Jump to content

Official "Πανεπιστήμιο & Τριτοβάθμια Εκπαίδευση" thread (UniLab)

hayabusa

Recommended Posts

πάντως έχω κάνει πολλές φορες format στο πισί μου και μετά ενεργοποίηση χωρίς πρόβλημα.

Μάλιστα στο λάπτοπ του αδερφού μου είχα εγκαταστήσει πριν 2-3 χρόνια τα windows 7 απο το msdna και μετά είχε αλλάξει το σύστημα του msdnaa και άλλαξαν και τις αδειες με αποτέλεσμα να "χαθουν" τα παλιά κλειδια και να μας δώσουν νέα. Ακόμη και πριν απο λίγες μέρες που έκανα φορματ στο λάπτοπ μπόρεσα να βάλω το κλειδί το "παλιο" (αυτό που χάθηκε και δεν υπάρχει στο λαγαριασμό μου πλέον, απλά το είχα αντιγραψει σε ένα χαρτακι)

το αποτέλεσμα είναι ότι ενώ έχω βάλει windows 7 στο λάπτοπ αλλά και σε ένα άλλο pc που είχα, μετά την αλλαγή που έγινε πέρυσι νομίζω εχω άλλες 2 άδειες (32αρι και 64αρι) αλλά δεν ξέρω πλέον αν οι άδειες είναι κοινές. Παλιά μπορούσες σίγουρα να βάλεις το key των 32 στα 64 και τούμπαλιν

Έγινε επεξεργασία από 3likos

Αυτό είναι λίγο στοίχημα. Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τη Microsoft για τη γνωστή διαδικασία μηδενισμού των ενεργοποιήσεων. Εάν θέλεις να είσαι σίγουρος, ας μην είναι αυτό το plan A. Εάν πρόκειται για επανεγκατάσταση στο ίδιο μηχάνημα (ίδιο hardware) μπορεί να περάσει και επόμενη ενεργοποίηση, ενώ υπάρχει και τρόπος να κρατήσεις backup της ενεργοποίησης.

Μεσα στο μυαλο μου εισαι. Δεν χρειαζονται τα λεπτα γράμματα με εντολες των windows γίνεται.

πάντως έχω κάνει πολλές φορες format στο πισί μου και μετά ενεργοποίηση χωρίς πρόβλημα.

Μάλιστα στο λάπτοπ του αδερφού μου είχα εγκαταστήσει πριν 2-3 χρόνια τα windows 7 απο το msdna και μετά είχε αλλάξει το σύστημα του msdnaa και άλλαξαν και τις αδειες με αποτέλεσμα να "χαθουν" τα παλιά κλειδια και να μας δώσουν νέα. Ακόμη και πριν απο λίγες μέρες που έκανα φορματ στο λάπτοπ μπόρεσα να βάλω το κλειδί το "παλιο" (αυτό που χάθηκε και δεν υπάρχει στο λαγαριασμό μου πλέον, απλά το είχα αντιγραψει σε ένα χαρτακι)

το αποτέλεσμα είναι ότι ενώ έχω βάλει windows 7 στο λάπτοπ αλλά και σε ένα άλλο pc που είχα, μετά την αλλαγή που έγινε πέρυσι νομίζω εχω άλλες 2 άδειες (32αρι και 64αρι) αλλά δεν ξέρω πλέον αν οι άδειες είναι κοινές. Παλιά μπορούσες σίγουρα να βάλεις το key των 32 στα 64 και τούμπαλιν

Το τελευταίο ισχύει ακόμα. Το ίδιο και cross-language.

563726_10151994129063209_642638239_n.jpg

Πως έλεγε ο άλλος ο λούλης;

"Όλες οι αφίσες ξυλώθηκαν και οι τοίχοι βάφτηκαν λευκοί λες και είμαστε σε ψυχιατρείο."

Το Πολυτεχνείο έβαψε λευκούς τους τοίχους της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών | ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ | ΣΤΗΛΕΣ | Blogs | LiFO

Mεταξύ μας, πολύ μπαρόκ το Πανεπιστήμιο της Μάλτας..

Στο πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Φυσικό, η είσοδος ήταν ένα κάτασπρο ορθογώνιο, όλοι πλέον αποκαλούνε το μέρος "ψυχιατρείο".

Φυσικά και διαφωνώ με τα ζώα του λινκ..

Έχουν ανοίξει Καποδιστριακό / Μετσόβιο? Τα υπόλοιπα?

Ζήτησε η Σύγκλητος να αρχίσουν μαθήματα. Αλλά απεργούν διοικητικοί και έχουν αποκλείσει τα κτίρια. Απεργούν μελη ΔΕΠ, υπάρχουν καταλήψεις φοιτητών. Τουλάχιστον για τη ΣΘΕ στο ΕΚΠΑ αυτά ισχύουν.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Ζήτησε η Σύγκλητος να αρχίσουν μαθήματα. Αλλά απεργούν διοικητικοί και έχουν αποκλείσει τα κτίρια. Απεργούν μελη ΔΕΠ, στις 9/9 σχολές υπάρχουν καταλήψεις φοιτητών. Τουλάχιστον για τη ΣΘΕ στο ΕΚΠΑ το ΕΜΠ αυτά ισχύουν. (επίσης 15-16-17 Νοέμβρη στο ΕΜΠ δεν έχουν γίνει μαθήματα μετά το 73' :-))

fixd για πολυτεχνειο :-P

15-16-17 πουθενά στην Ελλάδα δε γίνονται μαθήματα, για αυτό δε θεώρησα σκόπιμο να το αναφέρω :p

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

μην το λες ;) έχω γνωστούς που έκαναν κανονικά μαθήματα σε σχολές που δεν υπήρξαν αποφάσεις συνελευσεων φοιτητών για το αντίθετο... (καλά προφανώς δεν εννοώ 17 Νοέμβρη αλλά 15-16 κανονικότατα)

Ωραια σημερα ανοιξε η σχολη μου και αυριο γραφω κανονικα!

Να δω εαν θα τους αφησουν οι εργαζομενοι η θα πεσει ξυλο

Για ΕΜΠ μιλαω...

Παντως οσο και να ηθελα να ανοιξει,ετσι οπως το κανουν προτιμουσα να εμενε κλειστη και να το χαναμε το εξαμηνο.

Θα γραψουμε κανονικα απο τωρα μεχι Δεκεμβρη και μετα θα αρχισει το χειμερινο!

ενδιαφερον :hehe:

στο χημικο εμεις δεν εχουμε γραμματεια καθολου οι διοικητικοι που δουλευαν εκει απολυθηκαν συμφωνα με τις ανακοινωσεις αρβανιτοπουλου. σουρρεαλ καταστασεις! 10 χρόνια ήμουνα φοιτητής εκεί, τόσο τσίρκο πρώτη φορά το βλέπω.

Dant3 μηχανολόγος είσαι?

Aπό φίλο στο FB, "μετά από 7 ώρες συνέλευση και συμμετοχή 430 φοιτητών οι μηχανολόγοι άνοιξαν.

NSFW

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=lqelkBCCqzo]Να καεί ( Διονύσης Σαββόπουλος - Συννεφούλα cover ) - YouTube[/ame]

"

Dant3 μηχανολόγος είσαι?

Aπό φίλο στο FB, "μετά από 7 ώρες συνέλευση και συμμετοχή 430 φοιτητών οι μηχανολόγοι άνοιξαν.

NSFW

"

Ναι μηχανολογος ειμαι...

Καλα ασε το τι γινεται και εγινε στις συνελευσεις,αυτο ειναι αλλο θεμα.