Jump to content

Range extender, ποιο ?

TifoziF1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω ένα wi-fi entender, θα συνδεθεί ασύρματα στο δίκτυο άλλου, και θα μοιράζει ασύρματα πάλι το wifi στο σπίτι μου. WiFi G τουλάχιστον από θέμα ταχύτητας, μεγαλύτερη δεν με νοιάζει

Τι προτείνετε ?

λέω για κάποιο από αυτά τα 2 :

Κάνουν για την δουλειά που τα θέλω ?

Και τα 2 λένε ότι παίζουν WDS αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το 2ο που είναι εξωτερικής χρήσης θα αναμεταδίδει το σήμα επαρκώς μέσα στο σπίτι σου. Ίσως να ήταν καλύτερο να έβαζες μία συσκευή client στην ταράτσα και να κατέβαζες καλώδιο κάτω σε ένα access point.

Και τα 2 για εσωτερική χρήση θα τα έβαζα, απλά έλεγα μήπως το WA5210G μπορούσε να ποιάσει καλύτερα το σήμα.

Άρα πάω για το πρώτο και αν δεν "πιάνει" τότε το συνδυασκό των 2 που προτείνεις.

Από εμένα κανένα...:sick:

απλά δεν έχω δει ποτέ κάποιο back2back extender να δουλέυει απροβλημάτιστα.. καλύτερα για μένα τράβα καλούμπα UTP καλώδιο. :triniti:

Πραγματικά ακόμα και επαγγελματικό εξοπλισμό που έχω δουλέψει βγάζει προβλήματα....

βάλε κοντά στο δίκτυο του δήμου ένα access point να σου "κατεβάζει" το δίκτυο σε ethernet... και μετά το καλώδιο "θα πηγαίνει τοίχο τοίχο και για σύνθημα θα βήχω!":fun:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.