Spyrus Ιούνιος 4, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Εγώ με αυτό το Prime έχω μπερδευτεί...κάθε φορά που το βάζω εκτός ότι ρίχνω 3-6 MHz τουλάχιστον μετά οι μνήμες συνηθίζουν εκεί και μετά το boot βγάζουν λάθη πιο γρήγορα σε οτιδήποτε τρέχω ... κουλό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Ιούνιος 4, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 χεχε...8 και 30 ωρες πραιμ...κανενα λα8ος..καλα δεν παμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 4, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Brwmogazos χεχε...8 και 30 ωρες πραιμ...κανενα λα8ος..καλα δεν παμε? Αμέ, μια χαρά... αν βρεις χρόνο ανέβασε fsb, βάλε 5/4 και δες αν είναι σταθερές στην συχνότητα που παίζουν 1:1.Να μας φύγει η απορία αν τελικά "παίζει" κάτι με τον διαιρέτη ή όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Ιούνιος 4, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2004 μακαρι να μπορουσα...με την καινουρια μου μητρικη τα ρευματα για επεξεργαστη δεν ειναι και πολυ καλα οπως με την προηγουμενη ακομα και μετα τα μοντς... εκει που ημουν 295fsb με 1.75 ρευμα...τωρα 290 και κρασαρει με 1.74 ρευμα που δεν κρατιεται πολυ καλα... αρα οι μνημες μου δεν 8α μπορεσω να τις τεσταρω για στα8εροτητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Ιούνιος 5, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 τελικα με πραιμ 6ωρο παλι αποψε δεν ανεβηκαν αλλο...242 ειναι κυριλε σε μεμτεστ...παω για 3dmark τωρα...για να δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Ιούνιος 5, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Αουτς...ανεβασα 3.15 ρευμα μιας και δεν βλεπω να ανεβαινουν πανω απο 243 με 3.05 και δεν πηρα ουτε ενα mhz με στα8εροτητα... 2.5 2 2 5 παντα... 8α τις αφησω να τρεξουν 3dmark με 3.15 μπας και ξεκολησουν τι να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιούνιος 5, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Κάνε και μερικές συμπιέσεις vob ~1GB files...λίγο Sandra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aristidis Ιούνιος 6, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Τελικά επειδή πήρα και γω ένα ζευγαράκι OCZ μετά απο αρκετό κάψιμο και βάβαια καλή ψύξη είμαι για την ώρα Win memtest error free (5ώρες) στά 254fsb 2.5-2-2-5 και με 3.1V και οι άτιμες, απίστευτο, δείχνουν να πηγαίνουν κι' άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 6, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Έτσι έτσι, πάνε καλά οι άτιμες... Θεωρητικά Αριστείδη, αν κρίνω από τις δικές μου, με τα 3.1 που τους δίνεις θα πρέπει να τραβάνε bench και στα 260-262, Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Ιούνιος 6, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 πακετο...242 ειναι το μαξιμουμ...με 3.05 ρευμαμε 3.15 και 3.25 δεν παιρνω ουτε ενα μεγακυκλο παραπανω...τι διαβολο....αριστηδη κρυψε τις γιατι 8α ερ8ω απο εκει και 8α της καβατζωσω...παλι σε σκατα clockers επεσα?το κερατο μου....καμια ιδεα παιδια?τεσταρω 1:1 παντα και παιρνω ακριβως τα ιδια error οτι ρευμα και να δωσω στα 243 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aristidis Ιούνιος 6, 2004 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Θεωρητικά Αριστείδη, αν κρίνω από τις δικές μου, με τα 3.1 που τους δίνεις θα πρέπει να τραβάνε bench και στα 260-262, Είναι γεγονός ότι τραβάνε bench και παραπάνω, αλλά για την ώρα δεν είναι αυτό το ζητούμενο γιατί πρώτα θέλω να στρώσουν αρκετά. Πάντως και με 5/4 δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα.καμια ιδεα παιδια?Δεν ξέρω τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιείς στο bios πάντως εγώ έχω Turbo, Performanve Enable και bank interlive 8.Τώρα το δικό μου συμπέρασμα μέχρι τώρα είναι ότι ζεσταίνονται υπερβολικά γι' αυτό έχω χρησιμοποιήσει χάλκινες ψύκτρες της thermaltake και 2 Delta 60άριδες απο πάνω. Επίσης κατά το στρώσιμο τις ξεκίνησα απο 2.85V και σιγά σιγά ανέβασα ρεύμα γιατί στην αρχή με μιά πρόχειρη δοκιμή ακόμη και με 3V ζορίστηκαν αρκετά βγάζοντας λάθη και σε χαμηλές συχνότητες. Τώρα θα τις δουλέψω αρκετά με 3.1V και μετά θα δοκιμάσω να ανεβάσω ρεύμα. Πάντως θέλει υπομονή και νομίζω ότι θα πάνε καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 6, 2004 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Πάντος βλέπω περίεργη συμπεριφορά απο διάφορα Forum σχετικά με τις EB Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούνιος 6, 2004 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 delta 60άρηδες? Aristidi..... freak :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιούνιος 6, 2004 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Θα κάνουν και μια φασαρία....οι 60 άρηδες ... βάλε έναν 120άρη να τελειώνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aristidis Ιούνιος 7, 2004 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 Θα κάνουν και μια φασαρία....οι 60 άρηδες ... βάλε έναν 120άρη να τελειώνεις...Δεν χωράει ο άτιμος αλλά οι οι 2 60άριδες που είναι και οι 8000rpm βγάζουν την μαμά τους και τον μπαμπά τους. Όσο για φασαρία..........ε μπρός στα κάλη τι είναι ο πόνος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower Ιούνιος 7, 2004 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Aristidis Τελικά επειδή πήρα και γω ένα ζευγαράκι OCZ μετά απο αρκετό κάψιμο και βάβαια καλή ψύξη είμαι για την ώρα Win memtest error free (5ώρες) στά 254fsb 2.5-2-2-5 και με 3.1V και οι άτιμες, απίστευτο, δείχνουν να πηγαίνουν κι' άλλο. Ποιες ακριβως μνημες πηρες τις 1Gb kit DDR PC-3700 EB Platinum Edition - OCZ ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιούνιος 7, 2004 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 Βρωμόγκαζε δοκίμασε και άλλο bios δε ξέρεις καμιά φορά...Πάντως οι μνήμες είναι όλες ανώμαλες ...Βγάζουν memtest δε βγάζουν 3d mark...Βγάζουν 3d mark δε βγάζουν memtestΒγάζουν prime δε βγάζουν 3dmark ... τι να πω έλεος...Πολύ καλό κάψιμο όπως επίσης και πολύ ευαίσθητο είναι να βάλεις στο powerdvd ένα dvd σε 32χ...δοκίμασε...κάνει καλό και στις μνήμες της κάρτας γραφικών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιούνιος 18, 2004 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 Τα ανεμηστηράκια πώς τα στερέωσες πάνω στις μνήμες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 18, 2004 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Spyrious Τα ανεμηστηράκια πώς τα στερέωσες πάνω στις μνήμες; Με προμιτότσιχλα είναι στερεωμένες. Έτσι είχα βάλει και τα δικά μου αλλά όταν τα ψυκτράκια ζεσταίνονται αρχίζει και λιώνει η προμιτότσιχλα άρα πέφτουν τα ανεμιστήρια. Με διπλής όψης ταινία τα στερέωσα τελικά τα δικά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Ιούνιος 19, 2004 Author #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2004 οπως ειπε ο ^^^^αλλα επειδη πεφτανε εκανα πατεντα...εκοψα ενα κομματακι πλαστικο...κυλινδρικο..και το περασα μεσα στισ τριπες του ανεμιστηρα...εβαλα τρυγυρω τσιχλα απο το μαχ 2 και ακουμπανε τα κυλινδρικα κομματια πανω στο πανω μερος σε 2 απο τις ψυχτρες σε κα8ε μνημη...ετσυ δεν πανε που8ενα...και ας καινε...βασικα με τα ταιμινγκς που πειραξα τελικα σηκωνουν ολα τερμα...τα χαμηλοτερα...αλλα και παλι δεν γινεται τιποτα να ανεβουν...δοκιμασα και 1014 μπαιος..τιποτα...3 3 3 8 που δοκιμασα γυρω στα 260 πανε τερμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.