lelekasin Δεκέμβριος 20, 2011 #721 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 [MENTION=4080]darien[/MENTION] θα με βοηθούσες πάρα πολύ άμα μου τις έδεινες η εδώ η πες να σου στείλω το μαιλ με πμ.χρειάζομαι ένα πάτημα για να ξεκινήσω την πτυχιακή Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Δεκέμβριος 20, 2011 #722 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 C++ Math_4.pdf - File Shared from Box - Free Online File Storageδεν είναι και πολλά δυστυχώς, έχει και c++ μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelekasin Δεκέμβριος 20, 2011 #723 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 ευχαριστώ πολύ darien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 20, 2011 #724 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 άκουσα κάτι για "δώρο" κάποια λεφτά ή επιταγές για λάπτοπ για όσους πέρασαν φέτος στο πανεπιστήμιο.Τι παίζει; Δε θα ρωτούσα αν δεν άκουγα ότι πήγαν στο δημαρχείο και πήραν 2 συμφοιτήτριες που περάσαν με πολύ πιο χαμηλό βαθμό από εμένα. Γιατί ήξερα για κάτι τέτοια,αλλά μόνο για τους πρώτους της σχολής νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 20, 2011 #725 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 (edited) άκουσα κάτι για "δώρο" κάποια λεφτά ή επιταγές για λάπτοπ για όσους πέρασαν φέτος στο πανεπιστήμιο.Τι παίζει; Δε θα ρωτούσα αν δεν άκουγα ότι πήγαν στο δημαρχείο και πήραν 2 συμφοιτήτριες που περάσαν με πολύ πιο χαμηλό βαθμό από εμένα. Γιατί ήξερα για κάτι τέτοια,αλλά μόνο για τους πρώτους της σχολής νομίζω.για πείτε μπας και πάρουμε κανένα λαπτοπεδιτ οχοαοχαοαοχαοχοααχαοχhttp://www.destinpsifiaka.gr/SEligible Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 20, 2011 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Δεκέμβριος 20, 2011 #726 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 ^Αυτό ίσχυε μέχρι το 2009. Πέρυσι δεν έδωσαν τπτ όσα μόρια κι αν είχαμε βγάλει και το λέω με σιγουριά, γιατί ξέρω πολλά παιδιά που είχαν 19500+ μόρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 20, 2011 #727 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 ^Αυτό ίσχυε μέχρι το 2009. Πέρυσι δεν έδωσαν τπτ όσα μόρια κι αν είχαμε βγάλει.πως το καλό πήραν οι φίλοι του hydra γρήγορα τις κάμερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 20, 2011 #728 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 Πρέπει να έχει να κάνει με το χαρτί φορολογίας που μας έδωσαν και το οικογενειακό εισόδημα αν κατάλαβα.Πάντως οι κοπέλες πήραν ,η μία απ'το Δημαρχείο Πειραιώς και η μία από το Αθηναίων 500 ευρώ και έπαινο. Εγώ πάντως είμαι από τους πρώτους της σχολής με βάση τη βαθμολογία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 20, 2011 #729 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 όπως και να έχει κυνήγησε την επιδότηση αφού μπήκες και από τους πρώτους ... το θέμα είναι ότι με ποιο πρόγραμμα τα πήραν στο net δεν βρίσκω τίποτα για επιδοτήσεις λαπτοπ στους φοιτητές ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 20, 2011 #730 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 Ούτε εγώ βρίσκω ,θα ξαναρωτήσω τις συμφοιτήτριες.Για να πήραν πρέπει να έχει να κάνει με το εισόδημα. (να παίρνουν τα χαμηλά εισοδήματα δηλαδή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Δεκέμβριος 20, 2011 #731 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 Ίσως να είναι κάποιο πρόγραμμα των δήμων κι όχι του υπουργείου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Δεκέμβριος 20, 2011 #732 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 Φιλος (αριστουχος) ειχε παρει απο τραπεζα 1Κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Δεκέμβριος 20, 2011 #733 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 Φιλος (αριστουχος) ειχε παρει απο τραπεζα 1Κ.Ναι ισχύει αυτό... Η "ευρωτράπεζα" μέχρι και πέρυσι έδινε στον πρώτο στο σχολείο κάθε περιοχής-δήμου (νομίζω) 1κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Δεκέμβριος 20, 2011 #734 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2011 φίλος πήρε αυτό το 1κ πριν καμιά βδομάδα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 21, 2011 #735 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Φίλος που πέρασε ΣΜΑ πήρε το 1k και ένα laptop από την αεροπορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 21, 2011 #736 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Ζω στην πιο τέλεια χώρα! Ανταμοίβουν τους παπαγάλους. Καλά klein. Εμείς το πράτουμε για το πνεύμα! Δε συμπλέουμε με το κυρίως ρεύμα! Σήμερα άκουσα πάντως από έναν φίλο και το άλλο,ότι λέει,παίρνουμε και αμοιβή κάθε εξάμηνο ή έτος αν είμαστε οι πρώτοι σε βαθμούς στο τμήμα μας στην εξεταστική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Δεκέμβριος 21, 2011 #737 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 αυτο εδω το ξερετε?Iteanews: ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Δεκέμβριος 21, 2011 #738 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 (edited) O φιλος παντως δεν ηταν παπαγαλος. (Οκ παπαγαλισε ΑΟΔΕ κλπ, αλλα προφανως οχι στα καθαρα 20αρια σε Μαθ Κατ. Φυσ Κατ. και Φυσ. Γεν, πληροφορικη πηρε 19.9 ). [MENTION=14956]uNick[/MENTION], ναι. Μονο 2 ξερω που καταφεραν και το πηραν. Νομιζω πως και τα ορια πλεον εχουν ανεβει... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 21, 2011 από z3et Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Δεκέμβριος 21, 2011 #739 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 καθαρα 20αρια σε Μαθ Κατ. Φυσ Κατ. και Φυσ. Γεν, πληροφορικη πηρε 19.9 ). ντροπή και αίσχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 21, 2011 #740 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 ε αν είναι δυνατόν δεν θυμήθηκε να γράψει ένα κόμμα και του έκοψε 0,1 ντροπή και αίσχος στον βαθμολογητή για αυτό το απάνθρωπο κόψιμο 0,1 ...εμένα γιατί όταν ακούω για 20αρια στις πανελλήνιες μου γυρνάνε τα έντερα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts