Jump to content

CPU Killer.

Nikki

Recommended Posts

Λοιπόν.Ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να τρέξει ορισμένα ψιλοπαλιά παιχνίδια και άλλα τα τρέχει με πολύ "lag",λές και έχω pentium 2.Μου είπαν οτι αυτό γίνεται επειδή ο υπολογιστής μου είναι τετραπύρηνος και οτι μερικά παιχνίδια υποστηρίζουν μόνο μέχρι 2 πυρήνες.Κατέβασα το CPU Killer το οποίο υποτίθεται οτι κάνει τον υπολογιστή σου πιο αργό (κάτι με τους πυρήνες παίζει) έτσι ώστε να σου τρέχει παλιά προγράμματα και παιχνίδια,αλλά μου πέταγε συνέχεια παραθυράκια με error τα οποία λέγανε "point value out of range (-1,-2,-3,κλπ.)".Μετά δοκίμασα μια παλαιότερη έκδοση του CPU Killer,η οποία δεν έβγαζε errors,αλλά δεν έκανε καθόλου δουλειά.Άσε που το πρόγραμμα είναι trial version κ κρατάει μόνο 20 λεπτά.Μετά σου λέει να κάνεις register. :wall: Aυτά.Ακούω προτάσεις. :help:

Λογικα οταν ενα παιχνιδι / εφαρμογη ειναι παλιο και σχεδιασμενο για πιο παλιο hardware δεν νομιζω να σου δημιουργει προβλημα σε πιο καινουργιους επεξεργαστες.

δωσε λιγο specs του pc hardware

τι windows εχεις ???

και πιο παιχνιδι ειναι αυτο που πας να τρεξεις ??

Oρισμένα (πολύ) παλιά παιχνίδια όντως έχουν πρόβλημα να τρέξουν σωστά σε νέα μηχανήματα αλλά δεν νομίζω ότι οι 4 πυρήνες είναι το πρόβλημα στην περίπτωση σου...

Mπορείς να στήσεις ένα dosbox και να τα τρέξεις μέσα από αυτό, είναι ένας εξομοιωτής παλιού μηχανήματος αλλά εδώ μιλάμε για εξαιρετικά παλιά παιχνίδια εποχής dos.

Εσύ σε τί αναφέρεσαι ;;;

Oρισμένα (πολύ) παλιά παιχνίδια όντως έχουν πρόβλημα να τρέξουν σωστά σε νέα μηχανήματα αλλά δεν νομίζω ότι οι 4 πυρήνες είναι το πρόβλημα στην περίπτωση σου...

Mπορείς να στήσεις ένα dosbox και να τα τρέξεις μέσα από αυτό, είναι ένας εξομοιωτής παλιού μηχανήματος αλλά εδώ μιλάμε για εξαιρετικά παλιά παιχνίδια εποχής dos.

Αυτο δεν το ξερα οτι υπαρχει καν...:nothing:

Υ.Γ. : Λατρευω την υπογραφη σου :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

ASUS Motherboard,i7 quadcore επεξεργαστή @2,80GHz,4 GB RAM,Nvidia GeForce GTX 285,Windows 7 32-bit.Παιχνίδια όπως Manhunt,Need for speed most wanted & carbon,the battle for middle earth 2,command and conquer generals,κλπ.Δοκίμασα και το DOSBox αλλά ήταν τελείως ακαταλαβίστικο και πολύπλοκο,άσε που είναι για πολύ παλιά παιχνίδια.Εγώ μιλούσα για παιχνίδια 5ετίας ή κάτι τέτοιο.Αυτά..... :hm:

ASUS Motherboard,i7 quadcore επεξεργαστή @2,80GHz,4 GB RAM,Nvidia GeForce GTX 285,Windows 7 32-bit.Παιχνίδια όπως Manhunt,Need for speed most wanted & carbon,the battle for middle earth 2,command and conquer generals,κλπ.Δοκίμασα και το DOSBox αλλά ήταν τελείως ακαταλαβίστικο και πολύπλοκο,άσε που είναι για πολύ παλιά παιχνίδια.Εγώ μιλούσα για παιχνίδια 5ετίας ή κάτι τέτοιο.Αυτά..... :hm:

πιο Asus Motherboard ???

τα παιχνιδια που λες ανετα μπορει να τα τρεξει το PC σου.δεν ειναι θεμα cpu το ολω σου προβλημα.

πρεπει να ξεκινισεις με θεμα drivers / Direct-x και να μας πεις λιγο αναλυσεις οθονης στα παιχνιδια και τη settings εχεις σε antialiasing / Anistropic Filtering / Texture quality κτλπ.

Nvidia Drivers GeForce GTX 285 : http://us.download.nvidia.com/Windows/275.33/275.33-desktop-win7-winvista-32bit-english-whql.exe

Direct-x Web Setup : Download Confirmation - Microsoft Download Center

κατεβασε και τα 2 κανε updates και περιμενουμε απαντησει.

(Οταν κανις install Drivers τις Nvidia σε καποιο σημειο θα σου βγαλει ενα κουτακι που θα σου λεει αν θες να κανεις "Perform Clean Install" αυτο θα το επιλεξεις και θα συνεχισεις.)

Δοκίμασε με το Launch & Set ή το Priffinity.

Μερικά παλιά παιχνίδια, όντως έχουνε πρόβλημα σε multi-core CPUs.

Ένα από αυτά είναι το Rainbow Six 3, που σε κάποιες περιπτώσεις crashάριζε αν δεν το έβαζες να τρέχει σε έναν πυρήνα μόνο μέσω κάποιου προγράμματος ( όπως τα 2 προαναφερθέντα ) πριν το ανοίξεις.

Αν και δεν θυμάμαι ποτέ το Most Wanted και το Carbon να έχουνε τέτοιο πρόβλημα.

Κάτι μάλλον δεν πάει καλά με το PC σου ή εσύ βάζεις πολύ βαριές ρυθμίσεις και από εκεί πηγάζει το όποιο πρόβλημα.

Δεν έχει να κάνει με τα settings,το pc φυσάει,εδώ έτρεχε το crysis με τα settings στο τέρμα και το παιχνίδι κύλαγε νεράκι.Ούτε πιστεύω οτι είναι θέμα drivers γιατί πάντα κατεβάζω τους τελευταίους,μάλλον είναι θέμα πυρήνων.Τα need for speed most wanted,carbon και underground 2 τα τρέχει με πολύ "lag".Τα Manhunt,battle for middle earth 2 και command and conquer generals δεν τα τρέχει καν,βγάζει το splash screen και μετά εξαφανίζεται. :hm:

παρομοιως με τον billpeppas το nfs most wanted σε τετραπυρηνο που το επαιζα δεν ειχε ποτε θεμα.

εχεις δοκιμασει αλλη εκδοση των προαναφερθεντων παιχνιδιων?πχ αν μπορεις να βρεις καποια η εστω καποιο απο αυτα απο αλλου?ειχα ενα παρομοιο θεμα με το pro 2011 που μου ειχε lag και,ενω δοκιμασα σχεδον τα παντα(περα απο φορματ),επαιξε τελικα με το αυθεντικο.:confused:

τωρα αντε βγαλε ακρη γιατι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.