3likos Νοέμβριος 4, 2013 #1621 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 (edited) πάντως έχω κάνει πολλές φορες format στο πισί μου και μετά ενεργοποίηση χωρίς πρόβλημα.Μάλιστα στο λάπτοπ του αδερφού μου είχα εγκαταστήσει πριν 2-3 χρόνια τα windows 7 απο το msdna και μετά είχε αλλάξει το σύστημα του msdnaa και άλλαξαν και τις αδειες με αποτέλεσμα να "χαθουν" τα παλιά κλειδια και να μας δώσουν νέα. Ακόμη και πριν απο λίγες μέρες που έκανα φορματ στο λάπτοπ μπόρεσα να βάλω το κλειδί το "παλιο" (αυτό που χάθηκε και δεν υπάρχει στο λαγαριασμό μου πλέον, απλά το είχα αντιγραψει σε ένα χαρτακι)το αποτέλεσμα είναι ότι ενώ έχω βάλει windows 7 στο λάπτοπ αλλά και σε ένα άλλο pc που είχα, μετά την αλλαγή που έγινε πέρυσι νομίζω εχω άλλες 2 άδειες (32αρι και 64αρι) αλλά δεν ξέρω πλέον αν οι άδειες είναι κοινές. Παλιά μπορούσες σίγουρα να βάλεις το key των 32 στα 64 και τούμπαλιν Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 4, 2013 από 3likos Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Νοέμβριος 4, 2013 #1622 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 Αυτό είναι λίγο στοίχημα. Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τη Microsoft για τη γνωστή διαδικασία μηδενισμού των ενεργοποιήσεων. Εάν θέλεις να είσαι σίγουρος, ας μην είναι αυτό το plan A. Εάν πρόκειται για επανεγκατάσταση στο ίδιο μηχάνημα (ίδιο hardware) μπορεί να περάσει και επόμενη ενεργοποίηση, ενώ υπάρχει και τρόπος να κρατήσεις backup της ενεργοποίησης.Μεσα στο μυαλο μου εισαι. Δεν χρειαζονται τα λεπτα γράμματα με εντολες των windows γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Νοέμβριος 4, 2013 #1623 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2013 πάντως έχω κάνει πολλές φορες format στο πισί μου και μετά ενεργοποίηση χωρίς πρόβλημα.Μάλιστα στο λάπτοπ του αδερφού μου είχα εγκαταστήσει πριν 2-3 χρόνια τα windows 7 απο το msdna και μετά είχε αλλάξει το σύστημα του msdnaa και άλλαξαν και τις αδειες με αποτέλεσμα να "χαθουν" τα παλιά κλειδια και να μας δώσουν νέα. Ακόμη και πριν απο λίγες μέρες που έκανα φορματ στο λάπτοπ μπόρεσα να βάλω το κλειδί το "παλιο" (αυτό που χάθηκε και δεν υπάρχει στο λαγαριασμό μου πλέον, απλά το είχα αντιγραψει σε ένα χαρτακι)το αποτέλεσμα είναι ότι ενώ έχω βάλει windows 7 στο λάπτοπ αλλά και σε ένα άλλο pc που είχα, μετά την αλλαγή που έγινε πέρυσι νομίζω εχω άλλες 2 άδειες (32αρι και 64αρι) αλλά δεν ξέρω πλέον αν οι άδειες είναι κοινές. Παλιά μπορούσες σίγουρα να βάλεις το key των 32 στα 64 και τούμπαλινΤο τελευταίο ισχύει ακόμα. Το ίδιο και cross-language. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 12, 2013 #1624 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 Πως έλεγε ο άλλος ο λούλης; "Όλες οι αφίσες ξυλώθηκαν και οι τοίχοι βάφτηκαν λευκοί λες και είμαστε σε ψυχιατρείο." Το Πολυτεχνείο έβαψε λευκούς τους τοίχους της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών | ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ | ΣΤΗΛΕΣ | Blogs | LiFO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Νοέμβριος 12, 2013 #1625 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 Mεταξύ μας, πολύ μπαρόκ το Πανεπιστήμιο της Μάλτας..Στο πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Φυσικό, η είσοδος ήταν ένα κάτασπρο ορθογώνιο, όλοι πλέον αποκαλούνε το μέρος "ψυχιατρείο".Φυσικά και διαφωνώ με τα ζώα του λινκ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 15, 2013 #1626 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Νοέμβριος 15, 2013 #1627 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 Έχουν ανοίξει Καποδιστριακό / Μετσόβιο? Τα υπόλοιπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 15, 2013 #1628 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 Έχουν ανοίξει Καποδιστριακό / Μετσόβιο? Τα υπόλοιπα?Ζήτησε η Σύγκλητος να αρχίσουν μαθήματα. Αλλά απεργούν διοικητικοί και έχουν αποκλείσει τα κτίρια. Απεργούν μελη ΔΕΠ, υπάρχουν καταλήψεις φοιτητών. Τουλάχιστον για τη ΣΘΕ στο ΕΚΠΑ αυτά ισχύουν. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Νοέμβριος 15, 2013 #1629 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 Ζήτησε η Σύγκλητος να αρχίσουν μαθήματα. Αλλά απεργούν διοικητικοί και έχουν αποκλείσει τα κτίρια. Απεργούν μελη ΔΕΠ, στις 9/9 σχολές υπάρχουν καταλήψεις φοιτητών. Τουλάχιστον για τη ΣΘΕ στο ΕΚΠΑ το ΕΜΠ αυτά ισχύουν. (επίσης 15-16-17 Νοέμβρη στο ΕΜΠ δεν έχουν γίνει μαθήματα μετά το 73' :-))fixd για πολυτεχνειο :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 15, 2013 #1630 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 15-16-17 πουθενά στην Ελλάδα δε γίνονται μαθήματα, για αυτό δε θεώρησα σκόπιμο να το αναφέρω Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Νοέμβριος 15, 2013 #1631 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 15-16-17 πουθενά στην Ελλάδα δε γίνονται μαθήματα, για αυτό δε θεώρησα σκόπιμο να το αναφέρω Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 μην το λες έχω γνωστούς που έκαναν κανονικά μαθήματα σε σχολές που δεν υπήρξαν αποφάσεις συνελευσεων φοιτητών για το αντίθετο... (καλά προφανώς δεν εννοώ 17 Νοέμβρη αλλά 15-16 κανονικότατα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Νοέμβριος 18, 2013 #1632 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2013 Παραιτήθηκε σύσσωμη η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών (VIDEO) - ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Νοέμβριος 19, 2013 #1633 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 Ωραια σημερα ανοιξε η σχολη μου και αυριο γραφω κανονικα! Να δω εαν θα τους αφησουν οι εργαζομενοι η θα πεσει ξυλο Για ΕΜΠ μιλαω... Παντως οσο και να ηθελα να ανοιξει,ετσι οπως το κανουν προτιμουσα να εμενε κλειστη και να το χαναμε το εξαμηνο. Θα γραψουμε κανονικα απο τωρα μεχι Δεκεμβρη και μετα θα αρχισει το χειμερινο! ενδιαφερον Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 19, 2013 #1634 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 στο χημικο εμεις δεν εχουμε γραμματεια καθολου οι διοικητικοι που δουλευαν εκει απολυθηκαν συμφωνα με τις ανακοινωσεις αρβανιτοπουλου. σουρρεαλ καταστασεις! 10 χρόνια ήμουνα φοιτητής εκεί, τόσο τσίρκο πρώτη φορά το βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 20, 2013 #1635 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 κι εμείς μένουμε με 1 άτομο στη γραμματεία. αστεία πράγματα. Να ανοίξουν επιτέλους οι σχολές να επανέλθει η ομαλότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Νοέμβριος 20, 2013 #1636 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Dant3 μηχανολόγος είσαι? Aπό φίλο στο FB, "μετά από 7 ώρες συνέλευση και συμμετοχή 430 φοιτητών οι μηχανολόγοι άνοιξαν.NSFW[ame=http://www.youtube.com/watch?v=lqelkBCCqzo]Να καεί ( Διονύσης Σαββόπουλος - Συννεφούλα cover ) - YouTube[/ame] " Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Νοέμβριος 20, 2013 #1637 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 HMMY κλειστοι για άλλη μια βδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Νοέμβριος 20, 2013 #1638 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 HMMY κλειστοι για άλλη μια βδομάδα. Αν και η πρώτη καταμέτρηση, άλλα έδειχνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Νοέμβριος 20, 2013 #1639 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Dant3 μηχανολόγος είσαι? Aπό φίλο στο FB, "μετά από 7 ώρες συνέλευση και συμμετοχή 430 φοιτητών οι μηχανολόγοι άνοιξαν. NSFW " Ναι μηχανολογος ειμαι... Καλα ασε το τι γινεται και εγινε στις συνελευσεις,αυτο ειναι αλλο θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Νοέμβριος 20, 2013 #1640 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Αν και η πρώτη καταμέτρηση, άλλα έδειχνε ? έχασα κάποιο επεισόδιο? :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts