Jump to content

Πρόβλημα με μνήμες

ss42ss

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά... λοιπόν πάμε κατευθείαν στο ψητό...

έχω αυτές τις μνήμες CORSAIR TR3X6G1600C9 XMS3 DDR3 6GB (3X2GB) PC3-12800 (1600MHZ) TRIPLE CHANNEL KIT - RAM - E-SHOP.GR το pc είναι αυτό τις υπογραφής μου.

ο υπολογιστής σταμάτησε να μου βλέπει την συνολική μνήμη RAM στα καλά καθούμενα. Σε BIOS μου δείχνει ότι έχω 6GB και στο σύστημα μου λέει 6GB (4GB η δυνατή χρήση). Τι μπορεί να φταίει? το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι μπορεί να έχει καεί γιατί μετά έβαλα ένα ένα τα dimm στο pc και στο ένα dimm δεν μπούταρε καν. Έτρεξα και την Διάγνωση προβλημάτων μνήμης του υπολογιστή κ μου έβγαλε ότι ένα dimm.

Σε περίπτωση που έχει καεί τι κάνω? παιζει κάποιο RMA από e-shop?

Υ.Γ: είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση.:clap:

Καθώς διάβαζα το post σου και έφτασα στο "παίζει καμία αποζημίωση από ΔΕΗ?" γέλασα αυθόρμητα. Πιστεύω ότι θα έχεις περισσότερες ελπίδες με το RMA του e-shop. Απλά αν είμουν στην θέση σου δεν θα έλεγα ότι κόπηκε το ρεύμα και δεν λειτουργεί η μνήμη, απλά θα τους έλεγα ότι "ο υπολογιστής σταμάτησε να μου βλέπει την συνολική μνήμη RAM στα καλά καθούμενα, μάλλον κάποιο DIMM έχει πρόβλημα".:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.