Jump to content

Διακοποthread 2011

papajim

Recommended Posts

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Εχω παει Μαυροβουνιο,Βουδαπεστη οχι...

Ρε φιλε το ρωτας αυτο;;

Τραβα Βουδαπεστη να δεις και τιποτ'αλλο ... Το Μαυροβουνιο διπλα θα 'ναι :p

Αν τελικα ομως πας στο Μαυρο.... να ξερεις οτι το λιμανακι στο Γυθειο βρωμοκοπαει. :p

πέρυσι είχα πάει σκόπελο (damn) και είχα βρει τιμές από το Booking.com, που με σχέση τιμή πόρτας δωματίου είχα κλείσει με 75% φτηνότερα

πριν μια βδομάδα έκλεισα για f1 στη Monza.

έχετε να μου προτείνεται κάποιο ξενοδοχείο στο Μιλάνο;

πριν μια βδομάδα έκλεισα για f1 στη Monza.

έχετε να μου προτείνεται κάποιο ξενοδοχείο στο Μιλάνο;

Park Hayatt Milan

και με νορμάλ τιμές Holiday Inn @ Garibaldi Station

Park Hayatt Milan

και με νορμάλ τιμές Holiday Inn @ Garibaldi Station

τελικα μαλλον θα παιξει φιλοξενια απο φιλο του πατερα μου καθως σπουδασε εκει.

θα τα εχω υποψην μου παντως.

Ολα ετοιμα.

5 AM αναχωρηση για Σκιαθο .. :dance3: :dance3:

Ολα ετοιμα.

5 ΑΜ αναχωρηση για δουλεια...:fist:

Καλα να περασετε (ρε)....:)

1. Πάργα ή Σύβοτα; Τώρα γιατί ρωτάω αφού είναι μόνο 25 χιλιόμετρα μεταξύ τους έ;

Για παραλίες μιλάω πιο πολύ...

2. [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] δώσε λεπτομέρειες για Σκιάθο επειδή είναι η 2η επιλογή μου (από Βόλο όμως). Διαμονή, τιμές κτλ...

Αν και τα λεφτά για τα εισιτήρια του πλοίου μαζί με το αυτοκίντηο με αποθαρρύνουν...προτιμώ να γυρίσω όλη την περιοχή την απο πάνω...(πάργα κτλ κτλ ντε)...

(άσχετο.Στην Σκιάθο Scooter 50cc θα μου νοικιάσει κανείς με δίπλωμα αυτοκινήτου μόνο?)

Λοιπον εμεις θα παμε στο Ινώ House

Οχι κατι φοβερο,αλλα για νεους που θα ειναι ολη μερα/νυχτα εξω...καλο ειναι κι αυτο.

Ειναι στην πολη της Σκιαθου.7 ατομα που θα παμε ,εχοντας κλεισει ενα πεντακλινο και 1 τρικλινο μας ερχονται 70 ευρω το ατομο για 5 διανυκτερευσεις.Οποτε την ημερα υπολογισε να δεις ποσο ειναι ο καθενας...

Εμεις ομως ειμαστε πολλοι και μας ερχεται καπως πιο φτηνα.

Πανω κατω σε οσα ξενοδοχεια πηραμε τηλεφωνο τα ιδια μας ειπαν απο τιμες.

Εδω βρικαμε τα ξενοδοχεια.

Καραβι εμεις θα παρουμε απο Α.Κωνσταντινο γιατι το λεωφ. μεχρι Βολο μας εβγαινε ακριβοτερο.

Παντως απο Α.Κωνσταντινο τα πηραμε μετ'επιστροφης και μας ηρθαν φτηνοτερα στα 54 ευρω/ατομο.

Τιμες στο νησι σε φαγητα,διασκεδαση τκλπ πανω κατω τα ιδια με αλλα νησια,αν και μου λενε ειναι λιγο πιο τσιμπημενα,αλλα ποσο πια....

Στην ερωτηση Πάργα ή Σύβοτα.Στο πρωτο μερος εχω παει και δε με ξετρελανε.Και νομιζω για καλοκαιρι δε λεει και τοσο.Καλυτερα πρεπει να ειναι τον χειμωνα ...

Συβοτα μου χουν πει οτι ειναι παρα πολυ ωραια και εχει και αρκετη "ζωη" .

;)

Και Πάργα και Σίβοτα έχω πάει πρωί, οπότε δε μπορώ κάτι με σιγουριά για τη νυχτερινή ζωή. Μαντεύω όμως πως στην Πάργα θα είναι λίγο καλύτερη από τα Σύβοτα.

Όσο για τις παραλίες, δε ξετρελάθηκα κι όλας. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα Σύβοτα (αμέσως έξω) έχουν καλύτερη παραλία από την Πάργα.

Παραλίες υπάρχουν πάντως πολλές και καλές σε αυτή τη μεριά τις Ελλάδας (γιατί ναι είναι για καλοκαίρι hydra :p , απλώς είναι λίγο πιο οικογενειακά -όχι η Πάργα-) και πολύ καλές τιμές.

Σήμερα γύρισα από ένα Σ/Κ Πόρο! Όλα κομπλέ αν εξαιρέσεις την ταλάιπωρία με τους απαράδεκτους ταρίφες και το βρισίδι που ανταλλάξαμε με τον τυπά στο ferry boat που κατευθυνε τα αμάξια μέσα στο καράβι, που ευτυχώς δεν μας χάλασαν την διάθεση. Πάντως πρέπει να προσέχει η Hellenic Seaways ποιους προσλαμβάνει, ο συγκεκριμένος ήταν για πολλές φάπες.

Oι της Καλαμάτας και των πέριξ ας πουν που να κάνουμε μπάνιο (αμμουδερές παραλίες για οικογένειες) από Μεθώνη -Φοινικούντα - Κορώνη Πύλο και που να πάμε να φάμε τίποτις...thanx

αν δειτε έναν παχουλό μπαμπά με την κόρη του να παίζει στην άμμο και να γράφει sstav που να το σβήνει το κύμα μιλείστε!

Η καλύτερη παραλία για μένα ειδικά αν έχεις και μικρά παιδιά, ειναι η Μεθώνη. Άμμος πατημένη (έτοιμο μιξ για κάστρα, φρούρια κτλ:p), καθώς επίσης και η παραλία είναι πολύ ρηχή και σε μεγάλο μήκος.

Κι η φοινικούντα υπέροχη παραλία. Είχα κάνει από τις καλύτερες διακοπές εκεί σε camping. Νομίζω ότι βαθαίνει σχετικά απότομα όμως.

η καλόγρια της Στούπας επίσης. Την προτιμώ επειδή είναι πιο κοντά από τα άλλα.

έκλεισαν οι διακοπές..

8-11/8->Μήλος

simply:D

3 μερες ειναι πολυ λιγες δυστυχως.

Να φας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στα εξης :

"Γιαλος" στην Πολώνια (Ιδιοκτητες Χρηστος και Αχχιλεας. Πες οτι εισαι φιλος του Γιαννη Δεινοπουλου που παντρευτηκε εκει πριν 1 μηνα...)

"Αρτεμης" στο Παλεοχωρι (το ιδιο :) )

"Εργίνα" στην Τρυπητη

Ποτακι, στην "Πλωρη" στον Αδαμαντασ (Εκει DJ-Ιδιοκτητης ο Γιαννης, παλαιος ιδιοκτητης του Αμερικανικου στον Πειραια. Οι παλιοι ξερουν...)

Αν εχεις ορεξη να δεις διαφορετικα πραγματα, να πας ημερησια εκδρομουλα με το καικι "Θαλασσιτρα".

Αυτα απο την εμπειρια μου με την Μηλο. Σιγουρα εχει και αλλα καλα, αλλα πιστευω αυτα ειναι τα τοπ τοπ ;)

Κι η φοινικούντα υπέροχη μετρια παραλία. Είχα κάνει από τις καλύτερες χειροτερες διακοπές εκεί σε camping. Νομίζω ότι βαθαίνει σχετικά απότομα όμως.

fixed :hm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.