Jump to content

Νεο κινητο ΤΗΛΕΦΩΝΟ

jax7480

Recommended Posts

Τελικα η Armaos Telecom (εμπειρία από το κατάστημα κανείς) το έβγαλε ξανά στα 290€ και γράφει πεντακάθαρα ότι είναι ελληνικής αντιπροσωπίας (ακόμα και στην παραγγελία που μου ήρθε σαν επιβεβαίωση στο e-mail).

Οπότε έγινε η παραγγελία από αυτούς. Δεν το έχουν ετοιμοπαράδοτο όμως.

Μου είπαν Σάββατο (το αργότερο Δεύτερα) θα το στείλουν. Αν όχι θα επικοινωνήσουν μαζί μου από Τρίτη για ακύρωση της παραγγελίας.

Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.

Ελπίζω η Armaos Telecom να βγούνε σωστοί επαγγελματίες.

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Το κινητό τελικά (LG Optimus Black P970) στάλθηκε Σαββατο. Δευτέρα πρωί παρέλαβα.

Σφραγισμένο, ελληνικό. Και ήρθε και μία μέρα νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

Και η ερώτηση του ενός εκκατομυρίου €...

Πως γίνεται ο ARMAOS να δίνει το τηλέφωνο στα 290€, ελληνικής αντιπροσωπίας, όταν το επόμενο φθηνότερο στην αγορά (όχι παραεισαγωγής, βλέπε birdphone, easybuyworld κτλ) να το δίνουν από 350€ και πάνω...

Το Πλαίσιο ειδικά το έβγαλε και προσφορά στα 369€.

Δε ξέρω πως γίνεται και γιατί,αλλά αυτά πρέπει να βλέπουν οι υπόλοιποι και να φοβούνται!

ΜΠΡΑΒΟ στον ARMAOS.+1

Από κει και πέρα Ζακ σου εύχομαι μεγειές και καλοδούλευτο.Πολύ καλή επιλογή.:yu:

Τελικά το τηλεφωνάκι τα σπάει.

Πολύ πιο smooth στα μενού του από το DHD μου, δείχνει και χαρακτηριστικά πιο γρήγορο, αρκετά πιο ελαφρύ, πολύ καλύτερη οθόνη και front face camera 2MP.

Θέλω να δω από μπαταρία πως θα τα πάει, αλλά αυτές τις μέρες θα ξεζουμιστεί από τη γυναίκα, οπότε αργότερα θα κάνω ένα update.

Τελικά το τηλεφωνάκι τα σπάει.

Πολύ πιο smooth στα μενού του από το DHD μου, δείχνει και χαρακτηριστικά πιο γρήγορο, αρκετά πιο ελαφρύ, πολύ καλύτερη οθόνη και front face camera 2MP.

Θέλω να δω από μπαταρία πως θα τα πάει, αλλά αυτές τις μέρες θα ξεζουμιστεί από τη γυναίκα, οπότε αργότερα θα κάνω ένα update.

μεγια.:mobile1:

Αφού καλύφθηκε ο φίλος jax7480, λεω να κάνω ενα μικρό hijack στο θέμα, μιας και το ΤΗΛΕΦΩΝΟ στον τίτλο τα λέει ολα.

Είχα ενα sony ericsson k850i που υπερκάλυπτε τις ανάγκες μου, αλλά δυστυχώς απέθανε σήμερα το πρωϊ.

Βγήκα λοιπόν προς αναζήτηση, και η εταιρία με την οποία εχω συμβόλαιο μου δίνει δωρεάν τις παρακάτω συσκευές :

Huawei Juni

Nokia X2

και ενα motorola που δε βρίσκω στο site. Είχε πορτάκι, κατα την παλιά κλασσική τους σχεδίαση, αλλά είναι ολοκαίνουριο σύμφωνα με την πωλήτρια. (μου άρεσε περισσότερο από τα πρώτα δυο).

Δε ξέρω αν πρέπει να παω σε smartphone μιας και με προβληματίζει η περιορισμένη αυτονομία, και η πιθανή ευαισθησία στις brutal πτώσεις που θα το αναγκάσω σε βάθος χρόνου.

Παράλληλα νομίζω πως δε μου χρειάζεται κάποια από τις λειτουργίες των smartphones.

Ομολογώ ότι με δελεάζει μόνο η ύπαρξη GPS, όπως επίσης ότι λαμβάνω υπ' οψιν την τάση της εποχής που είναι υπερ των smartphones, και με κάνει να σκέφτομαι ότι εν έτει 2011 (και με δεδομένο ότι κρατάω τις συσκευές μου για χρόνια), ίσως αξίζει να κάνω το 'έξυπνο' βήμα.

Πείτε μου τη γνώμη σας, και κάντε μου αν θέλετε προτάσεις με δεδομένο ότι εχω μια επιδότηση 88 ευρώ (που μπορεί να γίνει 120 - 130 σε 18μηνο συμβόλαιο), και θα ήθελα να μη δώσω επιπλέον χρήματα.

Αν τελικά αποφασίσω να παω σε κάτι καλύτερο, μπορώ να δώσω ενα 50άρικο πλέον της επιδότησης.

Σε απλά ελληνικά : το ideos x5 είναι το ταβάνι μου:p

Υ.Γ : αν ήμουν μόνος κατα τη λήψη της απόφασης, και με την άγνοια μου σε πλήρη εξέλιξη, νομίζω θα έπερνα αυτό :

Sony Ericsson X10 mini

Ευχαριστώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.