YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2004 Xτες εβαλα τα Win2k3. Δοκιμασα τα McAfee Viruscan και Personal, αλλα τζίφος. Επειδη με την Symantec δεν τα παω καλα, τι προτεινετε να βαλω; (NΑ παιζουν στα Win2k3..εννοειται ) A...oυτε το karspensky (πως στο δι@ολο λεγεται...) επαιξε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Εχθές που είχαμε παρόμοια συζήτηση με τον Chosen, πρότεινε το kerio . Από ότι μου είπε, χρησιμοποιούσε το δωρεάν personal firewall 4(το οποίο δεν πάιζει σε 2003) και ήταν πολύ ευχαριστημένος. Τον χάλασε βέβαια το ενσωματωμένο antivirus στην pro έκδοση, αλλά αυτό μπορεί να είναι και παραξενιά του Chosen, Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούνιος 3, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Το personal firewall ενοείς το sygate Root? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Το personal firewall ενοείς το sygate Root? όχι, το kerio pf4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adams Ιούνιος 3, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Antivirus θελει server edition..(εγω εχω βαλει το symantec corp 9) καλυτερο απο τα norton 2004,2003 και ελαφρυτεροΓια firewall zonealarm παιζει μια χαρα...Τα εχω μια βδομαδα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος....(better than XP) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 3, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 @Adams Το ZoneAlarm δεν θα το βαλω επειδη διανεμεται δωρεαν...Προτιμω τις πληρωτέες λύσεις ( ) @RootX Δεν κατάλαβα...το PF4 (της Kerio) ΔΕΝ παιζει στα 2003 η παιζει ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιούνιος 3, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Τα καλύτερα firewall για τα γούστα μου είναι τα Kerio και Sygate..Το ZoneAlarm είναι ποιό εύχρηστο βέβαια αλλά εδώ μέσα είμαστε όλοι ψαγμένοι ούτως ή άλλως!!! (εεε?δεν είμαστε??)Επίσης η τελευταία έκδοση του ZoneAlarm είναι χάλια μαύρα!Πολύ bug!!!Καλύτερα να την αποφύγετε και να ψάξετε για μία παλίοτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 3, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos @Adams Το ZoneAlarm δεν θα το βαλω επειδη διανεμεται δωρεαν...Προτιμω τις πληρωτέες λύσεις ( ) @RootX Δεν κατάλαβα...το PF4 (της Kerio) ΔΕΝ παιζει στα 2003 η παιζει ;;; Δεν παίζει, μέχρι ΧΡ φθάνει η χάρη του(ίσως και επειδή είναι server τα 2003, μπορεί και στα 2000 server να μην παίζει) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 3, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman Τα καλύτερα firewall για τα γούστα μου είναι τα Kerio και Sygate.. Πως τα πανε αυτα με τα 2003 ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούνιος 3, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Επειδη απο οτι εμαθα το μακαφυ δεν ειναι και ιδιαιτερα καλο αντιβαιρους + καθοτι το πισι θα παει συντομα για φορματ..,θα ηθελα -αν ειναι ευκολο - να μου ελεγε καποιος τα υπερ και τα κατα των αντιβαιρους που θεωρουνται καλα-να εχω μια καποια γνωση οταν ζητησω αλλαγη του μακαφυ. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 3, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Επειδη απο οτι εμαθα το μακαφυ δεν ειναι και ιδιαιτερα καλο αντιβαιρους + καθοτι το πισι θα παει συντομα για φορματ..,θα ηθελα -αν ειναι ευκολο - να μου ελεγε καποιος τα υπερ και τα κατα των αντιβαιρους που θεωρουνται καλα-να εχω μια καποια γνωση οταν ζητησω αλλαγη του μακαφυ. Ευχαριστω Πασχαλίτσα, υπάρχουν ήδη 2 threads με αναφορά σε αντιβίρια. Αυτό έχει να κάνει συγκεκριμένα με 2003 server λειτουργικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούνιος 3, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 To Sygate παίζει σε 2003? YDinopoule τα cd τα έστειλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 3, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 @paschalia To ακριβως αντίθετο υποστηρίζω. Το Viruscan θεωρείται απο τα καλυτερα. Οχι ιδιαιτερα "βαρύ" αλλα αποτελεσματικότατο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 3, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από JiMkYDinopoule τα cd τα έστειλες? Ναι βρε. Εφυγαν με ΕΛΤΑ today Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 3, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk To Sygate παίζει σε 2003? Παρακολουθούμε και κάνα thread Jim.link του Chosen από το thread των 2003. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούνιος 3, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Rootx τα εχω δει..και εχω ποσταρει στο ενα αλλα μιας και δεν εχω ολοκληρωμενες απαντησεις ειπα να δοκιμασω και εδω oκ ειμαι οφ εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
adams Ιούνιος 3, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 To McAfee VirusScan Enterprise v7.1 ή 8,1 παιζει και αυτο σε 2003 Οσο για firewall το pro της zonealarm δεν ειναι τσαμπα αλλα δε θα κολλησουμε εκει απλα ηξερα οτι δουλευε σε 2003 και δεν εψαξα για αλλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 3, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Στα 2003 έχω βάλει Symantec Corporate 9, πολύ ελαφρύ κι αρκετά αποτελεσματικό. Αν εξαιρέσουμε τις χαζομάρες που έκανε στο update από το 8 στο 9 είμαι αρκετά ευχαριστημένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 3, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Στα 2003 έχω βάλει Symantec Corporate 9, πολύ ελαφρύ κι αρκετά αποτελεσματικό. Αν εξαιρέσουμε τις χαζομάρες που έκανε στο update από το 8 στο 9 είμαι αρκετά ευχαριστημένος Eιναι αντιβιρι και πορτα μαζι ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 3, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Όχι antivirus μόνο είναι, συγνώμη ξέχασα να το αναφέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.