Jump to content

Νεο κινητο ΤΗΛΕΦΩΝΟ

jax7480

Recommended Posts

Ψάχνω κινητό τηλέφωνο για τη γυναίκα. Γι'αυτό και στον τίτλο έχει μπει το τηλέφωνο με κεφαλαία.

Σημαίνει ότι δεν με ενδιαφέρει να κάνει καφέ, να πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο και να σιδερώνει.

Προυποθέσεις:

1) Μικρό, ελαφρύ (συζητήσιμα).

2) Να έχει ραδιόφωνο και να παίζει MP3.

3) Καλή φωτογραφική μηχανή

4) Καλή αυτονομία.

5) Αν σε όλα τα παραπάνω βολέψει να είναι και ΝΟΚΙΑ ακόμα καλύτερα.

Αυτή τη στιγμή η γυναίκα έχει το 5800 Xpress Music το οποίο κατά την άποψή της είναι από τα πιο δύσχρηστα τηλέφωνα που είχε ΠΟΤΕ. Ειδικά στο θέμα του touch screen είναι άθλιο.Δεν διαφωνώ.

Οπότε μπορείτε να καταλάβετε τι περίπου ψαχνω.

Budget. Θέλω να πιστεύω οτί μέχρι 250€ μπορώ να τα διαθέσω (θα δοθεί σαν δώρο).

Προτάσεις, όλες ευπρόσδεκτες.

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

δεν εχω προταση να σου πω και sorry αν ηλπιζες βλεποντας το reply :p αλλα συμφωνω πως το touch του 5800 ειναι αθλιο.

το εχω για το ποδηλατο το κινητο αυτο και οποτε το χρησιμοποιω μου βγαινει η ψυχη.

αλλα ειναι ανθεκτικο με τοσες τουμπες δεν εχει παθει τπτ :p

Ζάχο εγώ στην σύζυγο που έψαχνε ακριβώς τα ίδια πράγματα, πήρα ένα SE Elm και έπαθα πλάκα. Ειδικά στο 3) που λες.

Edit: Είχαν προηγηθεί ένα Nokia C05 κι ένα Nokia E52. Όμορφα κινητά, ειδικά το Ε52 το οποίο ήταν αστέρι στα specs, αλλά είχανε τρομερό ελάττωμα και δε νομίζω να ήταν σύμπτωση: όταν έπεφτε το σήμα 3G και έπαιζε μόνο GSM, έριχνε τις κλήσεις. Όχι να πέσει εντελώς το σήμα 3G, απλά να έχει αυξομειώσεις. Πρέπει να έχανε τις μισές κλήσεις κάθε μέρα και η απάντηση της Nokia ήταν ότι από την στιγμή που δεν είμαστε κατάκεντρο στο Δουβλίνο, το σήμα 3G δεν είναι και το πιο δυνατό και άρα θα έπρεπε να απενεργοποιήσουμε το dual mode και να το αφήσουμε να παίζει μόνο GSM.

H απάντησή μου ήταν ότι συνάδελφοι (στην ίδια γειτονιά) με iPhone και λοιπά Android 3G κινητά, όταν πέφτει το σήμα του 3G δεν ρίχνουν και την κλήση, απλά συνεχίζουνε χωρίς 3G. Επίσης, όταν έσκασα €250 για το Ε52, δεν είχα στο μυαλό μου να αρχίσω να απενεργοποιώ features και να το κάνω να δουλεύει σαν το E52.

Σαφώς και τα επέστρεψα.

Καλο φαινεται και σε καλη τιμη....

Αν εχουμε και κατι καλυτερο θα το εκτιμησω...

[MENTION=5181]winters[/MENTION]. win7 σκεφτομαι να παρω για μενα. Για την γυναικα ουτε για αστειο.

Για το Nokia C5 αποψεις..?

Έβαλα όλους τους τύπους. Τα πρώτα 3 τα έχω δουλέψει ελάχιστα οπότε δεν μπορώ να πω τι κάνουν σε καθημερινή χρήση. Από ποιότητα κατασκευής μου φάνικαν άψογα. Όπως και να το κάνουμε άλλη αίσθηση το μέταλλο στο χέρι.

Nokia Ελλάδας - Nokia C5-00 Κινητό - Smartphone

Nokia Ελλάδας - Nokia C3 Touch and Type Κινητό - Smartphone, Οθόνη αφής

Nokia Ελλάδας - Nokia X3 Touch and Type Κινητό - Οθόνη αφής, Μουσική

Nokia Ελλάδας - Nokia E5 Κινητό - Smartphone, Δωρεάν πλοήγηση

Nokia Ελλάδας - Nokia C6-01 Κινητό - Smartphone, Οθόνη αφής

Ερωτηξη. Οι οθονες αφης, αραγε, σε ολα τα παραπανω ειναι στο ιδιο στυλ με το 5800? δηλαδη σου ερχεται να πεταξεις το τηλεφωνο στο πατωμα?

Παρε ενα Trophy η κανενα ideos X5 !

Τα τελευταια νοκια που επιασα στα χερια μου ειχαν touch σαν του 5800! δηλαδη πίεσης!

Ψαξε κατι για Capacitive touch screen!

Αρα Αυτα που δινει ο STINK

C6 = resistive touchscreen = no go

Nokia C3-01 Touch and Type= resistive touchscreen = no go

Nokia X3-02 Touch and Type = resistive touchscreen = no go

Το C6-01 εχει capative και 230 ευρω + AMOLED ( Full spec)

Nοκια στην τιμη που βαζεις οριακα με capacitive οθονη ειναι το C7, με AMOLED οθονουλα , multitouch , 8mp ( Full spec )

Μετα παμε Galaxy Ace και το Nokia X6 (το οποιο για μενα δεν αξιζει τα 200+ ευρω που ζηταει)

Καλυτερη σειρα για εμενα ειναι IDEOS X5 > Trophy > C7 > Ace >...

Βαζεις κατω τα θελω σας και βλεπεις! :fun:

Δεν θελω να παω σε Android ή WP7 γιατί εγω θα την πληρωσω τη νυφη. Και πως κανω αυτο, πως κανω εκεινο κτλ. Ασε που ειδικα το android δεν ειναι ευκολο λειτουργικο.

Το C6-01 το καλοβλεπω περισσοτερο, λογω μικροτερων διαστασεων.

Αρα συμπερασματικα, οσα ειναι με resistive οθονη τα αποκλειω γιατι εχουν ιδια οθονη με το 5800 (πιεσης) ενω ολα τα AMOLED capacitive ειναι αφης.

Την καλύτερη οθόνη αφής για οικονομικό smartphone το έχει το motorola XT5 (με 170Ευρώ). Είναι η καλύτερη αγορά, και σε ποιότητα κατασκευής άριστο και σε λειτουργία/αυτονομία. Μόνο ράδιο δεν έχει που ζητάς, θα σου έλεγα να πας σε blade αλλά είναι τρομερή πατάτα για εμένα, σαν το Motorola δεν έχει.

Όσο για το android, έτσι το νομίζεις, αν το παίξεις 1-2 μέρες θα το μάθεις χωρίς να το καταλάβεις! το πληκτρολόγιο αφής είναι πολύ καλό. (για τόνους στα Ελληνικά απλά κρατάς λίγο να εμφανίσει).

Έχουν περάσει αρκετά nokia από το χέρι του αδερφού μου επι χρόνια που ήταν fan της εταιρίας, αλλά όλα ήταν πατάτες πατάτες ΠΑΤΑΤΕΣ !!! απαράδεχτα κινητά και όλο service θέλανε, ο πομποδέκτης τους είναι για κλάματα. Εγώ με τα mototola που τα δουλεύω χρόνια τώρα δεν είχα πρόβλημα με 3G/gsm, singal κ.α. όπως έχουν τα nokia. Χώρια ότι το symbian είναι ότι ποιο άχρηστο σε λειτουργικό σύστημα για κινητά (ιούς από bluetooth, internet, σπασίματα, κολλήματα κ.α.), μέχρι και η ίδια η nokia πάει να το σουτάρει επιτέλους(και πολύ άργησε).

Από Sony ericson επίσης μακρυά, έχουν υπερβολικά υψηλό SAR, για το θέμα ακτινοβολίας έχω γράψει εδώ αναλυτικά.

H δικιά μου πήρε το Blade που είχα, πριν είχε το 5130Εxp.Music (κλασικό δηλαδή χωρίς touch, και καμιά άλλη εμπειρεία με touch/smart phones). Της πήρε 2-3 μέρες να το συνηθήσει και 1 ωρίτσα δικιά μου να της εξηγήσω τα βασικά, αλλά από τότε το έχει ψάξει μόνη της και έχει μάθει πολλά.

Δεν σου το λέω για να πας σε Blade, άλλωστε η φωτ. μηχανή του είναι τουλάχιστον χάλια, αλλά από την άποψη ότι τα smartphones δεν είναι και τόσο δύσκολά.

+1 για μένα για κάποιο φθηνό win7 mobile phone που είναι καιπιο ευχρηστο από android λόγω περιορισμένων/κλειδωμένων features.

Παρε ενα Trophy η κανενα ideos X5 !

Τα τελευταια νοκια που επιασα στα χερια μου ειχαν touch σαν του 5800! δηλαδη πίεσης!

Ψαξε κατι για Capacitive touch screen!

Αρα Αυτα που δινει ο STINK

C6 = resistive touchscreen = no go

Nokia C3-01 Touch and Type= resistive touchscreen = no go

Nokia X3-02 Touch and Type = resistive touchscreen = no go

Το C6-01 εχει capative και 230 ευρω + AMOLED ( Full spec)

Nοκια στην τιμη που βαζεις οριακα με capacitive οθονη ειναι το C7, με AMOLED οθονουλα , multitouch , 8mp ( Full spec )

Μετα παμε Galaxy Ace και το Nokia X6 (το οποιο για μενα δεν αξιζει τα 200+ ευρω που ζηταει)

Καλυτερη σειρα για εμενα ειναι IDEOS X5 > Trophy > C7 > Ace >...

Βαζεις κατω τα θελω σας και βλεπεις! :fun:

πως του προτεινεις ideos οταν θελει ραδιοφωνο και αυτονομια ; :p

Πάντως τα Touch and Type μου φάνηκαν πολύ εύχρηστα. Κάνε και μία δοκιμή ο ίδιος πριν τα αποκλείσεις.

Έγινε ένα μικρό λάθος φίλε ProPitsiriko$ το NOKIA C6 δεν το πρότεινα αλλά μόνο το C6-01 για 2 λόγους, resistive και γιατί το δεύτερο έχει Symbian^3.

Για το Nokia C5 αποψεις..?

Σου απάντησα ήδη :p

Επίσης: οθόνες αφής + αυτονομία, δεν ταιριάζουν και πάρα πολύ. Ειδικά αν στέλνει πολλά μηνύματα, ένα κινητό με αφής καίει πολλαπλάσιο ρεύμα για να γράψεις ένα μήνυμα από ένα κανονικό κινητό candybar.

MOTOROLA GLEAM - Στύλ - Μόδα - Επισκόπηση - Motorola Mobility, Inc. Ελλάδας

Nokia Ελλάδας - Nokia C3 Touch and Type Κινητό - Smartphone, Οθόνη αφής

Το Nokia το έχω δει από κοντά και είναι πολύ όμορφο και παρα πολύ καλή κατασκευή.

PS. Τα WP7 είναι πολύ απλά στην χρήση τους.

Μηνυματα οχι και τοσο. Περισσοτερο ομιλια με ενδιαφερει. Δεν θελει δηλαδη να το φορτιζει παρα μερα, οπως εγω το δικο μου. (Desire HD).

Ok, δες το αλλιώς: ο,τιδήποτε θες να κάνεις σε κινητό με touchscreen, τρώει περισσότερη ενέργεια. Το SE W890i που έχω εδώ και 2 χρόνια, το φορτίζω κάθε 5 μέρες. Το Nokia 3110 που έχω για την δουλειά και το σκίζω, το φορτίζω μια φορά τη βδομάδα.

Ο συνάδελφος στο γραφείο με το iPhone, όταν δεν το χρησιμοποιεί το έχει στο cradle να φορτίζει για να του βγάλει τη μέρα...

Μηνυματα οχι και τοσο. Περισσοτερο ομιλια με ενδιαφερει. Δεν θελει δηλαδη να το φορτιζει παρα μερα, οπως εγω το δικο μου. (Desire HD).
Εγώ το φορτίζω ανά 2-3 μέρες με normal χρήση (1-2 ώρες ομιλία/μέρα) σε powersave και με Cyanogen firmware, πάει σφαίρα και το GPS παίζει απροβλημάτιστα.

Υ.Γ. Το φορτίζω όταν η μπαταρία πάει στο 50-60%~ όχι λιγότερο.(κανονικά έτσι πρέπει για να μην τρώς τους κύκλους ταχύτερα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.