unknown Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2011 καλησπερα παιδια,εχω χασει το τηλεχειριστηριο του κλιμαστικου και το χειριζομαι απο το κουμπακι που εχει πανω του..η μαρκα του κλιμαστικου ειναι air best (μαρκα με εκαψες.. ουτε εγω την ηξερα)..το ερωτημα μου ειναι ΠΩΣ θα βρω το καταλληλο τηλεχειριστηριο ωστε να επικοινωνει με το κλιματιστικο..τηλεχειριστηρια απο κλιματιστικα mitsubisi , samsung , και toshiba δεν δουλεψαν σε αυτο το κλιματιστικο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιούνιος 25, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2011 καλησπερα παιδια,εχω χασει το τηλεχειριστηριο του κλιμαστικου και το χειριζομαι απο το κουμπακι που εχει πανω του..η μαρκα του κλιμαστικου ειναι air best (μαρκα με εκαψες.. ουτε εγω την ηξερα)..το ερωτημα μου ειναι ΠΩΣ θα βρω το καταλληλο τηλεχειριστηριο ωστε να επικοινωνει με το κλιματιστικο..τηλεχειριστηρια απο κλιματιστικα mitsubisi , samsung , και toshiba δεν δουλεψαν σε αυτο το κλιματιστικο..Δες στο ebay για generic remote control, έχω πάρει 2 τέτοια και δουλεύω κλιματιστικά Rohnson και Kelvinator χωρίς πρόβλημα.Έχουν πάρα πολλούς κωδικούς τους οποίους πρέπει να δοκιμάσεις έναν-έναν μέχρι να δεις ποιός σου κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούνιος 25, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2011 thanx for the info.μηπως ξερεις κανα μαγαζι στην αθηνα που να πουλαει τετοια?μιας και με τις διακοπες του καλοκαιριου κλπ ειναι δυσκολο να παραγγελνω απο ebay..απο οτι ξερω στην Αγ.παρασκευης υπαρχει ο μιχος.. λετε να εχει τπτ τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιούνιος 25, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2011 Από μαγαζί με ηλεκτρονικά ήθελαν 45€ για το ίδιο ακριβώς χειριστήριο!!! Κατάλαβες τί τους έδωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούνιος 25, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2011 Αδερφε αν δεν Κάνω λάθος έχω δει τέτοια χειριστήρια στο leroy merlin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylejohn Ιούλιος 4, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 φιλε μου πηγαινε στο jumbo (ναι το παιχνιδαδικο) εχει με 4 ευρω γυρω!Απλα διαβασε πανω στην συσκευασια αν κανει για την δικια σου μαρκα κλιματιστικου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιούλιος 5, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2011 ευχαριστω παιδες.. παω Jumbo αυριο :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimopdin Ιούλιος 17, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2011 12 ευρώ στο carrefour (γενικής χρήσεως ).... κάνει για όλες τις μάρκες ως επίσης και στο alex pack . Eχω 2 απ αυτά και δουλεύουν τελεία !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.