Jump to content

Διακοποthread 2011

papajim

Recommended Posts

Απλα δε αγοράζεις σουβλάκι και κρουασάν βουτήρου....

Μια φορά το πρωι στο μπουφέ του ξενοδοχείου και το βραδύ αγορά από supermarket και τέλος...

30 λεπτά έχει το κρουασάν στο μπακάλικο...

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Α,η μαυρη νυχτεριδα ειναι πολυ ωραια και πολυ δυνατη.

Δε θυμαμαι ποια ακριβως περιειχε ,black label σιγουρα. :...:

Η μαύρη νυχτερίδα είναι το λογότυπο της Bacardi, είσαι σίγουρος ότι περιείχε ουίσκι; άσε που αν καταλάβεις ότι πίνεις black label σε σφηνάκι, σου βγάζω το καπέλο :hehe:

Η μαύρη νυχτερίδα είναι το λογότυπο της Bacardi, είσαι σίγουρος ότι περιείχε ουίσκι; άσε που αν καταλάβεις ότι πίνεις black label σε σφηνάκι, σου βγάζω το καπέλο :hehe:

γιατί να μην έχει κουμπί 1000 like? :hehe: :hehe:

Απλα δε αγοράζεις σουβλάκι και κρουασάν βουτήρου....

Αμα το καλοσκεφτεις το σουβλάκι ειναι ψηλοαναγκαία λύση για γρήγορο και (σχετικα) φτηνό φαγητο.

[MENTION=432]dellman[/MENTION] δεν κατσαμε καθολου σε ταβερνα κτλπ και τη βγαλαμε με σουβλακια για οικονομια.

Αν δεν ετρωγα και αυτα θα πεθαινα. :p

Οσο για το μαρκετ,μην το λες ,ακομα και αυτα ηταν πανακριβα εκει. 2.50 ευρω το μπουκαλι η motion φαντασου...

[MENTION=27]RootX[/MENTION] η μαυρη νυχτεριδα περιεχει 3 ποτα νομιζω ,το ενα ειναι black label,δε χρειαζεται να το νιωσω ,αρκει να το εχω διαβασει.Δε θυμαμαι που,αλλα το ειχα διαβασει καπου παλια και μου φανηκε καλη ιδεα να το δοκιμασω (πρωτη φορα). :) Μονο αυτο θυμαμαι ομως.

Δεν ειχαμε κουζινα,ουτε φαϊ included στην τιμη.

Σουβλακι παιρναμε απεξω και τρωγαμε μεσα.

Αστα...σημερα εφαγα ενα κοτοπουλο μονος μου ,το ευχαριστηθηκα και αυτο και το μπανιο μου!!! :clap:

@RootX η μαυρη νυχτεριδα περιεχει 3 ποτα νομιζω ,το ενα ειναι black label,δε χρειαζεται να το νιωσω ,αρκει να το εχω διαβασει.Δε θυμαμαι που,αλλα το ειχα διαβασει καπου παλια και μου φανηκε καλη ιδεα να το δοκιμασω (πρωτη φορα). :) Μονο αυτο θυμαμαι ομως.

Άμα πάρεις εσύ δηλαδή Blue Label σου αρκεί να σου πουν πως είναι Blue και δεν χρειάζεται να δεις το μπουκάλι από το οποίο θα σου βάλουν? :p

η τακτικη για φτηνο φαι : πας στο κοντινοτερο ντοπιο εβερεστογρηγορη στη μεση της μερας και ζητας ενα σαντουιτς με απ ολα. Ειναι ψιλοχαλια, αλλα βγαινει τρελο τουβλο.

αν εισαι πειναλας με ενα σαντουιτσακι δεν την βγαζεις δυστηχως..Και εβερεστογρηγορη παλευεται αλλα αν εχεις τον μπαρμπακωστα για σαντουιτσαδικο με κρεατα αγνωστης ημερομηνιας και ποιοητητας τοτε ειναι ζορικα τα πραγματα :whip:

Ναι και θα δώσεις για αυτό το πράγμα 8 ευρώ...

Χμ κάτσε να κάνω υπολογισμού 8 ευρώ 20 φέτες τοστ, 10 τυρί ένταμ , 10 ζαμπόν και μια τυροσαλάτα.. Άρα μιλάμε για 10 τοστ χμμμμ

και ξαναλέω η καλύτερη λύση είναι μαγείρεμα στο δωμάτιο

χμμμ .... 8 ευρω μια μεριδα μπριζολα μοσχαρισια/χοιρινη με πατατουλες.

;)

(το υγιεινα να καταργηθει σαν επιθετο απο τα εβερεστ παρακαλω

- σε 2 εχω παει και οχι μονο δεν ειχα γαντια,αλλα πεταγαν τα μπεικον πανω στον παγκο που εχει χιλια δυο μικροβια. Πεταγαν ουσιαστικα ολα τα υλικα πανω στο μεταλλικο παγκο ,περιμενοντας να ψηθει το ψωμακι. Sorry ,εγω ηξερα οτι πρωτα βγαινει το ψωμακι και τα βαζουμε απευθειας πανω!

)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.