diodiastop666 Ιούνιος 27, 2011 #101 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2011 Έχω πάει στην Κω, αλλά για έναν γάμο, και έπεσε πολύ τρέξιμο οπότε δεν μπόρεσα να την χαρώ όπως θα ήθελα. οχι αλλο εννοουσα,νομιζα οτι το ακριβο κλαμπ θα ητανε σε κανα εξωτικο μερος,αλλα τελικα ηταν στην ελλαδα,και απογοητευτηκα με την ηλιθιοτητα οσων πανε και σκανε τοσα λεφτα για εισοδο σε ενα μαγαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούνιος 28, 2011 #102 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Μπορεί να μου πει κάποιος, μια ποια λογική, 2 Άγγλοι σηκώνουν τσαμπουκάδες με 6 Έλληνες..?? Στα καλά καθούμενα..χωρίς να τους έχεις κάνει κάτι...Ε ρε ντιπ μυαλό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 28, 2011 #103 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Για αυτό πρέπει να ανοίξουμε official τσαμπουκάς thread Πέρα από την πλάκα, μην δίνεις σημασία αγνόησε τους και φύγε, δεν ξέρεις τι προβλήματα έχει ο καθένας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 28, 2011 #104 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Και τι μηκος μαχαιρι κουβαλαει ο καθενας. Κανε μια χαρη στη μανα σου και γυρνα σπιτι σωος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούνιος 28, 2011 Author #105 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Και πόσο έχει πιει ο καθένας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούνιος 28, 2011 #106 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Καλά μωρέ δεν πλακωθήκαμε κι όλας... Αφού με το που κατεβήκαμε και οι 6, άρχιζαν να φωνάζουν "sorry english g@y" *Αυτοί μαχαίρια, εμείς σιδερογροθιές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 28, 2011 #107 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Εμεις στο χωριο μου σηκωνουμε τα μανικια man.(χαχαχ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 28, 2011 #108 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Καλά μωρέ δεν πλακωθήκαμε κι όλας... Αφού με το που κατεβήκαμε και οι 6, άρχιζαν να φωνάζουν "sorry english g@y" *Αυτοί μαχαίρια, εμείς σιδερογροθιές (χωρίο του χύτρα)>spock>πολεμικό αεροπλάνο>κανόνι>τουφέκι>αυτόματο>περίστροφο>μαχαίρι>σιδερογροθιά>χαρτί>πέτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 28, 2011 #109 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 δε το μαζεύετε λίγο και μείνετε εντός θέματος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 28, 2011 #110 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Yes sir! Να ανεβασω φωτο απ'το μαγιω μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιούνιος 28, 2011 #111 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 2 αγγλοι με μαχαιρια και 6 Ελληνες με σιδερογροθιες , πηγαν για διακοπεεεεςς!!!...ελα !! ποιος θα συνεχισει το ανεκδοτο ! ! !(ρε χαλια που εχουμε...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούνιος 30, 2011 #112 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Καποιος αναφερθηκε για booking μεσω ξενων πρακτορειων...ρωτησα εδωCo-op Holidays - Cheap Package Holiday Deals to Turkey, Majorca, Cyprus & the WorldΑν μπορω να κλεισω απο ελλαδα και παραθετω την απαντηση. Thank you for your e-mail.The only way to make a booking if you don't have an english address is to either book over the telephoneor e-mailing over all your details.If you send me your contact number I can call you.RegardsAngelaCo-op Holidays DirectΑπο τιμες μου φαινεται καλο πχ σε πενταστερο με ημιδιατροφη (πρωινο -γευμα) γυρω στα 140-150 το ζευγαρι+1παιδι. (χτισμενο 2010).Απλα βαζεις οτι θελεις μονο Hotel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 30, 2011 #113 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 παω Λουτρακι για ΣΚ κατι ειναι και αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούνιος 30, 2011 #114 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 παω Λουτρακι για ΣΚ κατι ειναι και αυτοKι εγώ σπαστά θα κάνω διακοπές φέτος μιας και η γυναίκα δουλευει. Όπως και να έχει καλα να περάσεις Sir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 30, 2011 #115 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Εγώ πάω στο χωρίο στα Γιάννενα για ΠΣΚ να δω τον παππού και την γιαγιά και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε Να περάσεις καλά Sirdiman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 4, 2011 #116 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Προχτες γυρισα απο Μηλο, οπου εκανα διακοπες/'μηνα μελιτος' μιας κ το προηγουμενο Σαββατο παντρευτηκα. Πεμπτη την κανω για Σιφνο για 4ημερο μιας κ εχω αλλο γαμο. Διακοπες αλλες πανω απο 4 μερες δεν προβλεπεται, μιας κ φαγαμε τις μερες μας. Πουσουκου πλεον οπου/οτι κατσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 4, 2011 #117 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Προχτες γυρισα απο Μηλο, οπου εκανα διακοπες/'μηνα μελιτος' μιας κ το προηγουμενο Σαββατο παντρευτηκα. Πεμπτη την κανω για Σιφνο για 4ημερο μιας κ εχω αλλο γαμο. Πόσες φορές παντρεύεσαι εσύ μωρέ σε ένα καλοκαίρι; Να ζήσετε btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούλιος 4, 2011 #118 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Μόλις γύρισα από 1ημερη απόδραση στην φοιτητική κατασκήνωση Καλάνδρας (Ποσείδι) του ΑΠΘ. Το να πω ότι γίνεται πανικός είναι λίγο. Αγαπάμε Ποσείδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 4, 2011 #119 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 για αυτο η βιβλιοθηκη ειναι αδεια, ολοι μεταφερθηκαν εκει..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 4, 2011 #120 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2011 Προχτες γυρισα απο Μηλο, οπου εκανα διακοπες/'μηνα μελιτος' μιας κ το προηγουμενο Σαββατο παντρευτηκα. Πεμπτη την κανω για Σιφνο για 4ημερο μιας κ εχω αλλο γαμο. Διακοπες αλλες πανω απο 4 μερες δεν προβλεπεται, μιας κ φαγαμε τις μερες μας. Πουσουκου πλεον οπου/οτι κατσει Να ζησετε παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.