Jump to content

Ποτε δημιουργηθηκε το '@windowslive.com':::

Dark Oblivion

Recommended Posts

Σχετικά πρόσφατα μάλλον ενεργοποιήθηκε, πότε δημιουργήθηκε άγνωστο.

Πριν 2 μήνες περίπου όμως έφτιαξα ένα @live.com email, οπότε μάλλον δεν είχε πάρει μπρος ακόμα.

Σχετικά πρόσφατα μάλλον ενεργοποιήθηκε, πότε δημιουργήθηκε άγνωστο.

Πριν 2 μήνες περίπου όμως έφτιαξα ένα @live.com email, οπότε μάλλον δεν είχε πάρει μπρος ακόμα.

Με βαση τα λεγομενα ενως γνωστου μου που κοιταξε τις ρυθμισεις του msn του...λεει οτι το εφτιαξε το 2007.

Υφισταται αυτο?

Μάλλον πρέπει να θέσεις λίγο διαφορετικά το ερώτημά σου, δεν καταλαβαίνω που θες να καταλήξεις και μόνο με υποθέσεις μπορώ να σου απαντήσω :)

Η απορια μου ειναι πια περιπου χρονολογια ξεκινησε το Windows live messenger ,οταν πηγαινες να φτιαξεις εναν λογαριασμο σου ελεγε οτι υπαρχουν δυο επιλογες. To hotmail.com και το windowslive.com.

Μπορει να ειναι τοσο παλιο δλδ της ταξεως του 2007?

Έκανα μία αναζήτηση στο email μου και βρήκα μερικά CC από ένα junk mail του 2008 που είναι @windowslive.com, οπότε ναι είναι πιο παλιό.

Αυτό που έλεγα εγώ είναι ότι μέχρι πρότινος έδινε το @live.com, ενώ τώρα όχι, άστοχος :p

Έκανα μία αναζήτηση στο email μου και βρήκα μερικά CC από ένα junk mail του 2008 που είναι @windowslive.com, οπότε ναι είναι πιο παλιό.

Αυτό που έλεγα εγώ είναι ότι μέχρι πρότινος έδινε το @live.com, ενώ τώρα όχι, άστοχος :p

Ευχαριστω... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.