jmallen3 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2011 καλησπερα! αγορασα εδω και μια εβδομαδα αυτο το λαπτοπ Turbo-X Maestro HR i7-650 - Laptop - plaisio.gr το οποιο ειναι 17.3".επειδη παιζω αρκετα παιχνιδια βλεπω οτι οι θερμοκρασιες ανεβαινουν αρκετα (μεχρι 85-90 βαθμους μπορει να φτασει η motherboard και ο επεξεργαστης και ο σκληρος φτανει στους 55 βαθμους) σκεφτηκα να φτιαξω μια βαση με τη βοηθεια σας αν γινεται μιας και πολλα λεφτα για βαση δεν υπαρχουν (φοιτητης βλεπεται).θα ηθελα να ειναι οσο πιο οικονομικη γινεται αλλα παραλληλα να κανει σημαντικη δουλεια.απο ποσο το πολυ μεχρι 25-30 το πολυ πολυ ευρω μπορω να δωσω.θα ηθελα αν μπορειτε βημα βημα να μου προτεινεται τι υλικα θα χρειαστω.κυριως θελω να ψυξω τον επεξεργαστη,την mobo και τον σκληρο που ανεβαζουν θερμοκρασιες αρκετα.εδω μπορειτε να δειτε πως ειναι το λαπτοπ μου απο την κατω μερια: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούνιος 24, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 Για κάνε μια ερώτηση στον [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatsumi1 Ιούνιος 24, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2011 υπαρχει ετοιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Σεπτέμβριος 17, 2013 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2013 Θα ανανεωσω την ερωτηση στο thread γιατι και εγω ενδιαφερομαι να παρω μια βαση για τις ιδιες διαστασεις, στο ιδιο budjet... Εψαξα καμποσο, αλλα εχω χαθει...:unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.