JaguarOne Δεκέμβριος 19, 2013 #1681 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Πανεπιστήμια: Ολόκληρη την αλήθεια, Σοφούλης Κωνσταντίνος | ΜεταρρύθμισηΔεν είναι ανάγκη να συμφωνείτε με όλα όσα γράφει, όμως είναι ενδιαφέρουσα ματιά στην κατάσταση.και πολλά από αυτά που περιγράφει είναι σχετικά με το πρόβλημα του ευρύτερου δημόσιου τομέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Δεκέμβριος 22, 2013 #1682 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2013 Σημερα μου στειλανε username και password απο τους ημμυ στο εμπ,αφου επιτελους γραφτηκαμε.παω στο dreamspark,κανω login,κανω add to cart τα windows 8.1 και μου λεει οτι δεν ειμαι eligible.τι παιζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Δεκέμβριος 22, 2013 #1683 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2013 Σημερα μου στειλανε username και password απο τους ημμυ στο εμπ,αφου επιτελους γραφτηκαμε.παω στο dreamspark,κανω login,κανω add to cart τα windows 8.1 και μου λεει οτι δεν ειμαι eligible.τι παιζει; Δεν είσαι eligible! Αφού στο είπε! Μάλλον δεν έχουν ξεκλειδώσει ακόμα τα συστήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιανουάριος 9, 2014 #1684 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2014 (edited) Επαναφερω λιγο το εδω θεμα.Εβαλα τα 8.1 64 Eng αλλα τα κλειδια του DreapSpark δεν τα δεχεται (ειτε των 8 ειτε των 8.1). Βγαζει και error του στυλ "οι servers της MS τα εχουν κανει block". Μεσα στο DreamSpark τα βλεπω κανονικα και δεν ειναι expired (μεχρι το 2015). Τι κανω λαθος? Χρειαζεται να χρησιμοποιησω ντε και καλα το iso των windows που δινουν μεσα απο το DreamSpark?EDIT: Οκ, βρηκα πιο ειναι το θεμα (και με ψαξιμο ειδα οτι το εχουν παρα πολλοι). Το κλειδι του Media Center μας την εκανε την στραβη και τωρα θελει φορματ (δεν πιανει ουτε το roll back). FUUUUUUUUUUU Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 9, 2014 από z3et Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 27, 2014 #1685 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Τι σχολή είναι αυτή ρε μλκ; Το ένα μάθημα δε θυμούνται ότι έχει δωθεί, και προφανώς 6 μήνες μετά δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα στο 1 γραπτό που έχουν να διορθώσουν, και στο άλλο μάθημα τους γράφεις και τα 4 θέματα και σου βάνουν 5 επειδή έχουν την υποψία ότι αντέγραφες (σε όλο το αμφιθέατρο). #ffs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Φεβρουάριος 27, 2014 #1686 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Το τελευταίο έχει συμβεί πολλές φορές και σε μας . Να πω την αλήθεια όμως, φταίνε και οι δικοί μας γιατί το μαμάνε στην αντιγραφή από το κινητό ,και σαν να μην έφτανε αυτό, κάνουν ακριβώς copy-paste ότι λέει το .pdf. Ήμαρτον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Φεβρουάριος 27, 2014 #1687 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Τι σχολή είναι αυτή ρε μλκ; Το ένα μάθημα δε θυμούνται ότι έχει δωθεί, και προφανώς 6 μήνες μετά δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα στο 1 γραπτό που έχουν να διορθώσουν, και στο άλλο μάθημα τους γράφεις και τα 4 θέματα και σου βάνουν 5 επειδή έχουν την υποψία ότι αντέγραφες (σε όλο το αμφιθέατρο). #ffs'Ωχου γκρίνια... θα μπορούσε να ήταν χειρότερα..Να γράφεις σε μάθημα μια χαρά χωρίς αντιγραφή, αλλά να έτυχε να κάτσεις στο αμφιθέατρο που οι επιτηρητές ήταν φιλαράκια με 5-6 φοιτητές και έκαναν τα στραβά μάτια για όλο το αμφιθέατρο.Αποτέλεσμα να αντιγράψει όλο το αμφιθέατρο, και ο καθηγητής να το μηδενίζει ολόκληρο (γιατί τα ποσοστά επιτυχίας ήταν πολύ υψηλότερα από τα υπόλοιπα 2 αμφιθέατρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Φεβρουάριος 27, 2014 #1688 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Πτυχιο...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 1, 2014 #1689 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 Ξερετε ποσα δίνει ο ΟΑΕΔ για πρακτική?? :hehe: 176€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 2, 2014 Author #1690 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2014 Βασικά νομίζω ότι αυτά τα παίρνεις μόνο αν κάνεις πρακτική σε δημόσιο φορέα. Σε ιδιωτικές εταιρείες αν δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε που έκανα κι εγώ την πρακτική μου, παίρνεις περίπου 500 ευρώ εκ των οποίων οι ΟΑΕΔ πληρώνει τα μισά στον εργοδότη εντός έξι μηνών από το πέρας της πρακτικής Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Μάρτιος 2, 2014 #1691 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2014 Βασικά νομίζω ότι αυτά τα παίρνεις μόνο αν κάνεις πρακτική σε δημόσιο φορέα. Σε ιδιωτικές εταιρείες αν δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε που έκανα κι εγώ την πρακτική μου, παίρνεις περίπου 500 ευρώ εκ των οποίων οι ΟΑΕΔ πληρώνει τα μισά στον εργοδότη εντός έξι μηνών από το πέρας της πρακτικής Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Και άντε να βρεις τον σωστό εργοδότη που δεν θα σου δίνει λιγότερα για να τσεπώσει τα μισά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 2, 2014 Author #1692 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2014 Προσωπικά από εκεί που δούλεψα εγώ έμεινα απόλυτα ευχαριστημενος και από την εταιρεία γενικά και από το κλίμα που υπήρχε Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 2, 2014 #1693 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2014 Οι εταιρείες που παίρνουν πρακτικάριους συνήθως έχουν λεφτά απο κεφάλαια και εσπα και οαεδ και βάλε ότι δε δίνουν εισφορές σε ταμεία, περίπου 1 ένσημο ικα ανα μήνα πάει ή ανα όλο το 6μηνο οπότε δεν έχω ακούσει κάποιον δυσαρεστημένο απο την εταιρεία του,ειδικά του τεχνολογικού τομέα. Αλλα αν ακούσει κανείς κανα ακραίο ας ενημερώσει ώστε να μαθευτεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 2, 2014 #1694 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2014 Εμάς απο ΕΣΠΑ-Δαστα πήραν 11 άτομα. Το πρόγραμμα δίνει 340 ευρώ και οι φορείς που σε δέχονται συμπληρώνουν άλλα 200-300, αν και αυτό δεν είναι ο κανόνας.Οι υπόλοιποι, με ΟΑΕΔ 176 + όσα δώσει ο φορέας που σε παίρνει.*φορείς = ή δημόσιο ή ιδιώτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjAzDeck Μάρτιος 5, 2014 #1695 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Καλησπέρα κι από μένα... Είμαι στην.δυσάρεστη θέση να σπουδάζω στο τμήμα μαθηματικού του πανεπιστημίου Ιωαννίνων! Λέω δυστυχώς καθώς είναι μια πολύ δύσκολη σχολή και το άσχημο.είναι πως θέλει καθημερινή παρακολουθηση σχεδόν σε όλα τα μαθήματα... Δηλαδή φοιτητική ζωή dead αν.θες να την.βγάλεις.στα 4 αντέ 5 χρόνια :-( Στάλθηκε από το C6903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάρτιος 5, 2014 #1696 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Καλησπέρα κι από μένα... Είμαι στην.δυσάρεστη θέση να σπουδάζω στο τμήμα μαθηματικού του πανεπιστημίου Ιωαννίνων! Λέω δυστυχώς καθώς είναι μια πολύ δύσκολη σχολή και το άσχημο.είναι πως θέλει καθημερινή παρακολουθηση σχεδόν σε όλα τα μαθήματα... Δηλαδή φοιτητική ζωή dead αν.θες να την.βγάλεις.στα 4 αντέ 5 χρόνια :-( Στάλθηκε από το C6903 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλά δεν ξέρω που έχει ακουστεί ξανά, οπουδήποτε, κάποιο πανεπιστημιακό ίδρυμα, σε κάποια χώρα, σε κάποια ήπειρο που να χρειάζεται και παρακολούθηση, ΚΑΙ καθημερινή, και σχεδόν ΆΚΟΥΣΟΝ ΆΚΟΥΣΟΝ σε όλα τα μαθήματα προκειμένου να πάρεις πτυχίο.Δεν γνώριζα πως σε όλα τα κράτη του κόσμου οι φοιτητές ΔΕΝ έχουν ζωή γιατί τους ζητάτε να παρακολουθήσουν σχεδόν κάθε μέρα... Μήπως έχουμε χάσει λίγο το μέτρο με τα κωλο-εκπαιδευτικά ιδρύματα στην χώρα μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάρτιος 5, 2014 #1697 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 (edited) Δεν νομίζω να υπάρχει Σχολή, που να θέλει κάθε μέρα παρακολούθηση, όλα τα εξάμηνα. Το πρόγραμμα δηλαδή σίγουρα γίνεται ποιο ελαφρύ μετά τα πρώτα εξάμηνα. Και σίγουρα υπάρχουν μαθήματα που περνάς σχεδόν χωρίς να πατήσεις στην τάξη.ΥΓΠέρασα μάθημα, πατώντας μεν στο μάθημα, αλλά χωρίς να γνωρίσω τον καθηγητή.. Το μάθημα το έκαναν οι βοηθοί. Αυτός ο καθηγητής μου έδωσε και συστατική για να μπω στο μάστερ.. Αλλά μετά οι παρατάξεις φταίνε για την κατάσταση στα πανεπιστήμια...Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2014 από Myralis Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 5, 2014 Author #1698 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Δεν νομίζω να υπάρχει Σχολή, που να θέλει κάθε μέρα παρακολούθηση, όλα τα εξάμηνα. Το πρόγραμμα δηλαδή σίγουρα γίνεται ποιο ελαφρύ μετά τα πρώτα εξάμηνα. Και σίγουρα υπάρχουν μαθήματα που περνάς σχεδόν χωρίς να πατήσεις στην τάξη.ΥΓΠέρασα μάθημα, πατώντας μεν στο μάθημα, αλλά χωρίς να γνωρίσω τον καθηγητή.. Το μάθημα το έκαναν οι βοηθοί. Αυτός ο καθηγητής μου έδωσε και συστατική για να μπω στο μάστερ.. Αλλά μετά οι παρατάξεις φταίνε για την κατάσταση στα πανεπιστήμια...Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το TapatalkΑυτο που λες ισχύει κάποιες φορές αλλά δεν είναι και ούτε πρέπει να εκλαμβανεται ως κανόνας σε καμία περίπτωση. Βέβαια όπως σίγουρα θυμάσαι ο Τσίπρας κάποτε είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή ακριβώς τα ίδια ακόμη και για το σχολείο οπότε δεν απορώ αν τέτοια λογική βρίσκει εφαρμογή στα Πανεπιστήμια. :-) Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 5, 2014 #1699 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Μήπως έχουμε χάσει λίγο το μέτρο με τα κωλο-εκπαιδευτικά ιδρύματα στην χώρα μας?το μέτρο έχει χαθεί απ'όλες τις πάντες. Κι από την πλευρά του 3% επιτυχία σε μαθήματα και δεν ασχολείται κανείς και οι φοιτητές που αντιδρούν είναι μπάχαλοι, κι από την πλευρά του σου κάνω χ ύλη και τα θέματα των εξετάσεων (τα τελευταία 8 χρόνια) δεν έχουν σχέση με αυτά που σου διδάσκω, από την πλευρά του μπορεί να έγραψες 4/4 θέματα αλλά σου βάνω 5 γιατί έτσι μου ναύλωσε, και τώρα είμαι σε άδεια τα ξαναλέμε από Μάιο, και από την άποψη μαθήματα 5μέρες την εβδομάδα 9-5 και στα ******α μας αν θα προλάβεις να διαβάσεις, και από την πλευρά ότι το πρόγραμμα σπουδών είναι 5ετούς φοίτησης αλλά το πανεπιστήμιο δε θέλει να βγάλει το τμήμα 5ετούς φοίτησης (πρόταση καθηγητών όχι δική μας) γιατί θα έχεις πλεονέκτημα σε σχέση με τα άλλα τμήματα της ΣΘΕ, οπότε βγάλε σε 5 χρόνια τη σχολή και ευχαριστήσου το αγγούρι γιατί ο αρβανιτόπουλος θα σε διαγράψει κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 5, 2014 #1700 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 γενικά έχει χαθεί η μπάλα ! όσο για τον φίλο μας απο πάνω DjAzDeck μην τρελένεσε σε όλα τα ιδρύματα το ίδιο ισχύει δεν υπάρχει φοιτητής που δεν παρακολούθησε ποτέ του και πήρε πτυχίο στον Ελλαδικό χώρο ! ας πάμε λίγο στο γενικό για το τι πιστεύουν οι νέοι όλοι οι νέοι πιστεύουν ότι θα πάνε να γίνουν φοιτητές για να πάρουν master στις γκόμενες και στα ποτά και για αυτό επιλέγουν συνήθως απομακρυσμένες περιοχές . Ας μην κολλάμε εδώ όμως και ας πάμε παρακάτω η αλήθεια είναι ανάλογα το τμήμα που θα πας πχ αν πας μηχανικούς δεν θα έχεις πρόβλημα στο στρατό τι στρατός τι μηχανικοί το ίδιο πράμα ακούς παραπάνω ότι χρειάζεται καθημερινή παρακολούθηση , ωραία και για αυτό έχεις πάει υποτίθεται ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ και δεν έχεις πάει να πάρεις όλα τα κ(_!_)λόμπαρα σβάρνα ! με καθημερινή παρακολούθηση πάντως έχεις 80% πιθανότητες να περάσεις ένα μάθημα σύμφωνα με τα μαθηματικά μου .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts