tragikos Ιούλιος 4, 2011 #121 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Τελικά ποια είναι η καλύτερη ώρα για να γυρίζει κανείς Κυριακή προς Αθήνα οδικώς ώστε να πετύχει την λιγότερη δυνατή κίνηση, αλλά να μην χάσει κιόλας όλη την Κυριακή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούλιος 4, 2011 #122 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Κυριακη ξυπνησαμε 11 και κατι, ξεκινησαμε κατα τις ~1 το μεσημερι και δεν ειχε τιποτα στο δρομο. Φτασαμε κατα τις 4ς παρα. Μπανακι, φαγητο και μετα εξοδος το βραδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούλιος 4, 2011 #123 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 εγώ σήμερα έδιωξα την αδερφή μου για Νάξο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούλιος 4, 2011 #124 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Τωρα πήρα χαμπάρι το thread.Παρο εδώ και 4 μέρες και φεύγω Πέμπτη απόγευμα.Δεν έχω τρελαθει κιολας με το νησι...Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 6, 2011 #125 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Πηγαμε σημερα πηραμε τα εισιτηρια απο τα ΚΤΕΛ για Α.Κωνσταντινο που θα παμε να παρουμε το καραβι για Σκιαθο.Ομως,το καραβι φευγει 9 και τα ΚΤΕΛ φτανουν 8:30 - 8:45 ...Εχει γουστο να χασουμε κανα πλοιο!!Αν το χασουμε γινεται επιστροφη χρηματων για τα εισιτηρια του καραβιου εστω και στο μισο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούλιος 6, 2011 #126 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Αν το χασουμε γινεται επιστροφη χρηματων για τα εισιτηρια του καραβιου εστω και στο μισο?? Ωραίο αστείο. Το καλύτερο αστείο βέβαια είναι να πας να συζητήσεις τα ρέστα από το ΚΤΕΛ αν αργήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούλιος 6, 2011 #127 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Πηγαμε σημερα πηραμε τα εισιτηρια απο τα ΚΤΕΛ για Α.Κωνσταντινο που θα παμε να παρουμε το καραβι για Σκιαθο.Ομως,το καραβι φευγει 9 και τα ΚΤΕΛ φτανουν 8:30 - 8:45 ... Εχει γουστο να χασουμε κανα πλοιο!! Αν το χασουμε γινεται επιστροφη χρηματων για τα εισιτηρια του καραβιου εστω και στο μισο?? Σχεδόν αδύνατο να το χάσετε. Το ΚΤΕΛ σας αφήνει απέναντι από την... λιμανάρα του Αγ. Κωνσταντίνου. 30s να περάσετε απέναντι τον δρόμο θέλετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιούλιος 6, 2011 #128 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 βασικά το πλοίο περιμένει το κτελ για να φύγει. Κανονισμένα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 6, 2011 #129 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Μακαρι να προλαβουμε,παντως suboy δεν θα περιμενει,γιατι παμε με δικα μας εξοδα ΚΤΕΛ.Το γραφειο εβγαινει 10 ευρω παραπανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 6, 2011 #130 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 εγω σκεφτομαι για camping στην Αγια Αννα στην ευβοια, εχε παει κανεις?Λεει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούλιος 6, 2011 #131 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 εγω σκεφτομαι για camping στην Αγια Αννα στην ευβοια, εχε παει κανεις?Λεει? για καμπιγκ δεν ξερω αλλα η παραλια εμενα μ αρεσε γιατι δεν ειχε κοσμο, ειχε παντα κυμα και ειχε βαθος. ελπιζω να θυμαμαι καλα παντως, εχω να παω πολλα χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούλιος 6, 2011 Author #132 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 εγω σκεφτομαι για camping στην Αγια Αννα στην ευβοια, εχε παει κανεις?Λεει?Δε ξέρω αν αναφέρεσαι σε αυτό το camping. Πήγαινα παλιά με τους γονείς (πριν γίνει έτσι - αρκετά παλιά). Ο ξαδερφός μου όμως πήγαινε με την παρέα του τα τελευταια 4-5 χρόνια κάθε καλοκαίρι και πέρναγαν φοβερά, απο τα βίντεο που έχω δει. Γενικά το συγκεκριμένο camping είναι πολύ καλό απ' ότι μου έχει πει και με πολλές παρεχόμενες υπηρεσίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 6, 2011 #133 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 το σκεφτομαι με κατι φιλαρακια, θα εχει φαση οντως!θα κοιταξω αυτο που μου λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 7, 2011 #134 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 camping στην Ιο, λεει τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 7, 2011 #135 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 [MENTION=9719]kuza[/MENTION] εχω εξοχικο διπλα απο την Αγια αννα..στο camping γινεται πατεις με πατωσε.ειναι κολλητα οι σκηνες και δε μπορεις ουτε να κλ@σεις που λεει ο λογος.χιλιες φορες να νοικιασεις ενα δωματιακι που ειναι κοντα στις καφετεριες και στα μινι μαρκετ παρα στο καμπινγκ που θελεις 20 λεπτα περπατημα ως στην "ζωη" της αγιας αννας.εκτος αν εχετε αμαξι.βεβαια το καλο ειναι οτι διπλα ακριβως (μεσοτοιχεια δλδ) ειανι το club agia anna resort (παραπανω λινκ) που εχει πισινα , bar φαση μαζι με το peachy peachy club.αλλα αν θες ησυχια νοικιαστε δωματιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 11, 2011 #136 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Πριν 7 ωρες γυρισα απο Σιφνο. Να πω την αληθεια δεν μου αρεσε τιποτα....Ουτε παραλιες, ουτε εφαγα ενα φαγητο που θα το θυμαμαι. Μεχρι τωρα στο ροστερ μου την πρωτια την εχει η Μηλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούλιος 11, 2011 #137 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Πριν 7 ωρες γυρισα απο Σιφνο. Να πω την αληθεια δεν μου αρεσε τιποτα....Ουτε παραλιες, ουτε εφαγα ενα φαγητο που θα το θυμαμαι. Μεχρι τωρα στο ροστερ μου την πρωτια την εχει η Μηλος... Λίγες παραπάνω πληροφορίες/εντυπωσεις για Μήλο; Είμαι στην διαδικασία επιλογής προορισμου για νησί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 11, 2011 #138 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Οτι θες στειλε μου ΡΜ ακριβως τι θες να σου πω... Εκατσα εκει 2 εβδομαδες και για το γαμο μου και εχω παει σε εναν χρονο μεσα 7 φορες για την ετοιμασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 11, 2011 #139 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Μαυροβούνιο ή Βουβαπέστη;πείτε γρήγορα γιατί θέλω να κλείσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούλιος 11, 2011 #140 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Βουδαπεστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.