ΝTG Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2011 Λειπει η γνωστη troll-οφατσα στον τιτλο.....οψομεθα στο μελλον...Εχω/ειχα μια μητρικη (ιp35 pro) που ξαφνικα τσινισε.....μαλλον.Στα καλα του καθουμενου..-αν και δεν ημουν μπροστα οταν πρωτοξεκινησε- αδυνατει να bootarei ,και μεσω των 2 lcd βγαζει error code "83".( "Save all data in stack back to CMOS " ο,τι και αν σημαινει αυτο.)Παιζει να ερθει στα ισια της με βιοs chip hot swap??Nα ξαναφορτωσω το bios της σε καποια αλλη μητρικη ??Εχει τυχει σε καποιον το ανωθεν προβλημα??Η δεν παιζει ρολο το bios και καπου αλλου εγκειτε το προβλημα?Εχω δοκιμασει να βγαλω μνημες ,καρτες,σκληρο ,καμποσα clear cmos ,βγαλσιμο μπαταριας..παντα δειχνει "83" γυρνανε οι ανεμηστηρες 1 sec βγαζει 2ηχους και συνεχιζει στο ιδιο μοτιβο. (ανεμ.+ηχο). Και παιρνωντας στο β ερωτημα.....θελω απλα 8 mbit rom μητρικη ??(για το hot swap λεω)Η πρεπει να ειναι και ιδιας εταιριας (Αμι/award)??...μιας και ουτως η αλλως με forced flash θα ειναι .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιούνιος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2011 Δεν μου λέει κάτι το error code, το μόνο που χρειάζεσαι είναι 8mbit rom και μετά hot flash!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 21, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 Βγάλε τη μπαταρία και άφησε το με το διακοπτάκι στο CC για μερικά λεπτά εκτός ρεύματος. Όλα τα υπόλοιπα (cpu,ram,psu,vga) δουλεύουν σίγουρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούνιος 21, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 ΠΑρουσιαζει το ιδιο προβλημα με μονο κουμπωμενο το τροφοδοτικο (και cpu) πανω στην μητρικη.Θα δοκιμασω σημερα αλλο psu μπας και ..-αν και δεν το βλεπω μιας και καινουριο ειναι και εκεινο- ..και θα δοκιμασω να βγαλω και το cpu να δω αν θα αλλαξει συμπεριφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιούνιος 21, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2011 Βγάλε και τη μπαταρία για 10 λεπτά και αν μπορείς μέτρησέ τη μήπως θέλει άλλαγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.