Jump to content

Προβλημα με καινουριους σκληρους δισκους.Error loading operating systems

Michael17

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,ο κολητός μου πήρε ενα σκληρο δισκο 500γιγκα (αφουο προηγούμενως ξαφνικα κάηκε)και αφου κανε εγκατάσταση τα xp ξαφνικα μετά απο λίγη ωρα ο υπολογιστής εκλεισε και του έβγαλε αυτο το σφάλμα.Φαντάστηκε οτι ο σκληρός ηταν DOA και επειδη ειναι απο επαρχία δεν μπορούσε να τον αλλάξει και ετσι απλα πήρε εναν καινούριο 250αρι.Τωρα ομως μολις το πέρασε και ανοιξε το pc δεν αναγνωρίζει καν το σκληρό στα Bios!αρα δεν μπορει να εγκαταστησει λειτουργικο σύστημα συν οτι του εμφανίζει παλι το ίδιο σφάλμα.Τι λέτε να φτέει?

κανε τα κλασικκα βγαλε τα παντα απο πανω και ασε μονο τον 1 σκληρο που θες να δοκιμασεις.αλλαξε και το καλωδιο SATA με ενα καινουργιο ριξε μια βολτα στο bios na δεις τπτ περιεργες ρυθμισεις οσων αφορα τον SATA Controller αν δεν βγαζεις ακρη κανε ενα reset defaults το bios.δοκιμασε να αλλαξεις και θεση στο SATA καλωδιο.

και booταρε στα windows με Safe Mode *F8*

και κανε μια περιγραφη ποτε σου βγαζει αυτο το σφαλμα ?? σε πιο σημειο στο loading...

τα εχωκανει ολα εκτος το safe mode γιατι απλα δεν μπορώ...το σάλμα το βγάζει πριν κανει loading τα windows λες να τα έχει παίξει ημητρική?

αυτο το σφαλμα εμενα μου λεει για κατεστραμενο MBR και για αυτο δεν φορτωνει Windows.

αλλα δεν αποκλιεται και η μητρικη.δοκιμασε να ξανακανεις ενα format.

να δουμε τη θα γινει εκει.

Εχω δοκιμασει σταματάει στο 0% και δεν προχωράει...το άφησα υρω στα 30 λεπτααλλα δεν

κανε ενα ελεγχο τους σκληρους και σε αλλο μηχανημα για να δουμε οτι ειναι οκ...

γτ μαλλον μπορει και η μητρικη σου να ειναι off η καποια RAM/PSU

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.