Jump to content

Στο άρθρο 99 περί πτώχευσης και το e-Shop

dbasilis

Recommended Posts

Πριν λίγο μεταφορεάς του e-shop ενημέρωση για την Πέτρου Συνδίκα, ως περιοχή στην οποία θα μεταφερθεί το κατάστημα της Νέας Ελβετίας. Είπε ακόμα ότι η διαδικασία μεταφοράς είναι σε εξέλιξη, κι ότι από Τετάρτη-Πέμπτη θα είναι έτοιμοι.

Ξαναγράφω: μεταφέρω ότι άκουσα από οδηγό της επιχείρησης.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply
τι εννοεις ;

στην Β.Ελλαδα ; η γενικως σαν επιχειρηση ;

κλείσαν όλα τα καταστήματα και μείναν μέσω νετ και παραλαβή από ελτά....

ε οχι ολα, νομιζω εμεινε στην σταυρουπολη το καταστημα, αμα κλεισει και αυτο βραστα

Της Σταυρουπολης δε το λες καταστημα, pickup center μπορει να το χαρακτηριζες...

κλείσαν όλα τα καταστήματα και μείναν μέσω νετ και παραλαβή από ελτά....

Από τις κατάρες που έχουν ακούσει εδώ μέσα δεν περίμενα κάτι καλύτερο :p

Έχετε υπόψη σας πάντως, ότι το e-shop έχει ανοίξει το e-food και ψάχνει για άτομα... Με προσοχή γιατί δεν ξέρω τι καθεστώς επικρατεί και ειδικά με τις πληρωμές.

Για κορόιδα που σκέφτονται να δουλέψουνε κάπου δωρεάν ( αφού δεν παίζει να πληρώνονται παρά μια φορά το τρίμηνο με κλασικές υποσχέσεις για βελτίωση σύντομα :p )

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION] e-food my @ss λέω εγώ.

Που θέλουν και κόσμο. Και ποιές θα είναι οι αποδοχές ?

Πιτόγυρα ? Μπολονέζ ? ή Μαργαρίτες ?

• 6 months later...
ότι έχετε ευχαρίστηση. κρίμα και για το κόσμο που εργάζεται εκεί και για εμάς.. .

λολ όντως πρέπει να κάνουμε έρανο. Πόσα είπαμε πως φάγανε τα καλόπαιδα που το είχανε;

Είμαι και γώ ένας από αυτούς που έχω ρίξει καταρούλες για κλείσιμο....anyways.

.:. To e-shop point στην Κέρκυρα είναι ορθάνοιχτο (ενώ του getitnow έκλεισε....) και ελπίζω τα 2 παιδιά που δουλεύουν να μήν χάσουν ποτέ την δουλειά τους. .:.

Το πρόβλημά μου είναι με την επιχείρηση και όχι με τους υπαλλήλους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.