Jump to content

Διακοποthread 2011

papajim

Recommended Posts

Τι να σου πω παλικάρι μου.. αρχές Ιούλη ήμουν εγώ σε ένα καινούριο ψιλοάδειο camping και είχαμε πιάσει την καλύτερη θέση κάτω από κάτι πεύκα με την θάλασσα στα 5 μέτρα. Ωραιότατο ταβερνάκι με φρέσκα ψάρια λίγο πιο δίπλα. Έχουν περάσει 5-6 χρόνια από τότε οπότε πολλά θα έχουν σίγουρα αλλάξει.

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Πωπω παιδες τι να πρωτοπω και γω!! Φετος δεν ειχαμε ανεσεις για διακοπουλες και ειχα κατασταλαξει στο γεγονος οτι θα περασω μετα απο χρονια τα γενεθλια μου Αθηνα μαζι με φιλους....αλλα μολις πριν απο λιγο πηρα εναν φακελλο απο την κοπελλα μου που περιειχε εισητηρια για το Αγκιστρι για 3 μερες!! Εμεινα λ@λ@κ@ς,αλλα το αστειο ειναι οτι ολη η παρεα και οι οικογενεια μου το ηξεραν εδω και βδομαδες και με δουλευαν ρωτωντας που θα τους βγαλω για τα γενεθλια μου!! Τελικα με την κριση εκτιμας παραπανω αυτες τις στιγμες! Ευχομαι οπου και αν περασετε το καλοκαιρι σας να περασετε υπεροχα!

Πωπω παιδες τι να πρωτοπω και γω!! Φετος δεν ειχαμε ανεσεις για διακοπουλες και ειχα κατασταλαξει στο γεγονος οτι θα περασω μετα απο χρονια τα γενεθλια μου Αθηνα μαζι με φιλους....αλλα μολις πριν απο λιγο πηρα εναν φακελλο απο την κοπελλα μου που περιειχε εισητηρια για το Αγκιστρι για 3 μερες!! Εμεινα λ@λ@κ@ς,αλλα το αστειο ειναι οτι ολη η παρεα και οι οικογενεια μου το ηξεραν εδω και βδομαδες και με δουλευαν ρωτωντας που θα τους βγαλω για τα γενεθλια μου!! Τελικα με την κριση εκτιμας παραπανω αυτες τις στιγμες! Ευχομαι οπου και αν περασετε το καλοκαιρι σας να περασετε υπεροχα!

Πολύ ωραία έκπληξη! Καλά να περάσετε man μου!

καποια παραπανω πληροφορια ?

Εξαρτάται με το ποσα λεφτά θες να ξοδέψεις. Άγω είχα παει Αύγουστο με αμάξι και έμεινα 2-3 μέρες γιατί είχα να πάω και σε άλλα μέρη. Άμα θες να σου πω για ξενοδοχείο και κανα καλό εστιατόριο πες μου ώστε να ρωτήσω τον πάτερα μου γιατί τώρα δεν θυμάμαι ποιο ήταν αυτό που έμενα (έχουν περάσει 4-5 χρόνια :p).

Έχει πολύ καλές μπίτσιζ, ειδικά στην παραλία των Καννών και στο Monte Carlo.

+1 [MENTION=4655]racer[/MENTION]

Ο τσακωνας θα πάει με ένα κότερο γεματο με μπιτσιζ πόσες ακόμα να βάλεις μέσα? :hehe:

(τώρα θα μου πείτε οι μπιτσιζ ποτε δεν είναι αρκετές)

Εχω παει Μαυροβουνιο,Βουδαπεστη οχι...

Ρε φιλε το ρωτας αυτο;;

Τραβα Βουδαπεστη να δεις και τιποτ'αλλο ... Το Μαυροβουνιο διπλα θα 'ναι :p

Αν τελικα ομως πας στο Μαυρο.... να ξερεις οτι το λιμανακι στο Γυθειο βρωμοκοπαει. :p

τα πήρανε τα σκουπίδια ....

και το Μαυροβούνιο μια τρύπα ήτανε απλά πέσανε πολλά πολιτικά συμφέροντα πάνω και καταστρέψανε το Γύθειο δήμαρχοι από Γύθειο και φέτος που βγήκε ένας απο την Αρεόπολη μάζεψε στο αψε σβίσε ...

Χρεοκωπία ΤΩΡΑ σε όλους αυτούς που συνεχίζουν να χρεώνουν χωριάτικη πάνω από 4 ευρώ....και πολλά βάζω. να δω ρε μέχρι πότε θα σας συντηρούνε οι σλάβοι τουρίστες....

Και παραπονιούντε μετά ότι δεν έχει κίνηση.....ΜΗ ΣΩΣΕΙ και έχει ρε για σας.

Το συγκεκριμένο το γράφω για το εξής....

Καθόμαστε να φάμε σε ένα μαγαζί όπως όλα, ανοίγω κατάλογο....χωριάτικη 6 ευρώ...Μάλιστα...σαν να μην έγινε τίποτα από πέρυσι δλδ...Να πα να μμθεί...δεν παίρνουμε σαλάτα...Στο μεταξύ ένας ηλικιωμένος 3 τραπεζάκια πιο κει έχει λυθεί στο γέλιο...Γυρνάω τον βλέπω. "Μπορείς να μου φέρεις σε παρακαλώ ένα βαθύ πιάτο;" λέει στον σερβιτόρο...Του το φέρνει, ανοίγει ο τύπος ένα φορητό ψυγειάκι που έιχε και σαν άλλος Mr Bean βγάζει 2 ντομάτες, 1 αγγούρι, κρεμμύδια, βαζάκι με ελίτσες, και μικρό δοχειάκι με φέτα. Και με περίσσια περηφάνια ετοιμάζει μια χωριάτικη τέλεια...Και επειδή είχε βγει έξω και τον κοιτούσε ο αφεντικός όλο απορία, γυρνάει και του λέει....."Τι κοιτάς μωρε; Και δεν ξέρω πόσο "φρέσκα" και πόσο ελληνικά είναι αυτά που θα μου βαζες εσύ και θα μου μείνουν και 6 ευρώ να κεράσω την γυναίκα μου ένα παγωτό σε ψηλό ποτήρι με σημαιούλα! στην διπλανή καφετέρια. Όλα αυτά που βλέπεις μου κόστισαν 1.5 με 2 ευρώ....ξέρω τώρα θα μου πεις για έξοδα μαγαζιού, για ΤΕΒΕ-ΜΕΒΕ κτλ κτλ"...αλλά εγώ θα σου πω ότι παίρνω τα μισά από πέρυσι και ότι στην κουζίνα σου έχει ντομάτες από τις σαλάτες που δεν φάγανε οι προηγούμενοι....! "

Οι ξένοι στα @@ τους, δεν κατάλαβαν τι γίνεται....αλλά όλοι οι Έλληνες που ήταν εκεί πλην 2-3 που προφανώς είχαν τα κότερα αραγμένα δίπλα, ξέσπασαν σε γέλια και σε χειροκροτήματα για τον τυπάκο.....

Σωστος!!

Παντου πανακριβα.Στη Σκιαθο το ποτο 10 ευρω,2.50 το σουβλακι και 3 ευρω το κρουασαν βουτυρου.

Και δυστυχως το θεμα ειναι οτι δεν υπηρχαν διαφορετικες τιμες απο μαγαζι σε μαγαζι.Ηταν ολα καρτελ.

Παμε καλα;;

Σωστος!!

Παντου πανακριβα.Στη Σκιαθο το ποτο 10 ευρω,2.50 το σουβλακι και 3 ευρω το κρουασαν βουτυρου.

Και δυστυχως το θεμα ειναι οτι δεν υπηρχαν διαφορετικες τιμες απο μαγαζι σε μαγαζι.Ηταν ολα καρτελ.

Παμε καλα;;

Τα ποτά στην Πάρο ξεκινούν από 8 ευρώ (και η μπύρα από 5) και το σουβλάκι έχει πέσει στα 2 (σε όλα τα καλά τουλάχιστον). Αλλα και πάλι είναι όλα πολύ ακριβά ρε γμτ.

Μονο τα σφηνακια ειχαν 3 ευρω ,οπως στην Αθηνα,εκτος απο τα πιο σπεσιαλ ,μαυρη νυχτεριδα κτλπ που τα χρεωναν 4

LOL τι είναι πάλι αυτό?

Επίσης κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω με όσους πάνε Πάρο, Μύκονο, κτλπ (γενικά νησιά που έχουν μεγάλα club) είναι το γιατί πάνε και κλείνονται μέσα σε ένα Club το οποίο είναι ολόιδιο με ένα στην Αθηνά και δίνουν και 12 ευρώ είσοδο...

Έτσι είναι η νυχτερινή ζωή σε ένα νησί? Κλείνεσαι μέσα σε 4 τοίχους? Γιατί αν είναι έτσι, χρόνια τώρα κάνω κάτι λάθος :hehe:

Ναι εχεις λιγο δικιο.Πολλα club στα νησια ειναι κλειστα.

Σε οσα πηγαμε εμεις ηταν ανοιχτα.

Α,η μαυρη νυχτεριδα ειναι πολυ ωραια και πολυ δυνατη.

Δε θυμαμαι ποια ακριβως περιειχε ,black label σιγουρα. :...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.