SirDiman Σεπτέμβριος 2, 2012 #1161 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 (το βαζω και εδω απο το θεμα με τις ειδησεις http://www.thelab.gr/1063332695-post4805.html) τα οποία όμως στο τέλος του έτους θα έπρεπε να επιστρέψουν Δηλαδι προτιμάς να μην εχεις ουτε καν ηλεκτρονικη εκδοση του βιβλίου μολις τελειώσεις τη σχολη? Ας δωσουν τη δυνατητα σε οποιον θελει να τα παρει ηλεκτρονικα και οχι να ειναι αναγκαστική η αντικατάσταση με ηλεκτρονική εκδοση οπως κάνουν τωρα, σοβαρά τωρα, το μονο που θα γλυτώσουν ειναι το χαρτι και τα μελάνια, τα δικαιώματα τα εισπράττουν κανονικα οι εκδοτες (και μαλιστα με μεγαλυτερο κέρδος απο οτι στην εντυπη μορφη) Στο κατω κατω εγω θελω να εχω ενα βιβλιο στη βιβλιοθηκη μου να μπορω να το κοιταξω και στο μελλον.(το οτι θα ειναι ετεροχρονισμένα δεν το δέχομαι, δεν ισχύει πάντα) Ενας φιλοσοφος καποτε ειχε πει εκει που σημερα καινε βιβλια αυριο θα καινε ανθρώπους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 2, 2012 #1162 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Εμένα δεν με βολεύει το διάβασμα στον υπολογιστή. Εμένα δε με βολεύει το διάβασμα, γενικώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Σεπτέμβριος 2, 2012 #1163 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 (το βαζω και εδω απο το θεμα με τις ειδησεις http://www.thelab.gr/1063332695-post4805.html)Δηλαδι προτιμάς να μην εχεις ουτε καν ηλεκτρονικη εκδοση του βιβλίου μολις τελειώσεις τη σχολη? Ας δωσουν τη δυνατητα σε οποιον θελει να τα παρει ηλεκτρονικα και οχι να ειναι αναγκαστική η αντικατάσταση με ηλεκτρονική εκδοση οπως κάνουν τωρα, σοβαρά τωρα, το μονο που θα γλυτώσουν ειναι το χαρτι και τα μελάνια, τα δικαιώματα τα εισπράττουν κανονικα οι εκδοτες (και μαλιστα με μεγαλυτερο κέρδος απο οτι στην εντυπη μορφη) Στο κατω κατω εγω θελω να εχω ενα βιβλιο στη βιβλιοθηκη μου να μπορω να το κοιταξω και στο μελλον.(το οτι θα ειναι ετεροχρονισμένα δεν το δέχομαι, δεν ισχύει πάντα) Ενας φιλοσοφος καποτε ειχε πει εκει που σημερα καινε βιβλια αυριο θα καινε ανθρώπους! Εγώ δεν είπα ότι δε θέλω να έχω κάποια βιβλία. Αλλά πολλά είμαι σίγουρος ότι δε θα μου χρειαστούν. Γι' αυτό και όσα δω ότι αξίζουν ναι θα τα αγόραζα στην τιμή που τα παίρνει το κράτος. Επίσης δε διαφωνώ με την ηλεκτρονική έκδοση. Άλλωστε το έγραψα και πιο πάνω με ένα kindle + pdfs θα ήμουν οκ (προσωπικά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Σεπτέμβριος 2, 2012 #1164 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 [MENTION=9381]papajim[/MENTION] και λοιποί πολυτεχνειάδες, έχει ακουστεί τπτ για καταλήψεις τις επόμενες βδομάδες με αφορμή το συγκεκριμένο ζήτημα? Πλάκα θα έχει να με κάψουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Σεπτέμβριος 2, 2012 #1165 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 [MENTION=9381]papajim[/MENTION] και λοιποί πολυτεχνειάδες, έχει ακουστεί τπτ για καταλήψεις τις επόμενες βδομάδες με αφορμή το συγκεκριμένο ζήτημα? Πλάκα θα έχει να με κάψουν... Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάτι. Αν και πιστεύω πως ότι είναι να γίνει θα γίνει μετά την επαναληπτική. Αφού την ξεκινήσαμε ας την τελειώσουμε την τιμημένη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 2, 2012 #1166 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 @papajim και λοιποί πολυτεχνειάδες, έχει ακουστεί τπτ για καταλήψεις τις επόμενες βδομάδες με αφορμή το συγκεκριμένο ζήτημα? Πλάκα θα έχει να με κάψουν... Κατάληψη μέχρι το Πάσχα έχω ακούσει εγώ :jester: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Σεπτέμβριος 2, 2012 #1167 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάτι. Αν και πιστεύω πως ότι είναι να γίνει θα γίνει μετά την επαναληπτική.Αφού την ξεκινήσαμε ας την τελειώσουμε την τιμημένη Δεν πιστεύω να σας έπιασε προκοπή τώρα πίσω πίσω και να τελειώνετε πριν τις 20 του μήνα εεε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Σεπτέμβριος 2, 2012 #1168 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Δεν πιστεύω να σας έπιασε προκοπή τώρα πίσω πίσω και να τελειώνετε πριν τις 20 του μήνα εεε? Ναι σιγά... 1 Οκτώβρη τελειώνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 2, 2012 #1169 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 17 here Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Σεπτέμβριος 2, 2012 #1170 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 17 here Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 3, 2012 #1171 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2012 Αυτη χώρα ρε παιδί μου... δείχνει καθημερινά την αγάπη της για τα γράμματα και τις σπουδές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Σεπτέμβριος 4, 2012 #1172 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 Τα ειδικά μισθολόγια τινάζουν στον αέρα την εξεταστική - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Σεπτέμβριος 4, 2012 #1173 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 ΤΕΙ: Απεργούν όλη την άλλη εβδομάδα οι καθηγητές για τις περικοπές στις αποδοχές τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Σεπτέμβριος 4, 2012 #1174 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 Ακλαφτη πηγε, ουτε ενα μαθημα δε προλαβαμε να περασουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Σεπτέμβριος 4, 2012 #1175 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 Διακόπτεται από τη Δευτέρα η εξεταστική στα ΑΕΙ λόγω απεργίας | κοινωνια | ethnos.grnot a single fak was given about teh books... θα μου πεις αυτοι θα τα πληρωνουν? Να σωσουν τον πωλο τους κοιτανε... λογικο... ουτε εμεις θα κατεβαιναμε σε πορεια για τα λεφτα τους : D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 4, 2012 #1176 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 Μπράβο ρε. :suicide: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Σεπτέμβριος 4, 2012 #1177 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 τελεια...χειμερινο εξαμηνο δεν βλεπω να κανουμεκαι πανω που τελειωνα 26 και χαιρομουν.δεν θα εχω δικαιολογιες τωρα για να μην διαβασω τα χρωστουμενα γαμωτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 4, 2012 #1178 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 χααχαχαχα όταν εγώ τα έλεγα κοροϊδεύανε μερικοί !(μέχρι και ΔΑΠΙΤΕΣ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Σεπτέμβριος 4, 2012 #1179 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2012 ας τραβηξουν οι ζεστες, δεν εχω κανενα προβλημα να συνεχισω τα μπανακια μου καλαματα ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 5, 2012 #1180 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2012 Κύριε Αρβανιτόπουλε, κλείστε τους"Φροντιστήρια που ειδικευόντουσαν στην προετοιμασία των παιδιών για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, μετατρέπουν σωρηδόν τον εαυτό τους σε ιδιωτικά σχολεία ή μάλλον σε ιδιωτικά λύκεια. Κάνουν αίτηση στο υπουργείο Παιδείας, παίρνουν την άδεια λειτουργίας και στη συνέχεια συνεχίζουν να δουλεύουν ως φροντιστήρια.Μέσα στο «πακέτο» που προσφέρουν αυτοί οι «επιχειρηματίες», υπάρχουν τέσσερα «ελκυστικά» πλεονεκτήματα για τους μαθητές αλλά και για όσους γονείς έχουν μοναδικό στόχο την εισαγωγή του παιδιού τους στα πανεπιστήμια:1. Λιγότερη συνολική κούραση για το παιδί, αφού δεν μπαίνει πρωί και απόγευμα στην αίθουσα.2. Μεγαλύτερη προετοιμασία στα λίγα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν για τις εξετάσεις, αφού επί δυο ή τρία χρόνια διδάσκονται μόνο αυτά και όχι τα υπόλοιπα «άχρηστα».3. Εκ’ των προτέρων διαβεβαίωση για άριστα στους βαθμούς όλων των μαθημάτων, είτε τα διδάσκονται είτε όχι. Ως γνωστόν, ο βαθμός επίδοσης στο λύκειο, μετρά στην συλλογή μορίων για εισαγωγή.4. Ελάχιστη πρόσθετη επιβάρυνση απ’ αυτά που ούτως ή άλλως θα πλήρωναν οι γονείς για φροντιστήριο, η οποία όμως αντισταθμίζεται από τα ολοφάνερα συνολικά «οφέλη».." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts