dfragos Ιούνιος 3, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Και μένα μου κάνει κάτι χαζομαρες οι οποίες φτιάχνονται μόνο με reboot. Είναι φάσεις που δεν κάνει sing in με τίποτα, ίσως φταίει το Norton... Δεν το έχω ψάξει γιατί βαριέμαι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Ιούνιος 3, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Και μενα κανει τα ιδια κουλα.Ποτε μπαινει και ποτε οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 3, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Εμένα μπαίνει πάντα , και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα...Ούτε disconnect με κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούνιος 3, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Εμένα μπαίνει πάντα , και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα...Ούτε disconnect με κάνει. Ναι, αλλά εσύ έχεις κάνει και "ρυθμίσεις" :whistlingΑρχική απάντηση από billpeppasYDinopoule:Εξαρτάται από την έκδοση αυτό.( πρέπει να κάνεις κάτι ρυθμίσεις )Αλλά ας περιμένουμε τον Γιώργο ( Greekfragma ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 3, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Γιώργη...Εσύ έκανες ρυθμίσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 3, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 ελα παιδες ακομα τιποτις.............δεν μπαινει με καμια παναγια με κανενα θεο ουτε με το δωδεκαθεο ολοκληρο.......χεχεχεχε......απορω που βρισκω τετοια ορεξη παρολο που θελω να σας πρηξω στο μεσσεντζερ αργοτερα........εστησα μπλοκ καρτας και τανκ ASETEK και ολα δουλευουν πριμα αλλα μην ειμαι και off topic στο θεμα μου....χεχεχχεχεεεχεεε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 3, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 @billpeppas:βασιλη για πες μας ρε φιλε τις ρυθμισεις μπας και δουμε κανα φως στον οριζοντα....υ.γ. χμμμμμμ σημερα συνεβη κατι και με χαλασε......εχει να κανει με το fps game....χτυπα ενα τηλ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 3, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 @Georgeadams... Δεν εκανα καμια "ρύθμιση". Ισως ο Bill διαφωτίσει τον Γιώργο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 3, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Μόλις τώρα το έβαλα και δείχνει να δουλεύει κανονικά. Δεν έχει παρουσιάσει κάτι, ακόμα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως αν μείνει ανοιχτό πολύ ώρα το κεντρικό παράθυρο, αρχίζει να εμφανίζεται το περίγραμμα του banner που έχει κάτω. Λέω εμφανίζεται γιατί έχω και το plus το οποίο το βγάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 3, 2004 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Ειχα το ιδιο προβλημα με συνδεση της HOL. Εβγαζε ερρορ 9 στις 10 φορες οτι δεν μπορει καν να συνδεθει με τον server της HOL.Και οταν εκανε λογκ ιν κανονικα δεν συνδεοταν με τιποτα ο MSN.Βαζοντας ΟΤΕΝΕΤ το προβλημα λυθηκε ....οποτε μαλλον κατι τετοιο παιζει και σ'εσενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 3, 2004 Author #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 οτενετ ειχα......πλεον μπαινω με νταιαλ απ απο την ΑΣΟΕΕ με λογαριασμο ενος φιλου.......φουστια ε?τι να κανουμε...μεταβατικη περιοδος μεχρι να μπει η ADSL.......αμην και ποτε...το θεμα ειναι οτι μου εχουνε μπει ψυλλοι στ αυτια με τη συνδεση του πανεπιστημιου.....επειδη σημερα πηγα απο ασοεε και μπηκα απο τα πισια τους ειδα οτι κανενα δεν σε αφηνε να εχεις προσβαση σε μεσσεντζερ....ειναι πολυ κουφο ομως ρε παιδια να βαζουνε τετοιες παραμετρους απαγορευσης σε ενα φοιτητη που του δινουν νταιαλ απ απο τη σχολη του.........ουφφφφ......δεν μπορω να τα πω και εμ κανεναν απο σας......τεσπα θα ανοιξω ενα οφ τοπικ γιατι εχω πολλα νεα και καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 3, 2004 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 @ greekfragma:1)Αυτό "Γιώργη...Εσύ έκανες ρυθμίσεις?"Πήγαινε στον g. Adams...2) Θα σου τηλεφωνήσω αύριο το πρωί φίλε μου3) Οι ρυθμίσεις που λέω ισχύουν για τα Windows 2003 , και χωρίς αυτές απλά δεν κάνει καν προσπάθεια σύνδεσης...@ everybody: Παιδιά , να πω ένα sorry.Για τις ρυθμίσεις που έλεγα , βάλτε άκυρο.Τις έχετε κάνει όλοι ήδη.Δεν είχα κατά νου το αντίστοιχο guide με το thread( εννοώ ότι είχα ξεχάσει πως εφαρμόζατε το "Windows 2003 Server as a workstation guide" από msfn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 3, 2004 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Γιώργο , δοκίμασες με καμία άλλη dial up?( με της ΑΣΟΕ , δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να.... )( applies to: Greekfragma ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 3, 2004 Author #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 βασιλη εχω αλλη μια ντταιαλ απ ενος φιλου αλλα και αυτος μπαινει πολυ νετ και δεν με βαζει καθως ειναι σιγουρα μεσα.....αν μπορεσω καποια στιγμη και τον πετυχω οφ λαιν θα δοκιμασω και θα σας πω........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 4, 2004 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Καλά , θα σου δώσω εγω μια αν δεν μπορέσεις να μπείς με του φίλου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 4, 2004 Author #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 πααντως δοκιμασα και με τον windows messenger 4.7.2009 και παλι τιποτα.........γκρρρρρρρρρρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 4, 2004 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Μήπως ενεργοποίησες καταλάθος το FireWall των Windows?Για έλεγξέ το.( είναι στα properties της σύνδεσής σου ) [ της dial up όπως καταλαβαίνεις ;-( ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 4, 2004 Author #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 οχι βασιλη....δεν εχω βαλει φαιεργουολ απο παραθυρα.....ο νορτονας και μονο μου φτανει....χεχεχεε.......τεσπα μαμα το το θεμα......απο οτι βλεπω λυση δεν βρικδτεαι....αμα ειναι αν φτιαξει θα φτιαξει με καμια νεα εκδοση ή αμα του ξεσαλεψει.......τωρα εγω καιγομαι να φτιαξω καλυτερα το σεταπ του νερου και στα τετοια μου ο παλιομεσσεντζερ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 4, 2004 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 τσέκαρε αν έχεις τη σωστή ημερομηνία και έτος στα windows. Όσο ******* και αν σου φαίνεται, αν ξεφύγεις λίγες μέρες απο το normal πολύ απλά δε μπορεις να μπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 4, 2004 Author #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 λοιπον.....για να μην αρχισω τα καντηλια οπως ο ΛΛ ΝΕΟ κανει συνηθως βλεποντας την παναθα να ανφερω τα εξης....................σημερα το μεσσεντζερ(4.7.2009 ΚΑΙ 6.2) μπηκανε για κανα μισαωρο και χαρηκα μετα απο 2 μερες(οπως και καποιοι στεναχωρηθηκαν σημερα....χεχεχεχε)τεσπα.....μετα ξανα τιποτε........προσπαθω εδω και 2ωρες να ξαναμπω τιποτα.....ρεσταρτ εκανα.....μπηκα και βγηκα απο το νετ καμια 20αρια φορες παλι τιποτα........το μονο που δεν εχω προσπαθησει ακομα ειναι να μπω με αλλο account(ο φιλος μου ειναι τελικα μανιακος με το νετ τετοιες ωρες)τι θα γινει ρε παιδια?υπαρχει καμια λυση?μονο εγω ειμαι ο γκαντεμης με το παλιομεσσεντζερ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.