Hydra Ιούλιος 11, 2011 #142 Ιούλιος 11, 2011 Εχω παει Μαυροβουνιο,Βουδαπεστη οχι... Ρε φιλε το ρωτας αυτο;; Τραβα Βουδαπεστη να δεις και τιποτ'αλλο ... Το Μαυροβουνιο διπλα θα 'ναι Αν τελικα ομως πας στο Μαυρο.... να ξερεις οτι το λιμανακι στο Γυθειο βρωμοκοπαει.
Borg Ιούλιος 12, 2011 #143 Ιούλιος 12, 2011 πέρυσι είχα πάει σκόπελο (damn) και είχα βρει τιμές από το Booking.com, που με σχέση τιμή πόρτας δωματίου είχα κλείσει με 75% φτηνότερα
performer Ιούλιος 12, 2011 #144 Ιούλιος 12, 2011 πριν μια βδομάδα έκλεισα για f1 στη Monza.έχετε να μου προτείνεται κάποιο ξενοδοχείο στο Μιλάνο;
Periklis_pap Ιούλιος 12, 2011 #145 Ιούλιος 12, 2011 πριν μια βδομάδα έκλεισα για f1 στη Monza.έχετε να μου προτείνεται κάποιο ξενοδοχείο στο Μιλάνο;Park Hayatt Milanκαι με νορμάλ τιμές Holiday Inn @ Garibaldi Station
performer Ιούλιος 13, 2011 #146 Ιούλιος 13, 2011 Park Hayatt Milanκαι με νορμάλ τιμές Holiday Inn @ Garibaldi Stationτελικα μαλλον θα παιξει φιλοξενια απο φιλο του πατερα μου καθως σπουδασε εκει.θα τα εχω υποψην μου παντως.
Hydra Ιούλιος 16, 2011 #147 Ιούλιος 16, 2011 Ολα ετοιμα.5 AM αναχωρηση για Σκιαθο .. :dance3: :dance3:
GFFermari Ιούλιος 16, 2011 #148 Ιούλιος 16, 2011 Ολα ετοιμα.5 AM αναχωρηση για Σκιαθο .. :dance3: :dance3: Ολα ετοιμα. 5 ΑΜ αναχωρηση για δουλεια...:fist: Καλα να περασετε (ρε)....
Snips Ιούλιος 16, 2011 #149 Ιούλιος 16, 2011 1. Πάργα ή Σύβοτα; Τώρα γιατί ρωτάω αφού είναι μόνο 25 χιλιόμετρα μεταξύ τους έ;Για παραλίες μιλάω πιο πολύ...2. [MENTION=10676]Hydra[/MENTION] δώσε λεπτομέρειες για Σκιάθο επειδή είναι η 2η επιλογή μου (από Βόλο όμως). Διαμονή, τιμές κτλ...Αν και τα λεφτά για τα εισιτήρια του πλοίου μαζί με το αυτοκίντηο με αποθαρρύνουν...προτιμώ να γυρίσω όλη την περιοχή την απο πάνω...(πάργα κτλ κτλ ντε)...(άσχετο.Στην Σκιάθο Scooter 50cc θα μου νοικιάσει κανείς με δίπλωμα αυτοκινήτου μόνο?)
Hydra Ιούλιος 16, 2011 #150 Ιούλιος 16, 2011 Λοιπον εμεις θα παμε στο Ινώ House Οχι κατι φοβερο,αλλα για νεους που θα ειναι ολη μερα/νυχτα εξω...καλο ειναι κι αυτο. Ειναι στην πολη της Σκιαθου.7 ατομα που θα παμε ,εχοντας κλεισει ενα πεντακλινο και 1 τρικλινο μας ερχονται 70 ευρω το ατομο για 5 διανυκτερευσεις.Οποτε την ημερα υπολογισε να δεις ποσο ειναι ο καθενας... Εμεις ομως ειμαστε πολλοι και μας ερχεται καπως πιο φτηνα. Πανω κατω σε οσα ξενοδοχεια πηραμε τηλεφωνο τα ιδια μας ειπαν απο τιμες. Εδω βρικαμε τα ξενοδοχεια. Καραβι εμεις θα παρουμε απο Α.Κωνσταντινο γιατι το λεωφ. μεχρι Βολο μας εβγαινε ακριβοτερο. Παντως απο Α.Κωνσταντινο τα πηραμε μετ'επιστροφης και μας ηρθαν φτηνοτερα στα 54 ευρω/ατομο. Τιμες στο νησι σε φαγητα,διασκεδαση τκλπ πανω κατω τα ιδια με αλλα νησια,αν και μου λενε ειναι λιγο πιο τσιμπημενα,αλλα ποσο πια.... Στην ερωτηση Πάργα ή Σύβοτα.Στο πρωτο μερος εχω παει και δε με ξετρελανε.Και νομιζω για καλοκαιρι δε λεει και τοσο.Καλυτερα πρεπει να ειναι τον χειμωνα ... Συβοτα μου χουν πει οτι ειναι παρα πολυ ωραια και εχει και αρκετη "ζωη" .
papajim Ιούλιος 16, 2011 Author #151 Ιούλιος 16, 2011 Και Πάργα και Σίβοτα έχω πάει πρωί, οπότε δε μπορώ κάτι με σιγουριά για τη νυχτερινή ζωή. Μαντεύω όμως πως στην Πάργα θα είναι λίγο καλύτερη από τα Σύβοτα. Όσο για τις παραλίες, δε ξετρελάθηκα κι όλας. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα Σύβοτα (αμέσως έξω) έχουν καλύτερη παραλία από την Πάργα. Παραλίες υπάρχουν πάντως πολλές και καλές σε αυτή τη μεριά τις Ελλάδας (γιατί ναι είναι για καλοκαίρι hydra , απλώς είναι λίγο πιο οικογενειακά -όχι η Πάργα-) και πολύ καλές τιμές.
wesker Ιούλιος 18, 2011 #153 Ιούλιος 18, 2011 Σήμερα γύρισα από ένα Σ/Κ Πόρο! Όλα κομπλέ αν εξαιρέσεις την ταλάιπωρία με τους απαράδεκτους ταρίφες και το βρισίδι που ανταλλάξαμε με τον τυπά στο ferry boat που κατευθυνε τα αμάξια μέσα στο καράβι, που ευτυχώς δεν μας χάλασαν την διάθεση. Πάντως πρέπει να προσέχει η Hellenic Seaways ποιους προσλαμβάνει, ο συγκεκριμένος ήταν για πολλές φάπες.
performer Ιούλιος 19, 2011 #154 Ιούλιος 19, 2011 έκλεισαν οι διακοπές..28-30/7->Στούπα8-11/8->Μήλος11-14/8->Ίος7-12/9->f1 Monza Italy GPsimply:D
sstav Ιούλιος 20, 2011 #155 Ιούλιος 20, 2011 Oι της Καλαμάτας και των πέριξ ας πουν που να κάνουμε μπάνιο (αμμουδερές παραλίες για οικογένειες) από Μεθώνη -Φοινικούντα - Κορώνη Πύλο και που να πάμε να φάμε τίποτις...thanxαν δειτε έναν παχουλό μπαμπά με την κόρη του να παίζει στην άμμο και να γράφει sstav που να το σβήνει το κύμα μιλείστε!
astrolabos Ιούλιος 20, 2011 #156 Ιούλιος 20, 2011 Η καλύτερη παραλία για μένα ειδικά αν έχεις και μικρά παιδιά, ειναι η Μεθώνη. Άμμος πατημένη (έτοιμο μιξ για κάστρα, φρούρια κτλ), καθώς επίσης και η παραλία είναι πολύ ρηχή και σε μεγάλο μήκος.
DJD Ιούλιος 20, 2011 #157 Ιούλιος 20, 2011 Κι η φοινικούντα υπέροχη παραλία. Είχα κάνει από τις καλύτερες διακοπές εκεί σε camping. Νομίζω ότι βαθαίνει σχετικά απότομα όμως.
performer Ιούλιος 20, 2011 #158 Ιούλιος 20, 2011 η καλόγρια της Στούπας επίσης. Την προτιμώ επειδή είναι πιο κοντά από τα άλλα.
YDinopoulos Ιούλιος 20, 2011 #159 Ιούλιος 20, 2011 έκλεισαν οι διακοπές..8-11/8->Μήλος simply:D 3 μερες ειναι πολυ λιγες δυστυχως. Να φας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στα εξης : "Γιαλος" στην Πολώνια (Ιδιοκτητες Χρηστος και Αχχιλεας. Πες οτι εισαι φιλος του Γιαννη Δεινοπουλου που παντρευτηκε εκει πριν 1 μηνα...) "Αρτεμης" στο Παλεοχωρι (το ιδιο ) "Εργίνα" στην Τρυπητη Ποτακι, στην "Πλωρη" στον Αδαμαντασ (Εκει DJ-Ιδιοκτητης ο Γιαννης, παλαιος ιδιοκτητης του Αμερικανικου στον Πειραια. Οι παλιοι ξερουν...) Αν εχεις ορεξη να δεις διαφορετικα πραγματα, να πας ημερησια εκδρομουλα με το καικι "Θαλασσιτρα". Αυτα απο την εμπειρια μου με την Μηλο. Σιγουρα εχει και αλλα καλα, αλλα πιστευω αυτα ειναι τα τοπ τοπ
SirDiman Ιούλιος 20, 2011 #160 Ιούλιος 20, 2011 Κι η φοινικούντα υπέροχη μετρια παραλία. Είχα κάνει από τις καλύτερες χειροτερες διακοπές εκεί σε camping. Νομίζω ότι βαθαίνει σχετικά απότομα όμως. fixed
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.