Jump to content



Official "Πανεπιστήμιο & Τριτοβάθμια Εκπαίδευση" thread (UniLab)


hayabusa

Recommended Posts

Διεθνείς συνωμότες

"Χωρίς κανένα σεβασμό στον αγώνα που δίνουν οι έλληνες πρυτάνεις για να κρατηθούν στις θέσεις τους, οι ξένοι αποφάσισαν εντελώς ξαφνικά να υποβαθμίσουν κι άλλο τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας την λεγόμενη λίστα της Σαγκάης, ανακοίνωσαν ότι το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών πέφτει από την 201η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, στην 301η. Και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης πέφτει από την 300ή θέση, στην 400ή!

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να αντιδράσει δυναμικά στην νέα πρόκληση. Σε τηλεφωνική τους συνομιλία οι τρεις αρχηγοί του κυβερνητικού σχήματος (Σαμαράς –Βενιζέλος –Κουβέλης) φέρονται να συμφωνήσαν να απευθύνουν κοινό διάγγελμα αμέσως μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές τους. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις αρχηγοί θα καλέσουν όλους τους έλληνες πολιτικούς να αποσύρουν από τα ξένα πανεπιστήμια τα παιδιά τους και να τα γράψουν στο Καποδιστριακό και στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο."

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δυστυχως η, συντριπτικη, πλειοψηφια δεν θα βολευτει. Περσι σε ενα μαθημα (θεωρια και εργαστηριο) ειχαν κανει λαθος και δεν ειχαν παραγγειλει βιβλια. Φτασαμε περιπου 10 μερες πριν την εξαταστικη για να μας δωσουν αντιτυπα απο το τυπογραφιο της σχολης (ειχαν σκαναρει ολο το βιβλιο και το εκαναν παλι "βιβλιο")... αντι να δωσουν τα σκαναρισμενα σε pdf απο την αρχη να τελειωνουμε. Και χρονο θα γλιτωναμε και τρελο κοστος και σπαταλη υλης (ενα 4μηνο παιζαμε με φωτοτυπιες).

Δεν υπαρχει ελπιδα λεμε...

Link to comment
Share on other sites

Εμένα δεν με βολεύει το διάβασμα στον υπολογιστή.

Μόνο ένα ταιριάζει:

Αχ Ελλάδα θα στο πω

πριν λαλήσεις πετεινό

δεκατρείς φορές μ' αρνιέσαι

μ' εκβιάζεις μου κολλάς

σαν το νόθο με πετάς

μα κι απάνω μου κρεμιέσαι

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fFaljbyX1WY]ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ Σ' ΑΓΑΠΩ. Ν.Παπάζογλου . wmv - YouTube[/ame]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.