performer Ιανουάριος 30, 2013 #1421 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2013 α για τα μαθηματα λες...το διαβασα βιαστικά και νομιζα οτι ελεγες για το ταξιδι.εν το μεταξυ δεν θυμήθηκα οτι έδινες μονο 3 μαθήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιανουάριος 31, 2013 #1422 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2013 μπαρμ******λα βλεπετε να αλλαζει τιποτα;Πρώτο ΘΕΜΑ online : Ένα Πανεπιστήμιο στην Αθήνα και ένα ΤΕΙ - Ελλάδαμπαρμπ ουτσαλα λεει αλλα πηρε αστερακια δε βριζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Φεβρουάριος 1, 2013 #1423 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Συγχωνεύουν τους πληροφορικάριους του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με αυτούς των Σερρών!! Και πάνε όλοι μαζι στις Σέρρες! Δηλαδή f logick Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Φεβρουάριος 1, 2013 #1424 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 εγώ μπήκα διοίκηση επιχειρήσεων και με συγχωνεύουν με διεθνών οικονομικών σπουδών...με λίγα λόγια το πτυχίο μου δεν θα είναι της σχολής για την οποία διάβασα να περάσω........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 1, 2013 #1425 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Δε ξερω για εσενα αλλα σε σχολες τυπου πληροφορικης, (εμας απο εφαρμοσμενη πληροφορικη και πολυμεσων το πανε μηχανικοι πληροφορικης , εμενα μου αρεσει κατι κοπελιτσες οχι) ποιο πολυ σε ρωτανε τι εμπειρια εχεις παρα τι γραφει το πτυχειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Φεβρουάριος 1, 2013 #1426 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Τώρα που το ξαναβλέπω καταργούν και το ΑΕΙ εφαρμοσμένης πληροφορικής στην Θεσσαλονίκη και το συγχωνεύουν με αυτό της Διοίκησης Τεχνολογίας. Οπότε δεν υπάρχω ούτε σαν προπτυχιακός ούτε σαν μεταπτυχιακός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 1, 2013 #1427 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 με λίγα λόγια το πτυχίο μου δεν θα είναι της σχολής για την οποία διάβασα να περάσω...........Σε πολύ κόσμο συμβαίνει αυτό, εξαιτίας των πανελλαδικών. Μην ανησυχείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 1, 2013 #1428 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Κατάληψη από τη Δευτέρα στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης για το ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ | Esos.gr - Τα πάντα για την παιδείαΤο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης μεταφέρεται στις Σέρρες κάτω από το όνομα ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. Ευτυχώς εμείς (Αυτοματιστές) θα παραμείνουμε στο παράρτημα της Θεσσαλονίκης επειδή δεν υπάρχει αντίστοιχο τμήμα για να συγχωνευτούμε εδώ κοντά.Η καμπάνα έρχεται και για τα Πανεπιστήμια όπου τα Πολυτεχνία θα γίνουν 4+1. Στα 4 χρόνια θα παίρνει κάποιος bachelor, ενώ αν ο βαθμός του ή γενικα αν πληρεί κάποιες προϋποθέσεις, τότε θα συνεχίζει στον 5ο χρόνο για να πάρει diplome.Σκατά πατημένα με λίγα λόγια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 1, 2013 #1429 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 [MENTION=4171]deninho[/MENTION] Άλλο να μη σου φτάνουν τα μόρια και άλλο να έχεις μπει κάπου ένα χρόνο και μετά να σε πηγαίνουν αλλού με το έτσι θέλω... *Μπορεί να κατάλαβα λάθος βέβαια το ποστ σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Φεβρουάριος 1, 2013 #1430 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Δε ξερω για εσενα αλλα σε σχολες τυπου πληροφορικης, (εμας απο εφαρμοσμενη πληροφορικη και πολυμεσων το πανε μηχανικοι πληροφορικης , εμενα μου αρεσει κατι κοπελιτσες οχι) ποιο πολυ σε ρωτανε τι εμπειρια εχεις παρα τι γραφει το πτυχειο.Εμάς απο εφαρμοσμένη πληροφορική μας απορροφάει ενα μικρό τμήμα με λιγότερα μέλη δεπ με τίτλο "διοικηση τεχνολογιών". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 1, 2013 #1431 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2013 Έλα κόσμε πάρε πάρε τώρα που είναι τσάμπα !!!Ολα τα τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ που θέλει να καταργήσει το υπουργείο Παιδείας [πίνακες] | Ειδήσεις | On-news.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 2, 2013 #1432 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2013 Το τμημα Ηλεκτρονικης Αθηνας ΑΠΟΡΡΟΦΑ το τμημα ηλεκτρονικης Πειραια, αλλα η διοικηση κλπ πλεον ειναι αρμοδιοτητα του ΤΕΙ Πειραια. Πως γινεται αυτο, δε ξερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 2, 2013 Author #1433 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2013 φιλος, με αυτή τη διοίκηση κοιτα να πάρεις το πτυχία σου στα γρήγορα γιατι αλλιώς την εκανες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 2, 2013 #1434 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2013 Το τμημα Ηλεκτρονικης Αθηνας ΑΠΟΡΡΟΦΑ το τμημα ηλεκτρονικης Πειραια, αλλα η διοικηση κλπ πλεον ειναι αρμοδιοτητα του ΤΕΙ Πειραια. Πως γινεται αυτο, δε ξερω... F@ck LOGIC :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deschaine Φεβρουάριος 3, 2013 #1435 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2013 εμάς του Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων (Hardware+Software) ΤΕΙ Πειραιά μας απορροφά το ΤΕΙ Πληροφορικής Αθήνας (μόνο software). Τί άσχετοι ρε#$!$!%@%, καλά θα περάσουμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 3, 2013 #1436 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2013 μην κοιτάς το όνομα του τμήματος για πολλές φορές είναι ότι να νε εγώ Ηλεκτρονική ΤΕΙ Αθήνας είμαι, το χαρτί που θα έπαιρνα τώρα δεν ξέρω τι θα γράφει αλλά θα έγραφε το χαρτί Ηλεκτρονικός Μηχανικός ...το τμήμα το λένε αλλιώς όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Φεβρουάριος 3, 2013 #1437 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2013 Εδω που στρώνανε οι καθηγητες και οι προεδροι με μιζες και τα εσπα τα αχρηστα, θα κοιμηθουμε παίδες. Ας ελπισουμε να κρατηθουν μερικα επαγγελματικα δικαιωματα να μην πανε τσαμπα οι αγωνες και οι πανελληνιες ολων των παιδιων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Φεβρουάριος 4, 2013 #1438 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 «Λουκέτο» για 45 ημέρες στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 5, 2013 #1439 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2013 " O Κώστας Καραμανλής στις συγχωνεύσεις τμημάτων υπέρ του ΤΕΙ Σερρών " (Video) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Φεβρουάριος 6, 2013 #1440 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2013 Η καμπάνα έρχεται και για τα Πανεπιστήμια όπου τα Πολυτεχνία θα γίνουν 4+1. Στα 4 χρόνια θα παίρνει κάποιος bachelor, ενώ αν ο βαθμός του ή γενικα αν πληρεί κάποιες προϋποθέσεις, τότε θα συνεχίζει στον 5ο χρόνο για να πάρει diplome.Λογικό. Δεν υπάρχει προπτυχιακό με πάνω απο 240ECTS. 5ετούς είχαν και σε άλλες χώρες και έκαναν το ίδιο πράγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts