Jump to content

PS3 και 5.1

EvilRyu

Recommended Posts

Έχω αυτό το setup αυτή την στιγμή για το PS3.

Έχω συνδέσει το PS3 στην HDMI του pc monitor μου για την εικόνα. Για τον ήχο τώρα έχω πάρει το standard composite καλώδιο που δίνει το PS3 και έχω συνδέσει τα 2 rca καλώδια για τον ήχο στα rca inputs που έχουν τα Logitech G51.

Όλα τέλεια μέχρι εδώ αλλά σκεφτόμουνα μήπως μπορώ να κάνω κάποια πατέντα ώστε να έχω 5.1 ήχο.

Η ενσωματωμένη κάρτα του PC μου έχει optical και spdif in. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κάποιο τρόπο αυτό για 5.1 ήχο; Δεν με ενδιαφέρει αν θα πρέπει να μένει ανοιχτό το pc για να έχω ήχο.

Ναι γινεται αν δεν κανω λαθος απλα πρεπει να δηλωσεις το ηχο να βγαινει απο optical. Ισως πρεπει να πειραματιστεις και λιγο με τι codecs θα παιζει το ps3. Αν ψαξεις λιγο google εχει αρκετα ποστ.

μπορείς να έχεις 5.1 ήχο, αρκεί στο μενού του ps3 να επιλέξεις σαν πηγή την οπτική έξοδο. Έτσι το έχω σετάρει στον ενισχυτή του home theater και δουλεύει μια χαρά. Το μόνο πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίσεις έχει να κάνει με κάποια codecs που δεν αναγωρίζονται από το ps3, αλλά και γι'αυτό υπάρχουν προγράμματα όπως το mkvtovob.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.