greekfragma Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2004 τι θα γινει ρε γμτ?μια θα μπαινει μια οχι?τα χω παρει .ολη μερα σημερα με γραφει κανονικοτατα το κωλοπρογραμμα..................10ωρες κανει sign in και στο τελος σταματαει και η πλακα ειναι οτι δεν λεει και για ποιο λογο σταματαει.......τουλαχιστον παλιοτερα εβγαζε και ποιο ειναι το λαθος.......γκρρρρρρρρρρρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Σε ποιά Windows?( γιατί είναι το κλίμα με τα Windows 2003 , και λέω μήπως έβαλες Windows 2003 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Ιούνιος 3, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Tον κωδικο τον κοιταξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Σε ποιά Windows?( γιατί είναι το κλίμα με τα Windows 2003 , και λέω μήπως έβαλες Windows 2003 ) Χτες εβαλα τα Win2k3 και το Messanger 6.2 Δεν παρουσιασε κανενα πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 3, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 YDinopoule: Εξαρτάται από την έκδοση αυτό.( πρέπει να κάνεις κάτι ρυθμίσεις )Αλλά ας περιμένουμε τον Γιώργο ( Greekfragma ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 3, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Ποιανου εκδοση; Των Win εννοεις ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 3, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Ποιανου εκδοση; Των Win εννοεις ;;;; Ούτε εγώ ρύθμισα τίποτε και έπαιξε μια χαρά ο 6.2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 3, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Και στα Web που δοκιμασα ηταν ΟΚ, αλλα και στα Εnterprise που εχω τωρα δεν παρουσιαζει κατι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 3, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 windows xp sp1 με ολα τα updates..............προσπαθουσα ολη μερα απο χθες το απογευμα να μπω μεχρι τις 4 το πρωι.............χαλιαααααααααααααααααα......τωρα σας στελνω απο την ΑΣΟΕΕ....ειμαι μαζι με κρισιουν82 στο εργαστηριο και φυσικα βλεπουμε αλλο.....εργαστηρι.......χεχεχεχεχε....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 3, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Εξω γρηγορα και προσχη στο μαθημα..... :P :P Οσο για το Μessanger...Υπομονη! Μπορει να ειχε προβλημα καποιος server της Microsoft.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 3, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Ησυχία σε λίγο θα ακούσουμε το πολυπόθητο trick...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 3, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 3, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 ποιο τρικ ρε παιδια?για σπικαρετε και απο δω τιποτις...........παντως το προβλημα με το μεσσεντζερ το ειχα και σμερα το πρωι πριν φυγω απο το σπιτι..........αμα επιστρεψω σε 3 ωριτσες θα σας πω τα νεωτερα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 3, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma ποιο τρικ ρε παιδια?για σπικαρετε και απο δω τιποτις...........παντως το προβλημα με το μεσσεντζερ το ειχα και σμερα το πρωι πριν φυγω απο το σπιτι..........αμα επιστρεψω σε 3 ωριτσες θα σας πω τα νεωτερα....... Βρε, μπας και έβαλες κανένα firewall και πρέπει να κάνεις τίποτε ρυθμίσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 3, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma ποιο τρικ ρε παιδια?για σπικαρετε και απο δω τιποτις...........παντως το προβλημα με το μεσσεντζερ το ειχα και σμερα το πρωι πριν φυγω απο το σπιτι..........αμα επιστρεψω σε 3 ωριτσες θα σας πω τα νεωτερα....... Ask billpeppas....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 3, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 τον νοτρονα εχω απο φαιεργουολ αλλα δεν του εχω αλλαξει καμια ρυθμιση απο τοτε που τον περασα....και το προβλημα ειναι απο χθες το μεσημερι.........να επαναλαβω........κανει sign in κανα 3λεπτο και μετα απλα το ακυρωνει και περναει παλι στην κατασταση πριν πατησεις το sign in....τι να πω ρε γμτ.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 3, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Μπας και πειραχτηκε καμια SOCKS 4-5 ρυθμιση καταλάθος ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 3, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 δεν ξερω........παντως το μονο που αλλαξε απο προχθες στο πισι μου ειναι οτι κοπηκε η συνδεση με οτενετ που ειχα η 56αρα....τωρα κανω νταιαλ απ απο την ασοεε με λογαριασμο που μου εδωσε ενας φιλος απο δω κανω αρκετες προσπαθειες για να μπω.οταν δεν μπαινει βγαζει λαθος 733 και κανα δυο αλλ που δεν θυμαμαι....αλλα μετα απο 10προσπαθειες μπαινει...............απλα αναφερω τι αλλαξε στο πισι για να τα εξετασουμε ολα τα πιθανα σεναρια......(καλα ε?μπαινω με 100mbps απο δω) τρελαααααααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 3, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 δυστυχως θα κρατησει λιγο η χαρα μου.....μολις τσιμπησα το τανκ απο το χακ της ASETEK και παω με τον μητσο απο το σπιτι να ετοιμασουμε το ολο σεταπ........μπλοκ και τανκ και σωληνωσεις....τρελααααααααα.......χαιρετω για την ωρα παιδες.......θα τα πουμε το απογευμα αν εχ0ουνε παει ολα καλα....αλλιως το βραδακυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 3, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma(καλα ε?μπαινω με 100mbps απο δω) τρελαααααααααααααααααα Εχμ, το δίκτυο είναι αυτό φραγκματούλη, λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.