papajim Σεπτέμβριος 29, 2011 #581 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2011 [MENTION=12577]johnymag[/MENTION]Yeap ισχύει. Συγκέντρωση είναι στις 12:00 στα Προπύλαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 29, 2011 #582 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2011 Εμείς (ΗΜΜΥ ΕΜΠ) συνεχίζουμε κατάληψη μέχρι την άλλη Πέμπτη, όπου και θα γίνει νέα συνέλευση...κι εμείς... Λογικά η εξεταστική χάθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Σεπτέμβριος 29, 2011 #583 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2011 Δε νομίζω να χαθεί, απλώς δε θα δοθεί τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 1, 2011 #584 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 Τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, ΤΕΙ και άλλες εκπαιδευτικές δομές στις διεθνείς λίστες ταξινόμησης (ranking). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Οκτώβριος 1, 2011 #585 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 Τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, ΤΕΙ και άλλες εκπαιδευτικές δομές στις διεθνείς λίστες ταξινόμησης (ranking).Υποτίθεται είναι καλά τα αποτελέσματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 1, 2011 #586 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 Χαλια δεν ειναι σιγουρα. Πιστευω ειναι οκ για την κατασταση των ΑΕΙ στη χωρα μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Οκτώβριος 1, 2011 #587 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 Χαλια δεν ειναι σιγουρα. Πιστευω ειναι οκ για την κατασταση των ΑΕΙ στη χωρα μας...ανάμεσα στο 1 και στο 340 έχω την εντύπωση πως υπάρχουν πανεπιστήμια στην Αφρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 1, 2011 #588 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 Γιατι οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Οκτώβριος 1, 2011 #589 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 Σημασία δεν έχει η ήπειρος στην οποία βρίσκονται αλλά σε πιο μέρος της ηπείρου, γιατί δεν είναι όλες η χώρες της Αφρικής σε πλήρη εξαθλίωση...Νομίζω το 340 δεν είναι και τόσο κακό, αν αναλογιστεί κανείς ότι μαθήματα δεν γίνονται και ότι έχει απομείνει πάμε να το καταστρέψουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Οκτώβριος 2, 2011 #590 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2011 Ξύλο και καράτε στον 'Αρη Πορτοσάλτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 2, 2011 #591 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2011 Και.... το πολυ χρημα σε κανει Παύλο Τσίμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Οκτώβριος 2, 2011 #592 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2011 Και ο πολύς ο ΣΚΑΪ, τη μέρα σου γ@μάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 2, 2011 #593 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2011 τι έχει παιχθεί με το ΣΚΑΪ τις τελευταίες μέρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Οκτώβριος 2, 2011 #594 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2011 [MENTION=4171]deninho[/MENTION] Έχω την εντύπωση πως ο ΣΚΑΪ είναι υπερ του κινήματος τον ανοιχτών σχολών. Έτσι προωθούν τις ανοιχτές σχολές και "φιμώνουν" όσους θέλουν να υπερασπιστούν τις κλειστές. Δηλαδή, έχω πετύχει φάση στο ΣΚΑΪ που λέει μέσω τηλεφώνου κάποιος στον κ. Πορτοσάλτε: Εγώ θέλω να σας πω για τις κλειστές σχολές και να του λέει ο κ. Πορτοσάλτε: Γεια σας κύριε καληνύχτα δε μας ενδιαφέρει σήμερα αυτό (ενώ οι άλλοι μίλαγαν άνετα για το άνοιγμα το σχολών) και του κλείνουν το τηλέφωνο... U MAD BRO ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Οκτώβριος 2, 2011 #595 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2011 Πορτοσάλτε: Θες κλειστή σχολή; Άντε γεια ρε! Σουρωτήρι στον έχω κάνει. Έτσι περνάνε οι ψηφοφορίες για τις ανοιχτές σχολές. Συνοδευόμενο πάντα από την ανάλογη επίδειξη με σουρωτήρι και νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Οκτώβριος 5, 2011 #596 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2011 Μπορεί να υπάρξει φοιτητικό κίνημα χωρίς καταλήψεις; | Εδώ Πολυτεχνείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Οκτώβριος 6, 2011 #597 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 teilarblog.gr: Κατάληψη μέχρι την Πέμπτη 13-10-2011:clap:Μ@λ@κ3ς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Οκτώβριος 6, 2011 #598 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 ΤΟ ΒΗΜΑ - Καταλήψεις-Νομοσχέδιο Παιδείας - γνώμες - Γνώμες αναγνωστών Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 6, 2011 #599 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 (edited) Μετά από μία massive συνέλευση με 730 άτομα, η σχολή άνοιξε. Επιτέλους. Φαίνεται ότι δυστυχώς πρέπει να περάσουν 5-6 βδομάδες για να κατέβει ο φοιτητής στη συνέλευση να ψηφίσει... Ακούγεται τώρα ότι από βδομάδα θα μαζευτούν υπογραφές από γνωστή παράταξη για νέα συνέλευση με σκοπό να ξανακλείσει... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 6, 2011 από nickstamat Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 6, 2011 #600 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Ανοίξαμε κι εμείς. Αναμένουμε κι εμείς κάτι ανάλογο με την τρίτη γραμμή του nickstamat. Αυτό έχει ήδη γίνει στη Φιλοσοφική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts