Jump to content

Αγορά νέου τροφοδοτικού

wesker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι την αγορά ενος νέου τροφοδοτικού. Τώρα έχω ένα L&C 600W και σκέφτομαι να πάω σε κάτι πιο αξιόπιστο αλλά ΦΤΗΝΟ! Κοιτούσα Coolermaster Silent Pro M600 Είναι και modular όπως το θέλω. Τι λέτε; Το καλώδιο που έχει είναι ενσωματωμένο είναι μόνο το 24pinο και όλα τα άλλα modular;

Ενσωματομένα πρέπει να είναι και το 24άπινο αλλά και το 8άπινο της μητρικής!

Αλλά γιατί αλλάζεις?

Αφού και πάλι σε 600άρι πας???Γιατί όχι σε μεγαλύτερο να έχεις και ουσιαστικό όφελος?

Μπορει να ειναι και ιδέα μου αλλά τωρα μετα το O/C με τις πτώσεις του ρεύματος αρχισα και δεν το πολυεμπιστευομαι το L&C για λειτουργία του pc 24/7. Έψαξα να δω για προστασία απο υπρταση κλπ και δεν βρήκα τίποτα σχετικο. Ήθελα να δω το μήκος του 24 και του 8 pin, και πήγα σε έναν φίλο που δουλεύει στο πλαισιο να ανοιξουμε ένα να το δω και η απαντηση ήταν "Ωχου ρε μ@λ@κα τώρα, μακρύ ειναι το καλώδιο άντε πάρτο"

To να παει απο passive pfc και γενικοτερα σχεδιαση προηγουμενης δεκαετιας σε κατι πιο συγχρονο (active pfc ,85+ eff) δεν το θεωρει κανεις αναβαθμιση??

Μονο ενα νουμερο μας νοιαζει στην επιλογη νεου τροφοδοτικου??Ποσα watt βγαζει??

Αντε και να επαιρνε με τα 85Ε ενα που βγαζει 1000watt .....τι παραπανω θα του προσφερει απο αυτο που εχει?

Αν εννοεις να δωσει παραπανω λεφτα (120-150Ε) για κατι σφαως ποιοτικοτερο και σε παραπανω watt..δεκτον ...αν και παλι πολλα watt δεν του χρειαζονται ...ουτε τωρα ουτε στο μελλον.

To να παει απο passive pfc και γενικοτερα σχεδιαση προηγουμενης δεκαετιας σε κατι πιο συγχρονο (active pfc ,85+ eff) δεν το θεωρει κανεις αναβαθμιση??

Μονο ενα νουμερο μας νοιαζει στην επιλογη νεου τροφοδοτικου??Ποσα watt βγαζει??

Αντε και να επαιρνε με τα 85Ε ενα που βγαζει 1000watt .....τι παραπανω θα του προσφερει απο αυτο που εχει?

Αν εννοεις να δωσει παραπανω λεφτα (120-150Ε) για κατι σφαως ποιοτικοτερο και σε παραπανω watt..δεκτον ...αν και παλι πολλα watt δεν του χρειαζονται ...ουτε τωρα ουτε στο μελλον.

Αυτή ήταν η αρχική ιδέα. Μιας και άρχισα την αναβάθμιση στο PC (από τον Pentium πήγα σε τετραπύρηνο, καλλίτερη κάρτα γραφικών, μήπως να έπερνα και ένα πιο καλό τροφοδοτικό. Τώρα για τα παραπάνω Watt κάθισα και το σκέφτηκα, και μάλλον δεν μου χρειάζονται. Τουλάχιστον με το σύστημα της υπογραφής μου.

παρολαυτα επειδη δεν κραταμε λαμπιτη παραπονεμενο (:p)

εχει στο amazon.co.uk τα :

corsair HX 650 με κατι λιγοτερο απο 100Ε(87 λιρες)

και

corsair HX 750 με κατι λιγοτερο απο 120Ε(104 λιρες)

(super saver delivery...μεταφορικα 0)

Aν δεν θες να δωσεις λεφτα παρε το πρωτο...αν παλι δεν σε ενοχλει το παραπανισιο 20αρικο παρε το δευτερο...

Αν θες ρίξε και ένα skroutz, γιατί εγώ πήρα το HX750 136 ευρα. :)

Δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τα 90€.....

Αν μπορείς πάρε από εκεί που γράφει ο NTG το HX650 γιατί σίγουρα το αξίζει το παραπάνω 10ευρω!

Αν μπορείς πάρε από εκεί που γράφει ο NTG το HX650 γιατί σίγουρα το αξίζει το παραπάνω 10ευρω!

Προς τα εκεί κλίνω και εγώ.

μην ξεχασεις να κλικαρεις απο κατω εκει που λεει "14 new from £87.28" γιατι σαν πρωτη επιλογη εχει απο μαγαζι στις 90καμποσες λιρες.

μην ξεχασεις να κλικαρεις απο κατω εκει που λεει "14 new from £87.28" γιατι σαν πρωτη επιλογη εχει απο μαγαζι στις 90καμποσες λιρες.

Add to basket, cool! Να σε ρωτήσω, με εγγύηση τι παίζει;

απο την στιγμη που ειναι corsair δεν εχεις λογο να μιλησεις με κανεναν αλλο περα απο την ιδια την εταιρια..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.