TheHacker Δεκέμβριος 9, 2014 #1961 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Εχουν χωθει 10 αρουγκανοι στο δωματιο των server και εχουν "ξεμπριζωσει" τα παντα ....ειμαστε σοβαροι! Σοβαροι hackeraδες υπαρχουν στην πληροφορικη xD ..ουτε ενα server δν μπορουν να ρηξουν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TechMonkey Δεκέμβριος 9, 2014 #1962 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 (edited) Ο Στέφανος, νομίζω έτσι τον λένε, στα εργαστήρια, μας είπε πως πήγε κάποιος με λοστό και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα. Είδαν ότι τα κατάφερνε και τους κλείσαν μόνοι τους για να μην τους ρημάξει. Έτσι μας είπε... Τώρα για τον φίλτατο @deninho : Αποφασίστηκε κατ' αρχήν να ανοίξει ο σέρβερ, που είναι ανοιχτός από το πρωί σήμερα. Επειδή στην προηγούμενη συνέλευση υπήρχε μικρή προσέλευση, ίσα για να είναι "νόμιμη" απ' ότι έχω καταλάβει, αποφασίστηκε να ανέβει το κατώτερο όριο. Κάποιος από το φυσικό, αν υπάρχει, να επιβεβαιώσει πως αυτοί ψήφισαν να παραμείνει κλειστός ο server. Και μετά λέει πως πέρασαν ψηφίσματα για να έχει συγκεκριμένο χρόνο που είναι στο βάθρο ο κάθε ομιλητής, ανάρτηση κειμένου απολογίας για την κατάληψη (!), ψήφισης με πάσο και να μην επηρεάζουν οι αποφάσεις του τμήματος μας όλο το ΕΚΠΑ. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2014 από TechMonkey 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 9, 2014 #1963 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 ναι, κάτι τέτοιο ψήφισαν στο φυσικό. Επί της ουσίας, ούτε κατάληψη στο noc, ούτε κατάληψη στο τμήμα. Κανονικά μαθήματα από αύριο. Κορέκτ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TechMonkey Δεκέμβριος 9, 2014 #1964 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2014 Από πλευράς μας, του τμήματος μου, ναι Και γίνονται όλα τα μαθήματα και τα εργαστήρια, γιατί υπήρξαν παρατράγουδα την Δευτέρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 23, 2014 #1965 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2014 http://theanofotiou.gr/index.php/2014-10-10-12-22-42/2014-10-10-12-23-12/292-th-fotiou-stin-olomeleia-gia-ti-synallagi-tou-ypourgoy-paideias-me-tin-dap-22-12-2014 Ανεξάρτητη ΔΑΠ.. Μόνο φίφες δεν της παίρνει ο υπουργός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 23, 2014 #1966 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2014 τωρα που το ΚΚΕ εχει πεθανει , γιατι υπαρχουν οι ΚΝΕιτες ? κανονικα δεν πρεπει να μετονομαστουν σε Συριζεους ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 23, 2014 #1967 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2014 τωρα που το ΚΚΕ εχει πεθανει , γιατι υπαρχουν οι ΚΝΕιτες ? κανονικα δεν πρεπει να μετονομαστουν σε Συριζεους ?Τρολλ much? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 23, 2014 #1968 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2014 Τρολλ much? το εννοω η δαπ ειναι της ΝΔ η πασπ του πασοκ η κνε ηταν με το ΚΚΕ , αλλα πλεον ειναι στο 3-4% , οποτε μαλλον πρεπει να γινουν κοννε με συριζα λογο του 25% θα μου πεις βεβαια πως ΚΝΕ= κουμουνιστικη νεολαια ελλαδος παρολαυτα ακομα για το ΚΚΕ μιλανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 23, 2014 #1969 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2014 Το σκεπτικό σου θα ήταν σωστό, αν είχε κάνει συγκυβερνηση ΚΚΕ και σ(φ)υριζα μαζί, στις εκλογές του 2012. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 23, 2014 #1970 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2014 το εννοω η δαπ ειναι της ΝΔ η πασπ του πασοκ η κνε ηταν με το ΚΚΕ , αλλα πλεον ειναι στο 3-4% , οποτε μαλλον πρεπει να γινουν κοννε με συριζα λογο του 25% θα μου πεις βεβαια πως ΚΝΕ= κουμουνιστικη νεολαια ελλαδος παρολαυτα ακομα για το ΚΚΕ μιλανε Ok Sorry τότε. Η ΚΝΕ ήταν και είναι η νεολαία του ΚΚΕ, όπως η Νεολαία ΠΑΣΟΚ είναι η νεολαία του ΠΑΣΟΚ και η ΟΝΝΕΔ είναι η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας.Η φοιτητικές παρατάξεις έχουν άλλα ονόματα, Πανσπουδάστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ) για το ΚΚΕ, ΠΑΣΠ του ΠΑΣΟΚ, και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της ΝΔ.Αντίστοιχα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και στις σχολές είναι η Αριστερή Ενότητα. Τώρα, αυτό που πρέπει να καταλαβεις είναι ότι πολύ μικρή σχέση έχουν τα εκλογικά αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών με αυτά των βουλευτικών, και όπως μπορείς να δεις εδώ στις τελευταίες φοιτητικές εκλογές η ΠΚΣ πέρασε δευτερη. Αλλά ακόμα και να μην συνέβαινε κάτι τέτοιο, η ΠΚΣ με την Αρ.Εν. σφάζοντε όσο και το ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ οπότε κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν ποτέ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 23, 2014 #1971 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2014 (edited) αχααααα οπως καταλαβες δεν ασχολουμε με αυτα παντος ετσι για να γινετε κουβεντα , τει πειραια πλεον πασπ και δαπ εχουν πεθανει , μονο η κνε μενει ζωντανη(μαζι με τους υπολοιπους παρομοιους μαλλον επιδη τα ατομα που την απαρτιζουν ειναι αιωνιοι) και καθε μερα εχουν κατι τεραστια ηχεια και ακουνε alternative , φυσικα η φασαρια ειναι αφορητη . Μαλιστα πολλες φορες που σχολαω κατα τις 7 , τους εχω ποιασει να βαζουν projector για προβολη κουλτουριαρικης ταινιας Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 23, 2014 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Δεκέμβριος 23, 2014 #1972 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2014 τους εχω ποιασει να βαζουν projector για προβολη κουλτουριαρικης ταινιας Να συλληφθούν πάραυτα οι τεντυμπόυδες! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 23, 2014 #1973 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2014 παντος ετσι για να γινετε κουβεντα , τει πειραια πλεον πασπ και δαπ εχουν πεθανει , μονο η κνε μενει ζωντανη(μαζι με τους υπολοιπους παρομοιους μαλλον επιδη τα ατομα που την απαρτιζουν ειναι αιωνιοι) και καθε μερα εχουν κατι τεραστια ηχεια και ακουνε alternative , φυσικα η φασαρια ειναι αφορητη . Μαλιστα πολλες φορες που σχολαω κατα τις 7 , τους εχω ποιασει να βαζουν projector για προβολη κουλτουριαρικης ταινιας Δεν με νοιάζει :P Έχω αφήσει πίσω το Ελληνικό Πανεπιστήμιο εδώ και 3 χρόνια... Βαριέμαι και να σχολιάσω πολύ αυτό που είπες περί αιωνίων και παρόμοιων, θα πω απλά ότι ειναι λάθος αντίληψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 24, 2014 #1974 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2014 Δεν με νοιάζει :p Έχω αφήσει πίσω το Ελληνικό Πανεπιστήμιο εδώ και 3 χρόνια... Βαριέμαι και να σχολιάσω πολύ αυτό που είπες περί αιωνίων και παρόμοιων, θα πω απλά ότι ειναι λάθος αντίληψη. θες να μου πεις οτι ειναι απολυτα λογικο να κλαιγοντε εχοντας φτασει 20ο εξαμηνο και αντι να πατανε το ποδι τους στις θεωριες , να καθοντε να μοιραζουν χαρτα και να διαβαζουν ριζοσπαστη ? -.- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 24, 2014 #1975 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2014 Σωστή είναι η αντίληψη. Οι αιώνιοι στα σπίτια τους. Λες και δεν ξέρουμε ότι το τραβάνε επίτηδες για να αποφύγουν στρατό ή άλλες καταστάσεις. Να πάρουνε και τον ριζοσπαστη να σκουπιζονται στις τουαλέτες (προπαγανδα Mode off) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 15, 2015 #1976 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2015 http://www.oneman.gr/editors/errika-roussou/xamenh-sth-metafrash-toy-oroy-aiwnios-foithths.3411944.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 16, 2015 #1977 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2015 (edited) δειτε αντιδραση με το που σταματησει να μιλαει ο ΔΑΠιτης youtube.com/watch?v=Dv6FeixGp1o&t=14m52s edit : Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 17, 2015 από GruntGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούλιος 4, 2015 #1978 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2015 Για να μην μονοπωλεί το ενδιαφέρον το θέμα του δημοψηφίσματος, αυτό το βάζω εδώ ως πιο σχετικό: http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1500009875 Βέβαια κάθε χρόνο πληρώνουμε εκπρόθεσμα, και βασικό θέμα της συνόδου των πρυτάνεων (που συντμήθηκε λόγω ανακοίνωσης του δημοψηφίσματος) ήταν η μη καταβολή πιστώσεων στα Ιδρύματα για το 2015. Με κάτι τέτοια έρχεται πάλι στο προσκήνιο η παλιά συζήτηση για ανοιχτή και δωρεάν πρόσβαση σε ποιοτικά επιστημονικά άρθρα, αλλά αυτές τις μέρες μάλλον είναι πολυτέλεια . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karamelakiS Ιούλιος 7, 2015 #1979 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2015 Η παιδεία σ αυτόν τον τόπο πάει απο το κακό στο χειρότερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekandr Ιούλιος 8, 2015 #1980 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 Η παιδεία της χώρας δυστυχώς αντανακλά (και διαμορφώνει) τη νοοτροπία μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts