dava Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 2011 λοιπον η ερωτηση μου ειναι λιγο περιεργη,ξερετε αν υπαρχει καποιο site για να μου βγαζει καποιο προγραμμα συμφωνα με τα οργανα που εχω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούνιος 22, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 λοιπον η ερωτηση μου ειναι λιγο περιεργη,ξερετε αν υπαρχει καποιο site για να μου βγαζει καποιο προγραμμα συμφωνα με τα οργανα που εχω??Τι όργανα έχεις; "Ηρακλή" η πάγκο με βάρη και μπάρα; Για δες και αυτό λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dava Ιούνιος 22, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Τι όργανα έχεις; "Ηρακλή" η πάγκο με βάρη και μπάρα; Για δες και αυτό λίγοβαρακια,ελατηρια,μονοζυγο...συντομα θα παρω και push ups bar και για κοιλιακους...παγκος και διαδρομος δεν παιζει..σκεφτομαι και για γυμναστηριο σε συνδυασμο με καθημερινο τρεξιμο και κολυμβηση αλλα επειδη δεν γνωριζω ακομα τιμες θα αρχισω προγραμμα προσωρινα στο σπιτι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούνιος 22, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 βαρακια,ελατηρια,μονοζυγο...συντομα θα παρω και push ups bar και για κοιλιακους...παγκος και διαδρομος δεν παιζει..σκεφτομαι και για γυμναστηριο σε συνδυασμο με καθημερινο τρεξιμο και κολυμβηση αλλα επειδη δεν γνωριζω ακομα τιμες θα αρχισω προγραμμα προσωρινα στο σπιτι..Δες λίγο στο site που σου έκανα link, τα παιδιά εκεί ειναι πιο ειδικοί να σου βγάλουν πρόγραμμα με τα όργανα που διαθέτεις. Γυμναστήριο ειναι καλή λύση, για όγκο και γράμμωση με τα όργανα που έχει, αν και μια μπαρα με λίγα βάρη είναι καλή λύση και για το σπίτι. Οτι πρόγραμμα και να κανεις συνδυαζε το και με αερόβια γυμναστική και σχοινάκι. Με τα βαράκια μπορείς πάντως να κανεις άνετα γυμναστική για δικέφαλους στο σπίτι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dava Ιούνιος 22, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Δες λίγο στο site που σου έκανα link, τα παιδιά εκεί ειναι πιο ειδικοί να σου βγάλουν πρόγραμμα με τα όργανα που διαθέτεις. Γυμναστήριο ειναι καλή λύση, για όγκο και γράμμωση με τα όργανα που έχει, αν και μια μπαρα με λίγα βάρη είναι καλή λύση και για το σπίτι. Οτι πρόγραμμα και να κανεις συνδυαζε το και με αερόβια γυμναστική και σχοινάκι. Με τα βαράκια μπορείς πάντως να κανεις άνετα γυμναστική για δικέφαλους στο σπίτι σου.ok φιλος ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούνιος 22, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 ok φιλος ευχαριστω..Λυπάμαι που δεν μπορεσα να σε βοηθήσω παραπάνω αλλά μιας και υπάρχει αυτο το site για γυμναστική και bodybuilding καλλιτερα να ρωτήσεις εκει μιας και αναμεσα στα μέλη του ειναι και προπονητές και επαγγελματίες αθλητες, οπότε εκείνοι ξέρουν να σου βγάλουν το σωστό πρόγραμμα για τα όργανα που έχεις και τις αναγκες σου. Πάντως αν εχεις την οικονομική δυνατότητα ειναι καλό να γραφτείς και σε κάποιο γυμναστήριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dava Ιούνιος 22, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Λυπάμαι που δεν μπορεσα να σε βοηθήσω παραπάνω αλλά μιας και υπάρχει αυτο το site για γυμναστική και bodybuilding καλλιτερα να ρωτήσεις εκει μιας και αναμεσα στα μέλη του ειναι και προπονητές και επαγγελματίες αθλητες, οπότε εκείνοι ξέρουν να σου βγάλουν το σωστό πρόγραμμα για τα όργανα που έχεις και τις αναγκες σου. Πάντως αν εχεις την οικονομική δυνατότητα ειναι καλό να γραφτείς και σε κάποιο γυμναστήριο!μην λυπασαι μονο και μονο για το site βοηθησες αρκετα...κοιτα αν βρω καποιο γυμναστηριο με συνδρομη μεχρι 30Ε(λογω οτι ειμαι φοιτητης λογικα θα ισχυει και καποια εκπτωση) και βρω μια δουλιτσα θα παω...αλλιως θα παλεψω μονος μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούνιος 22, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2011 Ορισμένα γυμναστήρια έχουν εκπτώσεις σε φοιτητές. Εγώ πάω στο δημοτικό γυμναστήριο της περιοχής μου. Πληρώνω 17€ τον μήνα και απο όργανα έχει οτι έχει και ένα επώνυμο γυμναστήριο, αλλά όχι και τον τρελό αριθμό. Δηλαδή έχει 7 διαδρόμους, 3 ποδήλατα και τα υπολοιπα οργανα (παγκους, πεκ-ντεκ, κοπηλατικές κλπ από 1). Παροχές έχει lockers και ντουζ με ζεστό νερό κάθε στιγμή της μέρας. Δες αν έχει και στην περιοχή σου κάτι αντιστοιχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 23, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 Ποια περιοχη μενεις ? τα JOE WEIDER - εχουν σχετικα χαμηλες τιμες. Εχω ακουσει και διαβασει παρα πολλα για την συγκεκριμενη αλυσιδα. Ο στοχος τους ειναι να κρατησουν οσο το δυνατον χαμηλα τη συνδρομη αλλα οι γυμναστες δεν ειναι και οι καλυτεροι. Δεν εχουν ορεξη να "ασχοληθουν" και να βοηθησουν νεα μελη που δεν ξερουν να εκτελουν σωστα τις ασκησεις. Απο την αλλη βεβαια μεσα σε λιγες μερες θα γνωρισεις κοσμο εκει μεσα που θα ξερει να σε βοηθησει. Το θεμα δεν ειναι να παρουμε απλα τους αλτηρες η την μπαρα και να ξεκινησουμε νταγκα της ντουγκα της. Αφενως γιατι μπορει να τραυματιστεις και αφετερου δεν θα εχεις τα αποτελεσματα που θελεις. Το θεμα ειναι να γινεται ΣΩΣΤΗ εκτελεση των ασκησεων για τη καθε μυικη ομαδα. Να εχεις ΣΩΣΤΟ προγραμμα για τον σωματοτυπο σου, την ηλικια σου, κλπ.Να εχεις ΣΩΣΤΗ διατροφη αναλογα το τι θελεις να κανεις (ογκο, γραμμωση, δυναμωση κλπ) Δεν νομιζω οτι ειναι και η καλυτερη ιδεα να σου πει καποιος μεσω ιντερνετ το τι να κανεις χωρις να σε εχει δει καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dava Ιούνιος 23, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 Ποια περιοχη μενεις ? τα JOE WEIDER - εχουν σχετικα χαμηλες τιμες. Εχω ακουσει και διαβασει παρα πολλα για την συγκεκριμενη αλυσιδα. Ο στοχος τους ειναι να κρατησουν οσο το δυνατον χαμηλα τη συνδρομη αλλα οι γυμναστες δεν ειναι και οι καλυτεροι. Δεν εχουν ορεξη να "ασχοληθουν" και να βοηθησουν νεα μελη που δεν ξερουν να εκτελουν σωστα τις ασκησεις. Απο την αλλη βεβαια μεσα σε λιγες μερες θα γνωρισεις κοσμο εκει μεσα που θα ξερει να σε βοηθησει. Το θεμα δεν ειναι να παρουμε απλα τους αλτηρες η την μπαρα και να ξεκινησουμε νταγκα της ντουγκα της. Αφενως γιατι μπορει να τραυματιστεις και αφετερου δεν θα εχεις τα αποτελεσματα που θελεις. Το θεμα ειναι να γινεται ΣΩΣΤΗ εκτελεση των ασκησεων για τη καθε μυικη ομαδα. Να εχεις ΣΩΣΤΟ προγραμμα για τον σωματοτυπο σου, την ηλικια σου, κλπ.Να εχεις ΣΩΣΤΗ διατροφη αναλογα το τι θελεις να κανεις (ογκο, γραμμωση, δυναμωση κλπ) Δεν νομιζω οτι ειναι και η καλυτερη ιδεα να σου πει καποιος μεσω ιντερνετ το τι να κανεις χωρις να σε εχει δει καν.λαμια ειμαι και νομιζω δεν εχει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCapone Ιούνιος 23, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2011 Συμφωνώ με o polonos οτι αν δεν ξέρεις μπορείς εύκολα να τραυματιστείς, αλλά μαγκές τσιλ αουτ, είμαι 30 χρονών και ασχολούμαι απο τα 18 οχι με bb απλά γυμνάζομαι και γυμναστήριο έχω πάει μία φορά στη ζωή μου πριν απο 5 χρόνια για 1 χρόνο και αυτό γιατί δεν είχα καθόλου χώρο στο σπίτι. Έχω τραυματιστεί και έχω μάθει μέσα απο τους τραυματισμούς μου όπως και οι περισσότεροι άλλωστε. Τα πρώτα και σημαντικότερα απ'όλα που χρειάζεσαι είναι θέληση και ελεύθερο χρόνο. Τα υπολοιπα που θες είναι: 1 ζευγάρι αλτήρες, 1 πάγκο με ορθοστάτες μαζι με 1 μπάρα, 1 μονόζυγο και τέλος επίσης πολύ σημαντικό 1 ΠΟΛΥ καλό ζευγάρι παπούτσια τρεξίματος εννοείται για τρέξιμο (πάρα πολύ σημαντικό για τη φυσική σου κατάσταση). Με λίγα λόγια δεν χρειάζετε να σπρώξεις τρελό χρήμα σε εξοπλισμό και σε πολύπλοκες συσκευές εκγύμνασης ούτε σε γυμναστήρια εκτός κι αν έχεις βάλει στόχο να κατεβαίνεις σε αγώνες οπότε εκεί αλλάζει το θέμα. Προγράμματα για βάρη θα βρείς πάρα πολλα στο ιντερνετ, άλλα για όγκο, άλλα για γράμμωση κτλ. Το τρικ είναι να βρείς τα κιλά σου έτσι ώστε να μην το παρακάνεις αλλα και να μην βάζεις λίγα, αυτή την απάντηση δεν μπορεί να στη δώσει κανένας γυμναστής με ακρίβεια, ο μόνος που μπορεί να σου απαντήσει με 100% σιγουριά είναι το σώμα σου και πρέπει να το ακους διαφορετικά έχασες!!! Πολύ σημαντικό θέμα επισης είναι η διατροφή σου, το να προπονήσε απλά και μετά να σαβουριάζεις ότι βρίσκεις στην ουσία κάνεις μία τρύπα στο νερό, προσοχή όμως μη το παρακάνεις με τα συμπληρώματα... γνωρίζω άτομα που τα "δουλεύω" λέγοντας τους "μαγειρεμένο φαγητό τρώς ή το παίρνεις και αυτό σε συμπλήρωμα?" Σου εύχομαι καλές προπονήσεις και με μέτρο τον πρώτο καιρό για να μην βαρεθείς. Υ.γ Αν κοιτάξεις μέσα στο σπίτι σου προσεκτικά μπορείς να βρείς πολλά "όργανα γυμναστικής". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.