Jump to content

Διακοποthread 2011

papajim

Recommended Posts

Τελικά ποια είναι η καλύτερη ώρα για να γυρίζει κανείς Κυριακή προς Αθήνα οδικώς ώστε να πετύχει την λιγότερη δυνατή κίνηση, αλλά να μην χάσει κιόλας όλη την Κυριακή;

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Πηγαμε σημερα πηραμε τα εισιτηρια απο τα ΚΤΕΛ για Α.Κωνσταντινο που θα παμε να παρουμε το καραβι για Σκιαθο.

Ομως,το καραβι φευγει 9 και τα ΚΤΕΛ φτανουν 8:30 - 8:45 ...

Εχει γουστο να χασουμε κανα πλοιο!!

Αν το χασουμε γινεται επιστροφη χρηματων για τα εισιτηρια του καραβιου εστω και στο μισο??

Αν το χασουμε γινεται επιστροφη χρηματων για τα εισιτηρια του καραβιου εστω και στο μισο??

Ωραίο αστείο. Το καλύτερο αστείο βέβαια είναι να πας να συζητήσεις τα ρέστα από το ΚΤΕΛ αν αργήσει. :p

Πηγαμε σημερα πηραμε τα εισιτηρια απο τα ΚΤΕΛ για Α.Κωνσταντινο που θα παμε να παρουμε το καραβι για Σκιαθο.

Ομως,το καραβι φευγει 9 και τα ΚΤΕΛ φτανουν 8:30 - 8:45 ...

Εχει γουστο να χασουμε κανα πλοιο!!

Σχεδόν αδύνατο να το χάσετε.

Το ΚΤΕΛ σας αφήνει απέναντι από την... λιμανάρα του Αγ. Κωνσταντίνου.

30s να περάσετε απέναντι τον δρόμο θέλετε :D

εγω σκεφτομαι για camping στην Αγια Αννα στην ευβοια, εχε παει κανεις?Λεει?

για καμπιγκ δεν ξερω αλλα η παραλια εμενα μ αρεσε γιατι δεν ειχε κοσμο, ειχε παντα κυμα και ειχε βαθος. ελπιζω να θυμαμαι καλα παντως, εχω να παω πολλα χρονια :)

εγω σκεφτομαι για camping στην Αγια Αννα στην ευβοια, εχε παει κανεις?Λεει?

Δε ξέρω αν αναφέρεσαι σε αυτό το camping. Πήγαινα παλιά με τους γονείς (πριν γίνει έτσι - αρκετά παλιά). Ο ξαδερφός μου όμως πήγαινε με την παρέα του τα τελευταια 4-5 χρόνια κάθε καλοκαίρι και πέρναγαν φοβερά, απο τα βίντεο που έχω δει. Γενικά το συγκεκριμένο camping είναι πολύ καλό απ' ότι μου έχει πει και με πολλές παρεχόμενες υπηρεσίες.

[MENTION=9719]kuza[/MENTION] εχω εξοχικο διπλα απο την Αγια αννα..

στο camping γινεται πατεις με πατωσε.

ειναι κολλητα οι σκηνες και δε μπορεις ουτε να κλ@σεις που λεει ο λογος.

χιλιες φορες να νοικιασεις ενα δωματιακι που ειναι κοντα στις καφετεριες και στα μινι μαρκετ παρα στο καμπινγκ που θελεις 20 λεπτα περπατημα ως στην "ζωη" της αγιας αννας.

εκτος αν εχετε αμαξι.

βεβαια το καλο ειναι οτι διπλα ακριβως (μεσοτοιχεια δλδ) ειανι το club agia anna resort (παραπανω λινκ) που εχει πισινα , bar φαση μαζι με το peachy peachy club.

αλλα αν θες ησυχια νοικιαστε δωματιο.

Πριν 7 ωρες γυρισα απο Σιφνο.

Να πω την αληθεια δεν μου αρεσε τιποτα....Ουτε παραλιες, ουτε εφαγα ενα φαγητο που θα το θυμαμαι. Μεχρι τωρα στο ροστερ μου την πρωτια την εχει η Μηλος...

Πριν 7 ωρες γυρισα απο Σιφνο.

Να πω την αληθεια δεν μου αρεσε τιποτα....Ουτε παραλιες, ουτε εφαγα ενα φαγητο που θα το θυμαμαι. Μεχρι τωρα στο ροστερ μου την πρωτια την εχει η Μηλος...

Λίγες παραπάνω πληροφορίες/εντυπωσεις για Μήλο; Είμαι στην διαδικασία επιλογής προορισμου για νησί... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.