Jump to content

Θερμοκρασιες και αποδοση σε nVidia!

fanisk

Recommended Posts

Παιδες οταν η θερμοκρασια ειναι τρελη, βγαινει καποιο μηνυμα που λεει οτι το nVidia Sentinel εχει βρει πως δεν εχει μπει το μολεξ του τροφοδοτικου και εχει ριξει την αποδοση της για να προστατευσει τη καρτα?

Και γενικα, αν ανεβουν οι θερμοκρασιες βγαινει καποιο μηνυμα?

Ευχαριστω!

Δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο, αφου το core slowdown threshold της καρτας μου ειναι 140c και (ευτυχως) δεν πιανει καλα-καλα τους 60C... Παντως δεν νομιζω να εχεις ποτε προβλημα θερμοκρασιας με την καρτα σου.

Ειχα την Asus V9950 και με core slowdown threshold στους 140 ειχα ουτε 50...

αλλα μου εβγαζε ενα τετοιο μηνυμα..την εστειλα για RMA στο Πλαισιο..

Τωρα μου εδωσαν την V9950GE και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ και μου βγαζει αυτο το μηνυμα κατα τη διαρκεια του 3D Mark 2003 που δεν το τελειωνει ποτε!

Μπορει και οχι... Δοκιμασε καποιο αλλο (3dmark01 , Aquamark κτλ) και προσπαθησε να ακουμπησεις την καρτα (προσεκτικα) ενω δουλευει και αμα ζεματαει το Σαββατο γυρνα την μαζι με το Tagan πισω...

Δοκιμασε επισης να αποσυνδεσεις μερικες συσκευες και να αφησεις vga & hdd...

Υ.Γ. Δωσε και κανα αποτελεσμα απο το Benchies...

Παντως τους 105 βαθμους που ειχε πιασει η δικά μου (Leadtek 5950 ) που επιασε παίζοντας FAR CRY κανένα μήνυμα .

Το μηνυμα αυτο εμφανιστηκε μολις πρωτομπήκε πάνω στο σύστημα και συνδέθηκε πάνω της το ίδιο μόλεχ που τροφοδοτουσε την προηγούμενη κάρτα Leadtek 5900 . χωρις κανένα πρόβλημα

Οριστε σημερα το πρωι που ανοιξα το PC δεν εβγαλε μηνυμα!

Χθες μετα το 3dMark03 το οποιο δεν τελειωσε, μου εβγαλε το μηνυμα, του κανω restart και το ξαναεβγαλε!

Φιλε saxon_747 μου κανεις πλακα?!Η καρτα ειναι πιο ζεστη απο το tagan και δεν εχει και ενδειξη θερμοκρασιας στο properties!

Πρεπει να εχει 80+ βαθμους!(idle...)

Ελπιζω να κοιταξες και το αλλο θεμα με το RMA για να δεις γιατι εγιναν ολα αυτα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.