cddaraa Φεβρουάριος 7, 2013 #1441 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2013 (edited) [ame] [/ame] Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 7, 2013 από cddaraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Φεβρουάριος 8, 2013 #1442 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Έδωσα μάθημα παρόμοιο με ΑΟΔΕ σήμερα, οπότε ξαναήρθε στο μυαλό μου το έκτρωμα αυτό. Κάθε αναφορά στο ΑΟΔΕ πρέπει να συνοδεύεται και από το απαραίτητο "ΜΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΑΟΔΕ."/rant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 21, 2013 #1443 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Μετά από μια δεκαετία (όταν λέμε για αιώνιους φοιτητές είμαι στο Top 10) σήμερα το πήρα το ρημάδι το πτυχίο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Φεβρουάριος 21, 2013 #1444 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Μετά από μια δεκαετία (όταν λέμε για αιώνιους φοιτητές είμαι στο Top 10) σήμερα το πήρα το ρημάδι το πτυχίο! It ain't over until the fat lady sings Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 21, 2013 #1445 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 It ain't over until the fat lady sings Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 21, 2013 #1446 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2013 Άντε και στα δικά μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάρτιος 5, 2013 #1447 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2013 Διαφωνώ κάθετα με το σχέδιο Αθηνά, αν και προσωπικά πιστευω ότι κάποιες από τις αλλαγές είναι σωστές (με άλλα λόγια, μακάρι ο Σημίτης να μην είχε φτιάξει ΤΕΙ στην άνω Κολοπετινίτσα).Anyway, έγιναν κάποιες αλλαγές στο σχέδιο Αθηνά, το τραγικό όμως είναι να δείτε ποιες σχολές που δεν καταργούνταν/απορροφούνταν, τώρα θα καταργηθούν/απορροφηθούν, και ποιες που καταργούνταν/απορροφούνταν, τώρα θα την γλυτώσουν.Στην πρώτη κατηγορία, έχουμε σχολές αυτοματισμού, ηλεκτρολογίας και ζωικής παραγωγής (δηλαδή κατα την γνώμη μου σχολές που μπορούν να προσφέρουν στην βιομηχανική / κτηνοτροφική ανάπτυξη της χώρας.Στην δευτερη κατηγορία έχουμε 2 σχολές Σλαβικών σπουδών (!), και πολλές καλούλες σχολές που όμως είναι στην Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και τον Πειραιά, οπότε, (πάλι κατά την γνώμη μου) μια απορρόφηση από άλλες σχολές αυτών τον πόλεων θα ήταν "βολική".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 5, 2013 #1448 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2013 εδώ στην ΣΤΕΦ Αθήνας ήθελαν να βάλουν την κλωστοϋφαντουργία ....και έτσι η αξιολόγηση για τα μεταπτυχιακά θα ήταν αρνητική οπότε το μεταπτυχιακό του τμήματος μου καπουτ !!!επίσης Παρασκευή βγήκε πρώτη φορά και την Δευτέρα είχε φτάσει Version 4μην λέμε και ότι θέλουμε είναι fail Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 6, 2013 #1449 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2013 Είναι διφορούμενο, από τη μία έχουμε ένα κάρο σχολές που δεν έχουν επαφή με το περιβάλλον (π.χ. θεολογία, πάντειος, θεωρητικές/φιλολογικές σπουδές = μηχανή ανέργων) αφετέρου έχουμε ωραία εξειδικευμένα ΤΕΙ τα οποία όμως δεν έχουν το προσωπικό που θα έπρεπε. Αν οι καθηγητές των ΑΕΙ είναι προβληματικοί, των ΤΕΙ πολλές φορές είναι χειρότεροι.Τώρα όσον αφορά τη γεωπολιτική θέση, από τη στιγμή που πρόκειται για δημόσια ιδρύματα και όχι για ιδιωτικές εταιρίες, θα έπρεπε να ακολουθούν το δημόσιο χαρακτήρα και να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται οι κάτοικοι. Δηλαδή, όταν το 50% του πληθυσμού μένει Αθήνα, πρέπει 50% των εισακτέων να μπαίνουν Αθήνα, και αντίστοιχα τα ποσοστά για τις άλλες πόλεις. Και στην Αγγλία έχουν πανεπιστήμιο και κολλέγιο κάθε 2 μίλια, αλλά όλα αυτά δεν βασίζονται τόσο στο κρατικό χρήμα αλλά στα δίδακτρα. Το να συντηρείς πανεπιστήμια στην επαρχία είναι σίγουρα καλό για την επαρχία ( π.χ. ΤΕΙ Καλαμάτας, ας μας πει πιο πολλές πληροφορίες ο [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] ) αλλά το κόστος του να μετακομίσεις από Αθήνα -> Καλαμάτα δεν είναι αμελητέο, ιδιαίτερα δε στην Ελλάδα που δεν υπάρχει η έννοια της ιδιωτικής φτηνής φοιτητικής εστίας ΚΟΝΤΑ στο Πανεπιστήμιο αλλά θα πρέπει να βρεις διαμέρισμα, πληρώνοντας πρακτικά ενοίκιο για βίλα ενώ νοικιάζεις μια τρύπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 13, 2013 #1450 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 (edited) Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 13, 2013 από Dr.Paneas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 13, 2013 #1451 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 καλά ότι να ναι !πόσο μα πόσο θα πέσουμε τόσο χαμηλά !Σήμερα κάνανε συνέλευση με αφορμή το φοβερό σχέδιο Αθηνά !μην τα πολυλογώ αντί να πούνε την αλήθεια- Ότι ξέρετε κάτι, βαριόμαστε να κάνουμε μάθημα για αυτό κλείνουμε την ΣΤΕΦ για να κάνουμε 5ήμερο στα σπίτια μας .... κάθονται και λένε ένα κάρο @@@@@ριεςκαι μην γυρίσει και πει κανένας είναι σύμπτωση γιατί συμπτώσεις δεν υπάρχουν :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deschaine Μάρτιος 13, 2013 #1452 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 ΤΕΙ Πειραιά και εσύ? Οι Γεν. Συνελέυσεις της ΣΤΕΦ είναι ΠΑΝΤΑ εμετός, κυρίως λόγω των κομματόσκυλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 13, 2013 #1453 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 Καλα και εμας μια απο τα ιδια ειναι απο πεμπτη μεχρι εχτες αναστολη , σημερα το μεσημερι ΓΣ και απο αυριο κατι ακουσα παλι οτι δε θα γινουν καποια μαθηματα... Μετα αντε να μιλησεις με καθηγητη σε email , ποσο μαλλον να τον βρεις απο κοντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 13, 2013 #1454 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 ΤΕΙ Πειραιά και εσύ? Οι Γεν. Συνελέυσεις της ΣΤΕΦ είναι ΠΑΝΤΑ εμετός, κυρίως λόγω των κομματόσκυλων.ΤΕΙ Αθήνας τα ίδια shit παντού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάρτιος 13, 2013 #1455 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 (edited) [MENTION=364]Dr.Paneas[/MENTION] Ωραίος.. φευγει ΦΒ..[MENTION=14318]ARMAGEDDON[/MENTION] Δεν σε καταλαβαίνω, διαφωνείς με το σχέδιο Αθηνά, αλλά δεν συμφωνείς με την κατάληψη ως μοχλό πίεσης? Με τι θα συμφωνούσες για να μην εφαρμοστεί?[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] Πες μου κάτι, οι καθηγητές των υπο κατάργηση / συγχώνευση τμημάτων δηλαδή συμφωνούν με το σχέδιο Αθηνά? Μου φαίνεται περίεργο να συμφωνούν, και εφόσον διαφωνούν μου φαίνεται περίεργο να μην είναι μαζί με τους φοιτητές σε αυτό, και άρα να μην απαντήσουν σε mail ktl. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 13, 2013 από Myralis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deschaine Μάρτιος 13, 2013 #1456 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 oρισμένοι καθηγητές συμφωνούν, ορισμένοι όχι, άλλοι έχουν τις δικές τους προτάσεις για την υλοποίηση του.π.χ. στο τμήμα μου συγκεκριμένη καθηγήτρια μόνο που δεν πανηγύριζε όταν ακούστηκε το ενδεχόμενο να ενωθούμε με ένα άλλο του ΤΕΙ, διότι στο άλλο τμήμα δεν υπήρχε μόνιμος καθηγητής που να κάνει τα δικά της μαθήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 13, 2013 #1457 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 Myralis σταμάτα να παίρνεις ότι σου δίνουν εκει πάνω (χωρίς παρεξήγηση) μάλλον σε χαλάει το κλίμα .Θέλεις πίεση κάνε κατάληψη μέχρι τις 13/3/2014 γιατί δεν κάνεις ?γιατί θέλεις και τον σκύλο και την γκόμενα και την γυναίκα χορτάτη ! γίνεται ? δεν γίνετε ! εμα πια κόψτε το χόρτο της ψευτοεπανάστασηςΑυτές οι καταλήψεις και γενικά όλο το σκηνικό με τις πορείες δεν πιάνουν τώρα πια το 2013 !Πάμε παρακάτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 13, 2013 #1458 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 Οι καθηγητες και τα κομματα-παραταξεις κανουν τα παντα να περασει το αθηνα οι καταληψεις γινονταιγια τα ματια του κοσμου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 13, 2013 Author #1459 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 [MENTION=2868]Myralis[/MENTION]Μπορείς να μου δώσεις μερικά επιχειρήματα σχετικά με το πώς ακριβώς πιέζουν οι καταλήψεις, ποιους (περα από τους λίγους που θέλουν να τελειώσουν κανονικά) και με ποιο τρόπο; Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάρτιος 13, 2013 #1460 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 [MENTION=2868]Myralis[/MENTION]Μπορείς να μου δώσεις μερικά επιχειρήματα σχετικά με το πώς ακριβώς πιέζουν οι καταλήψεις, ποιους (περα από τους λίγους που θέλουν να τελειώσουν κανονικά) και με ποιο τρόπο; Τα έχω γράψει και μια και δυο φορές, δεν θα τα ξαναγράψω. Συνοπτικά, αν γίνουν σωστά πιέζουν. Και με το σωστά εννοώ να ενημερώσουν τον κόσμο, να πάρουν την κοινωνία μαζί τους. Κανείς υπουργός δεν θέλει την ομάδα που "υπουργεί" μέσα στα πόδια του, να φωνάζει όλη μέρα και να κλείνει την Αθήνα με διαδηλώσεις συνέχεια και να μην λειτουργεί όπως πρέπει. Και να θυμήσω ότι πριν χρόνια, το 2006-2007, το φοιτητικό κίνημα κατάφερε να μην περάσει η αναθεώρηση του Άρθρου 16 του Συντάγματος.Οι λίγοι που θέλουν (και μπορούν) να τελοιώσουν κανονικά ας τους επιτραπεί να τελοιώσουν, αλλά μόνο αυτοί.Myralis σταμάτα να παίρνεις ότι σου δίνουν εκει πάνω (χωρίς παρεξήγηση) μάλλον σε χαλάει το κλίμα .Και παρεξηγούμαι, και εκνευρίζομαι όταν επιτίθεσαι έτσι χωρίς λόγο.Θέλεις πίεση κάνε κατάληψη μέχρι τις 13/3/2014 γιατί δεν κάνεις ?γιατί θέλεις και τον σκύλο και την γκόμενα και την γυναίκα χορτάτη ! γίνεται ? δεν γίνετε ! εμα πια κόψτε το χόρτο της ψευτοεπανάστασηςΌχι, γιατί τα θέλεις όλα, αλλά γιατί πρέπει να είσαι ευέλικτος, πρέπει να μπορείς να ενημερώνεις τον κόσμο, και πρέπει να σφιγμομετρείς τους συναδέλφους σου συνέχεια. Αν πεις έναν μήνα κατάληψη, και το ψηφίσουνε, την πρώτη βδομάδα θα είναι όλα καλά, την τρίτη βδομάδα, όλοι θα έχουν πάει σπίτια τους... Αυτές οι καταλήψεις και γενικά όλο το σκηνικό με τις πορείες δεν πιάνουν τώρα πια το 2013 !Ναι ε? Πες μου τότε γιατί δεν έχουμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ αυτή την στιγμή αφού με τις εκλογές του 2009 τώρα θα είχαμε κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου.Οι καθηγητες και τα κομματα-παραταξεις κανουν τα παντα να περασει το αθηνα οι καταληψεις γινονται για τα ματια του κοσμου.Say whaaaaat??Μάλλον άλλος πίνει διάφορα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts