thes Μάρτιος 5, 2012 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Πριν λίγο μεταφορεάς του e-shop ενημέρωση για την Πέτρου Συνδίκα, ως περιοχή στην οποία θα μεταφερθεί το κατάστημα της Νέας Ελβετίας. Είπε ακόμα ότι η διαδικασία μεταφοράς είναι σε εξέλιξη, κι ότι από Τετάρτη-Πέμπτη θα είναι έτοιμοι.Ξαναγράφω: μεταφέρω ότι άκουσα από οδηγό της επιχείρησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 5, 2012 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 τι εννοεις ;στην Β.Ελλαδα ; η γενικως σαν επιχειρηση ;κλείσαν όλα τα καταστήματα και μείναν μέσω νετ και παραλαβή από ελτά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Μάρτιος 5, 2012 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 ε οχι ολα, νομιζω εμεινε στην σταυρουπολη το καταστημα, αμα κλεισει και αυτο βραστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 5, 2012 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Της Σταυρουπολης δε το λες καταστημα, pickup center μπορει να το χαρακτηριζες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 5, 2012 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 κλείσαν όλα τα καταστήματα και μείναν μέσω νετ και παραλαβή από ελτά.... Από τις κατάρες που έχουν ακούσει εδώ μέσα δεν περίμενα κάτι καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 5, 2012 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Έχετε υπόψη σας πάντως, ότι το e-shop έχει ανοίξει το e-food και ψάχνει για άτομα... Με προσοχή γιατί δεν ξέρω τι καθεστώς επικρατεί και ειδικά με τις πληρωμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 5, 2012 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Για κορόιδα που σκέφτονται να δουλέψουνε κάπου δωρεάν ( αφού δεν παίζει να πληρώνονται παρά μια φορά το τρίμηνο με κλασικές υποσχέσεις για βελτίωση σύντομα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Μάρτιος 5, 2012 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 [MENTION=324]billpeppas[/MENTION] e-food my @ss λέω εγώ.Που θέλουν και κόσμο. Και ποιές θα είναι οι αποδοχές ? Πιτόγυρα ? Μπολονέζ ? ή Μαργαρίτες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 27, 2012 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2012 Μήπως ήθελε πτώχευση για να γλιτώσει ότι είχε φάει...;Καλό παιδί...Συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του e-shop.gr για φοροδιαφυγη!!! - synelavan ton idioktiti tou e shopgr gia forodiafygi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Σεπτέμβριος 28, 2012 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2012 H απληστία θα τους φάει. Καλά τον κάνανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Σεπτέμβριος 29, 2012 #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 ότι έχετε ευχαρίστηση. κρίμα και για το κόσμο που εργάζεται εκεί και για εμάς.. .λολ όντως πρέπει να κάνουμε έρανο. Πόσα είπαμε πως φάγανε τα καλόπαιδα που το είχανε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Σεπτέμβριος 30, 2012 #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Είμαι και γώ ένας από αυτούς που έχω ρίξει καταρούλες για κλείσιμο....anyways..:. To e-shop point στην Κέρκυρα είναι ορθάνοιχτο (ενώ του getitnow έκλεισε....) και ελπίζω τα 2 παιδιά που δουλεύουν να μήν χάσουν ποτέ την δουλειά τους. .:. Το πρόβλημά μου είναι με την επιχείρηση και όχι με τους υπαλλήλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.