλλα ειναι και αρκετα πιο πολυπλοκο (Routing, DHCP, ΝΑΤ και της γατας τα νυχια...) Αρχική απάντηση από DJDΣτα 2003 έχω βάλει Symantec Corporate 9, πολύ ελαφρύ κι αρκετά αποτελεσματικό. I agreek... Το χρησιμοποιω σχετικα λιγο καιρο (απο εκδοση 7.6) και ειμαι ικανοποιημενος. Σε αντιθεση με τα παλιοτερα McAfee & Norton, αυτο δεν χρειαζεται να το κλεισω οταν παιζω UT... :ρρρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούνιος 3, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Το κακό με το Kerio WinRoute Firewall είναι πως δεν έχει αυτόματη δημιουργία κανόνων. Δηλαδή, δεν είναι όπως το Kerio Personal Firewall που την πρώτη φορά που τρέχεις κάποιο πρόγραμμα σε ρωτάει αν θέλεις να του επιτρέψεις ή όχι την πρόσβαση στο Internet. Στο Winroute μπορείς να ανοίξεις ή να κλείσεις την πρόσβαση σε όποια "πόρτα" θέλεις, αλλά πρέπει να βρεις μόνος σου ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιεί ποιά πόρτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Ιούνιος 4, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 kaspersky + zoneallarm suite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 4, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Το kaspersky δεν μου παιζει. Κανω 2ο κλικ στο setup icon και βγάζει ενα μηνυμα οτι δεν παιζει σε ΧΡ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 4, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Και "πορτα" με βλεπω με Sygate απο βραδίς !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.