kuza Οκτώβριος 17, 2012 #1301 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Εμείς έχουμε κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_tech Οκτώβριος 17, 2012 #1302 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 17, 2012 #1303 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 καλα πλακα κανω:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 17, 2012 #1304 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Εντάξει, θα ρωτήσω. Τι είναι αύριο, και γιατί να μην έχετε μάθημα; Πόσα επεισόδια έχω χάσει; :baby::baby::baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 17, 2012 Author #1305 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 απεργει μέχρι και η απεργία αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 17, 2012 #1306 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Πόσα επεισόδια έχω χάσει; :baby::baby::baby: Σε ποια season βρίσκεσαι τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 17, 2012 #1307 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 μα γιατί δεν λέτε την αλήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Οκτώβριος 17, 2012 #1308 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Εμείς πάλι, έχουμε κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Οκτώβριος 17, 2012 #1309 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 ΣΤΕΦ Αθηνας παντως, τοσα εξαμηνα τετοιο μπρδελαριο δεν εχω ματαδει. Αλλοι κανουν μαθημα, αλλοι δεν κανουν, αλλοι γραφουν σε εργαστηρια, αλλοι οχι, ανακοινωσεις ουτε γι αστειο κλπ κλπ. Η κλειστε το να χασουμε το εξαμηνο να το ξερουμε να τελειωνουμε, ή ανοιχτε το να κανουμε ΟΛΑ τα μαθηματα σαν ανθρωποι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Οκτώβριος 17, 2012 #1310 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 Πραγματικα τραγικη η κατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 17, 2012 #1311 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2012 εγώ γέλαγα προχτές τρίτη όταν κάνανε συνέλευση !είχα μπει σε αίθουσα και είχε έρθει ένας τυπάκος από το φυσικό πανεπιστήμιο αθηνών, ωραία μας ξηγήθηκε (γνωριμία κάναμε όχι μάθημα κλπ)τέλος πάντων άκουγες κάτι χειροκρότηματα από το αμφειθέατρο πού ήτανε η συνέλευση στον κάτω όροφο και έλεγες τι γίνεται ρε φούστη μου το τζόκερ πιάσανε !!!επίσης τέτοιο καραγκιοζιλίκη από τα κόμματα απλά no comment ψηφίζανε για την πέμπτη αν θα είναι κλειστεί η ΣΤΕΦ και η δαπ εκεί κατά ήθελα να τους δω πως θα πήγαιναν αν δεν υπήρχαν λεωφορεία !!!sprev να συναντηθούμε κάπου να πάμε να δώσουμε την ιδέα να τελειώνουμε !!!(υπάρχουν και άλλα μέλοι εδώ που είναι εκεί) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Οκτώβριος 18, 2012 #1312 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Δυστυχως για ολα φταιει η βουλη αλλα σε καποιες σχολες το παρακανουν και τους αξιζει ναπαλμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Οκτώβριος 18, 2012 #1313 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Η δαπ σε μας ειναι απλα μια αστειοτητα. Εχεις δει κανεναν απο δαυτους στους διαδρομους ή στα τραπεζακια αυτες τις μερες, που ολοι ψαχνονται με εργαστηρια κλπ? Εγω ουτε εναν, ολοι για καφε αρμενιζουν. Ολοι τραβαμε τα ζυζια μας, αυτοι αυριο Ποσειδωνειο. Οτι να ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Οκτώβριος 18, 2012 #1314 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2012 Έχουν άλλους τρόπους να περνάνε μαθήματα αυτοί.. τι νόμιζες, θα κάτσουν να διαβάσουν? Και εγώ μάθημα σήμερα.:p:p Δευτέρα Εξεταστική...:hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 19, 2012 #1315 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Ερώτηση προς παλιούς, αλλά και νέους αν γνωρίζουν.Μπορεί ένας φοιτητής με κάποιον τρόπο να αιτήσει Γενική Συνέλευση του τμήματος;Ή έστω κάποιος αριθμός φοιτητών. Αυτά χωρίς να έχεις έδρες ούτε ανήκοντας σε κόμμα - συλλογικότητα. Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelekasin Οκτώβριος 19, 2012 #1316 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Ερώτηση προς παλιούς, αλλά και νέους αν γνωρίζουν.Μπορεί ένας φοιτητής με κάποιον τρόπο να αιτήσει Γενική Συνέλευση του τμήματος;Ή έστω κάποιος αριθμός φοιτητών. Αυτά χωρίς να έχεις έδρες ούτε ανήκοντας σε κόμμα - συλλογικότητα. Thanks!Σε εμάς το είχε κάνει παράταξη μαζεύοντας υπογραφές φοιτητών σε περίοδο που δεν ήθελαν οι άλλες παρατάξεις να γίνει ΓΣ,όποτε υποθέτω πως μπορεί ο καθένας μαζεύοντας υπογραφές να αιτήσει ΓΣ.Πόσες χρειάζονται και άλλα διαδικαστικά που πρέπει να γίνουν δεν ξέρω να σου πώ συγκεκριμένα.Και μια απορία.Γράψιμο πτυχιακής σε Word ή LaTeX Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 19, 2012 #1317 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Συνήθως στο καταστατικό του συλλόγου φοιτητών υπάρχει ένας ελάχιστος αριθμός υπογραφών για να γίνει συνέλευση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 19, 2012 #1318 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Σε εμάς το είχε κάνει παράταξη μαζεύοντας υπογραφές φοιτητών σε περίοδο που δεν ήθελαν οι άλλες παρατάξεις να γίνει ΓΣ,όποτε υποθέτω πως μπορεί ο καθένας μαζεύοντας υπογραφές να αιτήσει ΓΣ.Πόσες χρειάζονται και άλλα διαδικαστικά που πρέπει να γίνουν δεν ξέρω να σου πώ συγκεκριμένα.Και μια απορία.Γράψιμο πτυχιακής σε Word ή LaTeXΔε μας λες αντικείμενο, αλλά αν έχεις πολλούς μαθηματικούς τύπους θα είναι λίγο πιο βολικό σε LaTeX.Επίσης αν δεν το έχεις δουλέψει αρκετά, θα είναι καλή προπόνηση. Κατά τα άλλα, εγώ θα σου έλεγα κάντο σε ότι θα είναι πιο ξεκούραστο για εσένα, και το Word μια χαρά είναι και το LibreOffice/OpenOffice επίσης μια χαρά είναι για κείμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelekasin Οκτώβριος 19, 2012 #1319 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2012 Δε μας λες αντικείμενο, αλλά αν έχεις πολλούς μαθηματικούς τύπους θα είναι λίγο πιο βολικό σε LaTeX.Επίσης αν δεν το έχεις δουλέψει αρκετά, θα είναι καλή προπόνηση. Κατά τα άλλα, εγώ θα σου έλεγα κάντο σε ότι θα είναι πιο ξεκούραστο για εσένα, και το Word μια χαρά είναι και το LibreOffice/OpenOffice επίσης μια χαρά είναι για κείμενα.Η πτυχιακή έχει θέμα τους αλγορίθμους τυχαίων αριθμών.Από τύπους θα έχει λίγους,αλλά αρκετές εικόνες με κατανομές,γραφήματα διασποράς και κομμάτια κώδικα.Η ιδέα για LaTeX μου ήρθε με την προυπόθεση να το μάθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Οκτώβριος 20, 2012 #1320 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2012 Ερώτηση προς παλιούς, αλλά και νέους αν γνωρίζουν.Μπορεί ένας φοιτητής με κάποιον τρόπο να αιτήσει Γενική Συνέλευση του τμήματος;Ή έστω κάποιος αριθμός φοιτητών. Αυτά χωρίς να έχεις έδρες ούτε ανήκοντας σε κόμμα - συλλογικότητα. Thanks!Γιατί να αιτηθεί ένας φοιτητής ΓΣ Τμήματος δεν καταλαβαίνω (Μέλη ΔΕΠ, εκπρόσωποι ΕΕΔΙΠ/ΕΤΕΠ, φοιτητών). Έχει ένα κάρο τακτικές (προγραμματισμένες), πήγαινε να ζητήσεις στη Γραμματεία του Τμήματος (προσωπικά ή μέσω του Συλλόγου) να προστεθεί το θέμα σου στην ημερήσια διάταξη, αν και δεν μπορώ να φανταστώ τι θέμα μπορεί να απασχολεί όλο το Τμήμα, για να συζητηθεί σε ΓΣ Τμήματος. Άσε που αν δεν κληθείς εκεί δεν έχεις δικαίωμα συμμετοχής.Αν πάλι "Γενική Συνέλευση Τμήματος" εννοείς τη Συνέλευση του σώματος των φοιτητών, ορθά σε παραπέμπουν στο καταστατικό του Συλλόγου σου. Συνήθως δεν απαιτείται πολύ μεγάλος αριθμός υπογραφών. Συχνά καταλήψεις αποφασίζονται με λιγότερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts